Аз също съм против децата да се хранят на детската площадка, докато си играят с другите деца. Още по-против съм когато нагъват чипс и Митко ги погва, че да им бърка по пликовете
А се е случвало Митко да яде солета, която е намерил в пясъчника
И фасовете преди ядеше, но вече ми ги носи, вместо да ги бута в устата.За селските благини да ви кажа, че да не ви текат лиги. Всъщност в Сф си купуваме яйцата, а сирене хапваме само когато брат ми подсири, но пък дори само от месо си се спестява доста. Не знам дали продуктите ни са еко, но нивите се торят с прегоряла оборска тор и знам, че се слага само определено количество. За картофите татко пуска по малко и от химичната тор. Дърветата чичо ги пръска с препарати, но знам, че трябваше да чакаме определено време преди да ядем. Обаче ние хлапетата не знаехме колко време и си похапвахме.
А знаете ли, че има хора, които съвсем недобросъвестно си носят мляко на мандрата(а от там и във вашия хладилник), въпреки, че кравата е поемала антибиотик и ветеринарят е предупредил млякото да се изхвърля
. В този случай по-добре да си хапваме млечните продукти с липса на мляко А в бялото брашно мисля, че имаше три допълнителни "лоши" съставки: за да не се овлажнява, за предпазване от буболечки и за избелване.
Жу, радвам се за добрите новини!

Тали, и аз си го мислех скоро това за децата без страхове. Като малка нямах проблем да притичам до съседите в 2 часа след полунощ, но след като гледах "Американски вълк-вампир" не смеех да спя на изгасена лампа, а камо ли да си покажа носа навън. И сега ме е страх. Прекалено много филми са ми минали пред очите. Като изпадна в тая страхливата фаза и все си мисля, че има някой зад мен

Креми, не че няма вратички в закона и за това, но принципно не е законно да се върти такава търговия, защото никой не следи процеса на производство на продуктите.
Либра-Светла честито истинско име

Цеце, ти и друг път си писала, че я оставяш само в кошарката и и осигуряваш занимания, и е обезопасено. Аз просто коментирах, че макар да не съм параноичка ме гонят някакви кошмари. Както казва Роси явно това са някакви страхове, които не съм си признала и ми избиват на сън. А да не казвам по колко пъти проверявам дали съм взела ключовете когато излизам
. Даже по някое време стресната започвам да ги търся, да не би да съм ги забравила, въпреки, че преди това три пъти съм проверила за тях в чантата 
Марианка ама как така ще ти вади най-предния зъб? Аз знам, че се вади или този зад кучешкия или поне втория зъб, ама най-предния
Дес а ти къде си на снимките?
Мимоза, причината да се хвалим със сантиметри е, че г-жа Ламбер е безсрамните 180см
Диана, и аз бях се засилила да показвам този материал, но си рекох, че не е за майчини сърца. Не вярвах, че е възможно даже при бебенца! Ужас! Без срам си казвам, че много се изкефих като разбрах, че педофилите ги разцепват другите затворници. Били най-мразените. Жалко, че случилото се няма как да се върне назад. А може би и тези бебенца не оживяват...
Креми, , ще имаш почерпка от Митко ако родиш на 12.11, на неговата датичка

Роси, в крайна сметка Ицко взе ли си сладолед?
Дес, аз съблюдавам, но за съжаление само си съблюдавам. Гледам как Митко бърка в плика със зрънчо и нищо не казвам, а от вътре ми иде да забия едно кроше на майката, която даде пликчето със зрънчо на нейното си дете! Май трябва най-накрая да започна да правя забележки.
Арабела, ела да видиш родата в Англия как "забравя думи и как пропуска "р"то : "... да стигнеш до опЪеделената, ъъъ дестинейшън е невъзможно без тАкси(таксИ)" и много други. Брррр, дразнят ме такива.

Нито пък е трудно да намажеш 5 или 10 филии с масло и лютеница за всички деца
остави ти културата на хранене, особено когато става въпрос за следобедна закуска - това е чара на детството 
Баща ми има всякакви такива мазила, та ще пробвам и аз
А мишката утежнява положението
Аз не харесвам въобще американските жестове и маниери и там каквото и да е 

При вас е по-различно, защото се познавате и ако ти дадеш нещо на съседско дете, или твоите вземат нещо от комшийка няма да се притеснявате. Вярно, че и в София по градинките са общо взето добронамерени майки с деца, но като виждам как изперкаха хората, хич не ми се рискува. Затова съм против Лена да взима храна от други хора, а не защото ще и падне задника ако хапне зрънчо 

Ще я видим тая работа, май ще се принудя да купувам безалкохолна бира за него
Вярно, че с английският е по-различно от унгарския, но на работа съпругът ми говори на английски поне по 6 часа дневно, защото работи в американска банка и това е работният им език. Цецето да каже има ли акцент като говори на български.