Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да купя Lipovon?
Какви са съставките на Lipovon?
Какви са мненията за ефективността на Lipovoon?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да купя Lipovon?
-
Какви са съставките на Lipovon?
-
Какви са мненията за ефективността на Lipovoon?
Мненията за ефективността на Lipovoon варират. Някои потребители съобщават, че са доволни от резултатите, като са загубили тегло и са изпитали подобрен апетит. Въпреки това, други изразиха съмнения относно неговата ефективност, заявявайки, че не са постигнали очакваните резултати. Мненията за ефективността на Lipovoon варират. Някои потребители съобщават за положителни резултати, като загуба на тегло без необходимост от строги диетични ограничения. Други изразиха опасения относно липсата на реални резултати или страничните ефекти, които са изпитали. Освен това има коментари, поставящи под въпрос автентичността на продукта и поставящи под съмнение неговата ефективност.
-
Има ли странични ефекти от приемането на LIPOVON?
-
Какви са потенциалните странични ефекти на Липовон?

Мога само да кажа, че беше изключителна МЪКА. Почнах да го пия преди около 2 месеца и първата седмица бях свалила 4 кг и бях много доволна, замаена се чувствах, но това е защото съм с много ниско кръвно и понякога слепям границите. Оттам насетне от 2 до 4 седмица бях страшно зле, пия сутрин хапчето хапвам плод или сухари със сиренце или нещо подбно чувствам се ок, но следобеда вече бях като парцал, втората седмица свалих 7 кг и припаднах 2 пъти от слепяне на границите на кръвното. Мога да ви кажа, че толкова бързо отслабване доведе кожата ми до безобразно състояние - все едно да спукаш балон-стрии и набръчкване. Опитах се да правя упражнения вкъщи имам степер и ластици и топка за пилатес, но уви нямах никави сили. На третата седмица го спрях, защото си казах, че ще умра от него, но моята колежка вика пий го през ден по-добре ще се чувства и така и стана позабави се ефекта и за 3-та и 4-та седмица отслабнах с още 3 кг. Направо сега организма ми е толкова изтощен, опитвам се да тръгна на фитнес да стегна това, което се изпразни от корема и бедрата ми, но се чувствам слаба все още. Ходих на лекар и той каза, че съм извадила късмет, че не съм развила анемия. Каза, че в тея хапчета не може да си сигурен какво всъщност има. Сега от 70 кг станах 57кг, и мъжа ми не ми говори защото той е много против такива хапчета и иска да съди въпросните от Липовон. Сега лека полека се възстановявам и уж го взех да отслабна за лятото и морето и се чудя сега как да се покажа на плажа, нищо че съм слаба
А и само да добавя, че много ми съхнеше устата и пиех до 3,5 л вода на ден.
Не знам как си рискувала с това кръвно да си правиш експерименти. Заради много по-леки странични реакции, аз преди години изпих само 2 хапчета Лида и прекратих.