Вкусно агънце вие пригответе, майските празници в БУРГАС посрещнете - 80

• 16 364
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
...Така и така не разбира от дума, поне да звучи секси  Laughing

Joy  Joy  Joy 

Гале тоз Джетикс върви денонощно в къщи, вече ми писна. Преодолях си мързела няма къде да ходя  Laughing

Ахче моите дружки двете миналото лято ходиха /май е по-точно не ходиха  Rolling Eyes / на някакъв курс по испански, не че научиха нещо, но ще ги питам къде.

# 211
  • Бургас
Ахче, завършила си френска гимназия, според теб колко ефикасен може да бъде един курс за чужд език? Аз знам испански, ако мога да ти бъда полезна, нямаш проблеми ще помогна. Но акъли за курсове не давам, предубедена съм в крайния резултат.  Crazy

За Джетикс си говорите...  Twisted Evil току що завихрих един скандал, сигурно цялата махала ме чу. Спрях телевизора, обаче диването отиде с учебниците на другия.  Sick Приемам идеи как да бъда зла и да се отърва от тези детски програми дето вървят денонощно  Twisted Evil

# 212
  • Бургас
На Уно-то явно малките гуми правят проблем,и аз съм се чудила дали е удобна обърната на обратно  Rolling EyesИначе моята беше модела Венеция и съм много доволна/ разликата с Уното е колелата/ ,единствено по разбити улици се движех по-трудно ,защото са и малки колелата ,но то по нашите улици само Маг Ингланд и триколки  минават безпрепятствено.Иначе на новата венеция гледам ,че е подобрено зимното покривало и десените са по-готини.За мен това е най-добрата  хем  комбинирана количка с обръщаща дръжка,хем няма  този малко използваем кош за новородено  Peace

И аз бях харесала Венецията, но като купувахме количка нещо ги нямаше. В крайна сметка взехме без обръщаща се дръжка, но в началото бяхме с количка само с кош, макар че е възможно, даже много често срещано, да се минава без кош. Нашата е Конкорд Фюжън и е доста добра, минава отвсякъде, което обаче върви с големи габарити. Не е тежка, но е голяма. Иначе е доста широка и конфортна.

Кате, бързо да минава. Hug

аХ`Не!, шушоната има право в случай, че курсът покрива недостатъчен брой часове, от тези 1 ниво=30 часа. Затова търси обучение с достатъчен брой часове, около 120 часа на ниво и поне 4 нива, което предполага по-голям период от време, обаче.  Peace

# 213
Кодирай канала. Или го изтрий от програмата.
Ние пък сме на вълна колите и от сутрин до вечер само това гледа. Писна ми.

# 214
  • Бургас
Хвърли ТВ през прозореца ,спри кабелната, ама нашия например ако няма кабелна нищо друго не хваща Mr. Green Имам чувството ,че тези мъже са родени с дистанционното в ръка ,у нас скандалите са м/у баща и син ,обаче аз упорито отказвам ТВ и в спалнята  Crossing Arms Ако пък не е телевизора ще е компютъра.Колите ги минахме ,сега е наред Спайдърмен и въртим 3 чифта чорапи и един костюм ,с който ако може ще е денонощно.

# 215
  • Бургас
Кодирай канала. Или го изтрий от програмата.
Не става, захитряхме  ooooh! Други идеи?

Ааааа Гале, телевизорите не изхвърлям, предпочитам да ги продам, прихода ще заприходя в сметка 709 Извънредни приходи в семейния бюджет и в края на отчетния период ще увелича печалбата в сметка 123  Mr. Green (сдухах се, следващата неделя неделя имам изпит, ако може някой да ми напише курсовата работа по социология  през това време Whistling)

# 216
  • Бургас
А може и по 502 ли беше и после по разчети с френски доставчици Whistling

# 217
  Приходите най-добре в резервен фонд "И аз съм човек"  Mr. Green

Напоследък са модерни разни петиции. Аз предлагам да спретнем една с тема "Забранете Джетикс или поне сменете филмите, че тези наизуст ги знаем"  Whistling

....Ако пък не е телевизора ще е компютъра.Колите ги минахме ,сега е наред Спайдърмен и въртим 3 чифта чорапи и един костюм ,с който ако може ще е денонощно.

Същата работа, само че трите чифта чорапи са с Бен Тен  Crazy

# 218
  • Бургас
И ми вика "няма да съм готин " ако не съм спайдърмен Joy , а пък аз  чакам ,да пуснат нови серии на Н2О  Blush

# 219
  Еее Гале тогава остави детето да е готин  Joy

Н2О май е единственото, което не държа да го сменят  Blush

Време е да се вдигна и да си изкарам детето на вън малко, пак обяд стана  ooooh! Ейй голямо мотане се мотам сутрин  Crazy

# 220
 Ивеее, айде идвай, имам изненада за теб! LaughingГалка и ти, сега е момента. Simple Smile

# 221
  • Бургас
Тъкмо се наех,че и аз се мотая от сутринта ,ама щом викаш мога по-късно ,искаш ли ? Simple Smile

# 222
Вън е 24 градуса, а аз нямам с кого да мръдна.

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 13:33 от аХ`Не!

# 223
Тъкмо се наех,че и аз се мотая от сутринта ,ама щом викаш мога по-късно ,искаш ли ? Simple Smile
Искам. Laughing Даже ако можеш м/у 15.30 и 16  ще те включа в едно мероприятие. Wink

# 224
Ji сега прибрах дребното, ще го приспа и ще си дотъркалям Д-то.

Общи условия

Активация на акаунт