КГБ = Клуб на Готините Баби - 72

• 17 835
  • 446
  •   1
Отговори
# 300
  • София
редлагам на ъгъла на Патриарха и Витошка-бившата аптека. И ще видим накъде след това. Ако имате други предложения-да ги чуем.
С Айша се разбрахма на ЛС.

# 301
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Римар там съм , ако закъснея ще ви намеря по алото.  Peace
Отивам да изчистя къща и двора и после се оправям за среща.  Laughing

# 302
  • София
И аз ще дойда с метрото и трамвая.

# 303
Добро утро и от мен, успях най накрая да седна на компа. Дъщеря ми и тя сигурно ще се нашари, от вчера е с температура.
Яжка, бързо оздравяване на Вики, дечицата се оправят по бързо.
 Софиянки, приятно изкарван на срещата.Ще съм мисленно с вас. Hug Hug Hug

Ето инещо разхладително. Laughing Хубав и слънче ден.

# 304
  • София
     Джейда,защо си мисля,че живееш някъде около София? Ела, ако е така!
     Гледах старите снимки с Арита и Зичето пред Пирогов и си мисля,колко ще е хубаво някой да ни изненада....

# 305
                     На мен ми се отвори малко работа,но ако успея да свърша ще дойда!Не обещавам на 100%. Sad Ако е по-късно ще звънкам. Wink

# 306
Яжка, Не съм толкова близо до София, дъщеря ми живее там, така че нее проблем някой път да доида и аз.Живея в Средногорието.

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 19:14 от Джейда*

# 307
Весела срещичка софиянки.Чакаме снимчици.

Яге,за повръщане мога да ти дам изпитана ефикасна рецепта/аз така си лекувам малкият като повръща.Зная я от докторка/
Та значи  вземаш и отваряш компот от кайсии. Наливаш  само сока в 200гр. чаша.Ако е домашно приготвен компота   наливаш малко водичка- да се разреди.Понеже се предполага че ще е по сладък/ако не е домашен не наливаш нищо/.
 В разреденият домашен сок слагаш щипка сол.Пие се на малки глътки/или с лъжичка/ през час.Повръщането спира на момента.Веднага го пресича.
Приятно е за пиене.Вкусът  е  сладко-солен,но ефекта е поразяващ.
              Успех.

# 308
  • Географският център на България-Габрово
Хей весели момичета добро утро и от мен.На софийската групичка им завиждам но благородно.Да си изкарате много весело и после ще чакаме отчет и снимчици от Вас.Яжче когато малко дете не иска да си взима лекарството стискаш носленцето и то започва да преглъща,това е изпитан трик при нас в медицината ,и много помага за всички лекарства, било то хапченца или течни.А ето и от мен още едно кафенце но този път по гръцки едно чудесно фрапе.И покажете на другите бабите как знаят да се веселят.

# 309

Момичета от София, приятно изкарване на събирането!
А желаещи от Варна за по кафе няма ли?
Надявам се и други да мързелуват като мен през почивните дни

Яжка, дано твоята кукличка бързо да оздравява!

Приятен и усмихнат ден!

# 310
  • Пловдив
ПРИВЕТ МОМИЧЕТА  wavey
Аз чак сега сколасах  Blush изпратих мъжО ,прах,чистих,къпах се и сядам при вас малко.
Виждам че срещичка спретнахте ехххххххх как ми се иска да съм и аз в София при вас  Tired
Днес Миши и зетя ще идват към София и ще ми оставят децата за два дена тъй че няма да мога да мръдна никъде Mr. Green
Ще чакаме снимки ейййй пресни пресни  Hug Hug

ЯЖКА Вики нашата изкара миналата седмица този вирус със повръщане и температура но меда я оправи като дигна висока тем. и от там повече не дигна изобщо .Какъв е този темерут тази твоята снаха та не взима от дума беее ooooh! ooooh! ooooh!То бива ,бива нагла работа ама това пък е егати злобното човече #Cussing out #Cussing out
Вместо да гледа да помогне с каквото може на детето тя от ината си го тормози бати простакесата  ooooh! #Cussing outуффффффф че се ядосвам на такивааа Twisted Evil #Cussing out

СВЕТЛЕ  рецептата за повръщането я прибавих към блога за илачите  Peace Peace

ДЖЕЙДА АЗ ОПРАВИХ СНИМКАТА ЧЕ НЕЩО ГРЕШЕН КОД ДАВАШЕ  Peace Peace

ПОЧВАМ ЕДНА ПО ЕДНА ДА ПРАВЯ НА ТЕЗИ ДЕТО НЯМАТ  Peace ХАРЕСВАТЕ ГИ НЕ ХАРЕСВАТЕ ТОВА ЩЕ Е  Mr. Green Mr. Green

# 311
  • София
Някой има ли телефона на Майчето, да и звъннем за срещата?
Надявам се , че влиза в темата от време на време, нищо че не пише.

# 312
  • Кубрат/ Пишурка

Ема пак! Направих един фитнес в градината и сега ме боли кръста,ама ще мине!Ами то цяла зима лежане newsm78 и сега на веднъж!

Приятна среща на софиянки - дано повече се съберете,че после на снимките да ви видим!
Отивам да измисля нещо за обяд!

# 313
  • София
Чух се с Мая. Може да дойде, но се уговорихме, ако не успее за 14ч да звънне да й кажем къде сме.

# 314
Момичета, има ли нещо с което варицелата да избие по лесно, и по лесно да се прекара?

Общи условия

Активация на акаунт