LIPOVON - ultimate weight reduction ?

• 268 933
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
  • В най - голямото село
*Tea*   за 15 дни това е чудесен резултат. Продължаваш ли го?

# 361
*Tea* , радвам се за теб!Звучи чудесно!Дано и при мен тези 15 капс. да имат подобен ефект.
златен дъб, благодаря ти!Успеx отново! Hug

# 362
Благодаря ви, момичета !  Hug

За сега съм спряла, защото си взех само 15 бр. Липовон, но смятам да си купя пак. УСпех и на вас !

# 363
  • В най - голямото село

За сега съм спряла, защото си взех само 15 бр. Липовон, но смятам да си купя пак. УСпех и на вас !

След спирането, задържа ли свалените килограми.

# 364

След спирането, задържа ли свалените килограми.

Да Simple Smile

# 365
Поръчах го в петък но днес не ми го доставиха,и по телефона не са ми звъняли.На имейла са ми писали че до 5 дни ще ми го доставят. Sad

# 366
И на мен не ми се бяxa обадили, за да потвърдя поръчката.Не се притеснявай,щом са ти пратили обратен e-mail,ще ти ги доставят. Peace

# 367
 newsm44 Получих си доставката ,пих едно хапче вече,до колко дни трябва да очаквам някакъв резултат .
За в момента се чувствам добре,дори и жажда не изпитвам а го пих към 11ч.

# 368
Сега да кажа и аз как се чувствам от хапчетата.Усещам жажда но не чак толкова много,пия вода някъде до към половин литър на ден, за мен и това е постижение,Намалял ми е апетита,но все още си го имам и си хапвам по малко.Не се чувствам нервна или превъзбудена до този момент,но и все още не съм мръднала от килограмите,вярно е че ги пия от три дни до момента.
Ако започна и да отслабвам ще е прекрасно.

# 369
Обещах , че ще пиша ако има ефект от хапчетата. Е, при мен за 11 дни няма никакъв ефект Sad
Моята   приятелка, обаче за същото време свали 5 кг. Но тя си направи и Вега Тест и се храни по него. Главата вече не ме боли, продължавам да пия много вода и почти нямам апетит. Току що поръчах нова опаковка. Ще пиша пак Simple Smile

# 370
Някой които е пил липовона имал ли е проблеми с месечния цикъл, или някакво слабо кървене.Аз ги спрях два дни точно поради тази причина.
А иначе наистина не ми се ядеше докато ги пиех,но жаждата я имах и една сухота в устата.
Ако някой е имал нещо подобно нека да пише,защото се чудя дали да ги продължа или да ги спра .

# 371
Здравейте момичета...
Няма нещо, което да не съм пила и изпробвала до момента... то не бяха суперслим, лида, нопаслим, кленовия сироп Мадалбал... всички добавки от сорта на л-карнитин, фат-бърнери... чай Ин-хуа.. не пропускам да спомена, че всичко това е съчетано с диети и мноооого спорт! Simple Smile И не мога и не мога да махна последните 3-4 излишни килограма...
Отзивите за този продукт са повече от впечатляващи и си поръчах едни 15бр , за да пробвам... сега предполагам след почивните дни ще ми ги доставят.. нямам търпение да споделя отзивите си със вас. Simple Smile
Хубаво е пиенето на вода, и от това , че ви се пие много от него е чудесно!!!! 3-4 литра на ден са перфектни за измиване на шлаките от тялото и за борене с целулита!! Само се надявам да няма другите странични ефекти като на Лида и Суперслим например... разсеяност, безсъние, главоболие и раздразнителност.. Това вече няма да си го причиня! Поздрави и успех в борбата с досадните излишни килограми!  Hug

# 372
  • вкъщи
А някоя от вас пила ли е америтек худия.Съдържа също екстракт от худия,но са 60 капсули за 40 лв.Доста по-изгодно излиза,а като съставки е същото.

# 373
Здравейте!
И аз реших да пробвам да махна 3-4кг по лесния начи   Wink и си поръчах Липовон.
5 дни го пих и 5 нощи не мигнах изобщо!  Tired Вчера реших да не взимам хапче и снощи усхя да се наспя.Определено безсънието ми идва от него.Днес пих хапчето рано сутринта,да видим довечера дали ще се спи  Confused Предишните дни все го пиех късно следобед,защото обикновенно апетита ми се изостря най-много вечер и да предовратя вечерното тъпкане с храна.Е,определо имаше ефкт!Почти не съм вечеряла!Но пък това безсъние ме умори  Tired

# 374
Здравейте!
И аз реших да пробвам да махна 3-4кг по лесния начи   Wink и си поръчах Липовон.
5 дни го пих и 5 нощи не мигнах изобщо!  Tired Вчера реших да не взимам хапче и снощи усхя да се наспя.Определено безсънието ми идва от него.Днес пих хапчето рано сутринта,да видим довечера дали ще се спи  Confused Предишните дни все го пиех късно следобед,защото обикновенно апетита ми се изостря най-много вечер и да предовратя вечерното тъпкане с храна.Е,определо имаше ефкт!Почти не съм вечеряла!Но пък това безсъние ме умори  Tired

Ами явно не случайно е дадено да се пие сутрин, защото ободрява и явно дава енергия. Тя и една приятелка искаше така да го пие, но се отказа, защото заподозряхме, че ще се случи нещо такова.
При мен не се е получавало безсъние, но и аз си го пиех сутрин, абе към 10 часа даже.

Общи условия

Активация на акаунт