Голяма разлика в годините

• 9 439
  • 91
  •   1
Отговори
# 15
С предния ми приятел 10 години.С настоящия 3 години.
Определено обичам по улегнали мъже. Но на практика няма значение възрастовата разлика.

# 16
Една година е по малък от мен.
Разбираме се чудесно.
Не мисля, че разликата е от значение.

# 17
  • Свищов
По-голям от мен е със 7 седмици....Приказно е просто. И на двамата заедно ни се случиха първите трепети на любовта в истинския и всепоглъщащия й вид, заедно правихме за първи път секс, заедно правихме абсолютно всичко(само без целувки) за първи път. Много романтично звучи, но е така. Да откриваш любовта заедно с партньора си е прекрасно!

# 18
15 години и от това не произтичат никакви проблеми във взаимоотношенията ни.

# 19
15 години е по голям от мен ,живеем перфектно (пу .пу)

# 20
17 години ни е разликата.Не го чувствам като проблем,нито съм усетила някакви различия или пречки в отношенията ни.
После взе да се вдетенява.  Tired

# 21
  • с/у ОколоМръсТното
, бащата на детето означава   Laughing

божееее, нямаше да се сетя нивгаш  ooooh!
10Х Кас   bouquet

# 22
Съпругът ми е с 4 години по-голям от мен.
Отношенията ни са като в нормално средностатистическо българско семейство.  Laughing

# 23
  • София
17 години ни е разликата.Не го чувствам като проблем,нито съм усетила някакви различия или пречки в отношенията ни.
После взе да се вдетенява.  Tired
От личен опит ли говориш?

# 24
Разбира се.

# 25
  • София
При нас вдетеняването е единствено на етап работа,защото е педиатър и няма как.
Но в живота ми е стабилна опора,и на 100% процента разчитам на него.За мен няма значение разликата(това е една от поредните теми),важното е да се чувстваш сигурна в мъжа до себе си и да се обичате.

# 26
3 години и половина е по-голям от мен. Имала съм и по-малък на години приятел, възрастта не е същественият фактор в отношенията според мен. Peace

# 27
Разликата ни е 9г, не сме имали проблеми до сега.

# 28
Разликата ни е 13 години и нямаме никакви проблеми. И според мен.... в една връзка, не е толкова важно..каква е разликата в годините 1dating

# 29
  • Варна
Разликата ни е 13г.,разбираме се чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт