90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №50

• 29 860
  • 448
  •   1
Отговори
# 120
добро утро фиданки

много ви благодаря за хубавите думи и пожеланията, вече са предадени  Hug Hug
Наде, сестра ми също в началото не сваляше но организма накрая се предаде, така че споко, изчакай още малко.
Мерила ли си обиколките, може да сваляш на сантиметри  newsm78 дано да има раздвижване скоро и при теб и да ни зарадваш  Hug
Сноучева, това със сина ти ми напомни за оная реклама (доста отдавна беше), където сина се прибира, семейството е на масата и той казва "добър вече тате", а баща му отвръща "добро утро сине"  Joy
Жани, трудно е като мели някой постоянно около теб, но ти си силна душица и ще се справиш  Hug  успех с новата диета, която и да избереш но нали си знаеш че от тука нЕма мърдане   bouquet
Жабка, браво маце, и аз гледах че си задминала и второто прасе, а почти 20 кила за 4 месеца си е страхотно. Успех с плодовия и водния и накрая голяяяям минус.
В тази връзка нали и аз съм на този хал мисля да карам два плодови с по малко плодове, пък да видим какво ще стане
Кали освен да смесиш два белтъка друго не се сещам, или да го ядеш без панировката   chef

аз днес съм въглехидратка и ще заредя батериите за двата плодови дни, имам останал от желирания козунак поне за обяд, довечера може една пица да замеся че ми се е прияло отдавна
тук противно на прогнозата е слънчево  и ще си спретнем хубава разходка с дребич в парка по обяд
много минусчета на всички  Hug

# 121
Здравейте фиданки-сладуранки,успешно преборих въглехидратния  и днес съм плодова,нямам минуси все още можеби защото от вчера съм в МЦ,но въпреки това се чувствам много добре,определено ми е по-леко на коремчето.поздравления на всички за минусите и скоро и при мене да се отчетат Hug

# 122
  • ВАРНА
Здравейте и честит празник! Аз не мога да се вредя да пиша,но да кажа че свалените килограми след водния ден са задържани и може би малко надолу съм смъкнала,но като стане килограм ще се хваля.важното е че вървим надолу.
Не се отчайвайте ,ще тръгнат килцата ,и аз имах едно задържане,но после се оправиха работите.
На всички  Hug

# 123
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Наде , Кали , дайте време на организма да се приспособи.  Hug
Скоро съм в очакване с похвали за минуси.  Peace

Даниела , ще се появи минуса , къде ще ходи. Успех.  Hug

Браво Сиела.   bouquet Дай и ти кураж на момичетата.  Hug

Мимка , днес бебка и мама как са? Hug
Средно около 5 кг. на месец съм свалила , което е много добре.  Peace
Всеки труд се възнаграждава рано или късно.  Simple Smile
Много страх брах през първия воден ден , но успях , после
и лунуването спазвам и сега ми е като песен водните дни,
а те са всяка седмица.  Peace Бе по испанско нЕма да се срама с
тресяща лой и купища паласки.  Mr. Green

# 124
  • София
Мимка, абсолютно си права! Joy
Надя, това е доста демотивиращо, съгласна съм. Но... трябва да ги свалиш! Изчакай още малко и ако не стане... тогава ще го мислиш! И аз така рипнах нагоре и хич не съм доволна, ама какво да направя!!! Продължавам нататък, въпреки че се бавя и мотая заради някакви плюсове, но трябва да ги сваля, иначе ще станат повече!

# 125
Здравейте, сладурани!
След въглехидратния съм вече на 1 крачка от теглото в линийката ми - само 200 гр. ме делят! Оттам нататък вече ще се боря отново за моята заветна цел, нищо че ми остават само 15 дни до края на диетата Joy

# 126
Здравейте!
Днес ми е ден на въглехидрати, но ме нападна мигрената и се чувствам просто ужасно. Минах само за де оплача, иначе няма да развалям режима заради едното главоболие, пък колкото и зверско да е то Cry

# 127
Добро утро и от мен,  Hug
Честито на всички с минусчета   bouquet

Аз сега се излюпих и пия кафенце,но преди него си хапнах една ябълчица  Simple Smile
Та все още не съм гладна ,но трябва да хапна нещичко след малко,за да не озверея и да изям нещо не режимно. Laughing

# 128
Лято и мен ме наболва главата , но явно е от скапаното време.  Peace

Аз сега хапнах един голям домат с два стръка чесънче.  Crazy
До тук добре , да видим до довечера колко зеленчука
ШЪ Апна.  Mr. Green

# 129
Здравейте и от мен! Хапнахме си една пица с мнооого зеленчуци на обяд и седнах да ви прочета. Да ви кажа по край нашата диета май цялото семейство е на диета - мъжа ми и малката щерка ядат това което ние сме си приготвили с голямата и само за плодовия ден им измислям нещо допълнително Grinning. Но пък те не се оплакват и са доволни от нашите ястия Wink
Поздравления на всички с минусите и успехчета на другите Hug

# 130
Мим , цялото семействоси го дресирала да се
храни правилно.  Hug Качвай ги и на кантара.  Simple Smile
Няма лошо , режима е хубав , няма да им навреди.  Peace

# 131
  • ВАРНА
Много странно и мен ме боли главата.Явно е от времето нещо щом сме толкова много.

# 132
Много странно и мен ме боли главата.Явно е от времето нещо щом сме толкова много.

Oпределено е от времето , от атмосферното налягане.  Peace

Момичета , хайде на след обедно кафенце.

# 133
И аз да кажа току що си хапнах едно хубаво  Laughing
И сега на кафенце с вас  Hug

# 134
Жабке мерси за кафенцето, тъкмо ми се допи  Hug
днес не сме чували още, но свекърва ми пътуват към Пловдив и тя ще каже подробности по-късно
в болницата обаче въобще никаква информация не давали, само с две приказки и толкоз  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт