Клуб "Парфюмен Ценител" 12 - Любими аромати Hermes

• 51 910
  • 318
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Гласувах за Un Jardin Sur le Nil, Un Jardin Après la Mousson, Un Jardin en Mediterranee, Kelly Caleche, Eau des Merveilles, Elixir des Merveilles. Всички много ги обичам, може би към Средиземноморските имам леко противоречиви чувства, но и тях ползвам понякога   Grinning

Имах Caleche soie de parfum, с него не се спогодих. Купувайки го, мислех, че между парфюмната и тоалетната вода няма съществена разлика, но се оказа, че не е така- тоалетната вода е много по-приятна и носима за мен.
Rouge също не харесвам, прекалено подправков ми е, и Фобур не ми пасна. Любопитна съм за Фобур о Деликат  Thinking

Искам да пробвам и Caleche eau Delicate, Amazone и Amazone Light (още ме е яд, че го изпуснах във fragranceX от много чудене Close), Hiris...също и селективите.
Hermes е един от любимите ми парфюмни брендове Simple Smile

# 31
Аз също мисля че Прада може да се носи и развива красива само в доста студено време зимата.

Tomaru, това ли беше аромата, които мирише на пълен памперс на хората около теб? Laughing Mr. Green
[/color]
Дааааааааа,Денси! Embarassed Embarassed Embarassed
п.с. Говорим не за Прадата Naughty

# 32
Благодаря за мненията,но щом е задушлив зимата,се предполага лятото да е още по силен,но уви-губи ми се,както и да е,ще пробвам пак,а толкова ми харесваше от виалчето и го усещах дъълго-дълго Crazy
Преди седмицаполучих пробичка от Стаил на Джил Сандър-не ми направи особено впечатление,да не кажа хич Confusedсега го мацнах и го преоткрих-много ми харесва.Явно възприятията си правят шега с нас Tired
За 24Ф,мога да кажа,че го пробва една приятелка и веднага збърчи нос,след 30мин.вече беше на 180*мнението й,вдишваше и се възхищаваше на напълно променен аромат,голям шлейф,голяма работа Peaceми вика.
Затова не избързвам с мненията Rolling Eyes
Любопитна съм обаче за Caleche,чух че има сапунеста нотка,прилича ли на Ноуйнг-Ести Лаудер?

# 33
По темата:
това различни "Калеши"  или не?

В Аромат.ру намерих мненията ,но за първи, но тук в България съм виждала само втория.

# 34
  • Варна
Любопитна съм обаче за Caleche,чух че има сапунеста нотка,прилича ли на Ноуйнг-Ести Лаудер?

Никак. Калеш е стар сапун, все едно отваряш вехт дървен скрин, в който е складирано прано бельо, откъдето и да го погледнеш. Ноуинг е красив цветен шипър с ярък характер.

# 35
момичета траен ли е според вас бейби дол на ИСЛ,че го мисля  Thinking

# 36

Никак. Калеш е стар сапун, все едно отваряш вехт дървен скрин, в който е складирано прано бельо, откъдето и да го погледнеш. Ноуинг е красив цветен шипър с ярък характер.
Какъв беше лафа " Добре че поне е прано бельото, че иначе...."! Grinning Mr. Green

# 37
Много траен при мен!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 38
Нилските градини - единственият парфюм, който мирише на туршия  Sad Hermes никак не ми понасят....

# 39
И при мен е траен и много шлейфов Peace
Сега ще гадаем за Калеша,да не е нещо от род на Хабанитата,Шанел 5 newsm78

# 40
И при мен е траен и много шлейфов Peace
Абсолютно нищо общо няма и с двата посочени, ама нищичко. Grinning

# 41
  • някъде под слънцето...
Хабанита не я познавам, имам 6анел в концентрация парфюм и според мен нямат ни6то об6то с кале6...
Преди  6 или 7 години имах едни клиенки баби4ки, пълна отврат..., та те оставяха след себе си  облак с мирис на морга(явно кале6а с тяхната кожа  ми дава6е асоциация за морга и формалин) до тогава не го познавах, а след като ми казаха какъв е парф,  съм го пробвала много пъти...., на мен ми навява хлад..

# 42
Калеш е любимия парфюм на Анастасия Мозер от много години. Mr. Green

# 43
tooth

# 44
  • някъде под слънцето...
densi , развесели ме, и ми напомни "моите" бабиб4ки
Кале6а съм го пробвала
като парф,ЕДП и ЕДТ, вероятно си има някакъв  магнетизъм ..., но не сме на еднакви 4естоти, за да го усетя, вероятно о6те не съм дорасла за да  му стана фен...
Но за да се предлага в по4ти вси4ки парфюмерии, явно има своята публика.
Да попитам някой пробвал ли е този
http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Doblis-4659.html
Проверих   в бутиците на ерме(тук занам два) , но не го открих

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 20:44 от sl

Общи условия

Активация на акаунт