КГБ = Клуб на Готините Баби - 72

• 17 840
  • 446
  •   1
Отговори
# 315
  • тук и там
Здравейте,милички!
Яне,и аз съм така,боли ме много кръста,сложила съм и космодиска.
Яжке,дано Вики днес е по добре и няма вечеТ.
А на Софийските момичета пожелавам приятна среща,много да се забавляват и чакаме фото.
Варненки,дано и вие се организирате и си спретнете една срещичка.
Джейда,когато децата ми бяха малки,за да избие шарката им давах малко червено вино да пийнат.

# 316
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
И аз звъннах на Мая , каза , че се приготвя. Peace
Аз сега излизам от банята , почвам да се оправям и към 14-14:15 идвам с такси. Laughing

# 317
  • Географският център на България-Габрово
Момичета, има ли нещо с което варицелата да избие по лесно, и по лесно да се прекара?

Да затоплено червено вино с мед.Но не много една малка чашчица.Виното се редуцира от медът и не се опиват децата от него.

# 318
  • Географският център на България-Габрово
Да Ви се пооплача  аз.На моят внук почнаха да му растат първите зъбки на 08май,навършва 5 месеца и започва 6.Но много трудно го понася това дете,при всички е така,ама аз съм забравила от моите когато бяха малки.Давайте съвети кой с каквото може,как да облекчим този процес

# 319
Мими, Дуниа благодагя ви. То това е за дащерята, сега тя се разболява. Внука беше болен, но вече е добре.

# 320
Зиче браво -на мен не ми остана време,за да я прибера там.
За шарка само червено винце.Дори и чисто можеш да го дадеш пак избиват пъпките.След като избият пъпките се мажат с ментолов спирт и пудра.Малкият като я караше варицелата докторката му изписа и фенистил гел-да се маже против сърбеш.
Аз наготвих една пилешка супичка ,изчистих, ошетах и сега ще се опна на дивана.Ще хвърлям и по оченце тук Joy

Дуня,мажете венците с ракия.Аз на малкия и гелове съм му слагала ,но от това имаше най- голям ефект.
Продават такива гелове ,който облекчават болката при излизане на зъбките. Мажат се венците през определено време/вече забравих през какъв  интервал,но на опаковката трябва да пише.Но ефекта е минимален/поне при нас беше така/.

# 321
  • София
Готова съм и тръгвам след малко. До скоро.

# 322
Дуниа, дъщерята за децата когато им никнеха зъбите ги мажеше смехлем от аптеката, ако те интересува като стане ще я питам.

# 323
# 324
Ку-куууу.....
Здравейтееее.....
Оффффф....От сутринта нямахме НЕТ и затова не съм се обаждала....
Айде и от мен приятно срещичка на тези,които ще ходят на срещата в София... Joy Joy Joy Joy
Дидия и Жабчето ми се обадиха да ме викнат,ама аз нали съм на работа.... ooooh!

# 325
  • Кубрат/ Пишурка

Моят внук нали до преди седмица беше с шарка,та да кажа - една лъжица винце му дала мама му и още на другия ден избили всички пъпчици.А щом е за по-възрастен - може и чашка.После ги маза само с финистил и бързо завехнаха и изобщо не го сърбеше.От спирта каза,че ставали на петна.
А за зъбките - моят внук на 4 месеца вече имаше две зъбчета.Сега има какви ли не гелчета.Знам че ползвахме едно,което действаше изстудяващо и лесно избиват зъбките.Е,не може да не се чеше с гризалка или гумена играчка ( само гледайте да не е с фалшиви бои).

Аз пак ще подхващам мотиката,че останаха два реда от лозето.Той Тодор тази сутрин минал останалите,но рекох и аз да помогна,че винцето повече аз го пия! hahaha

# 326
Янче,спорна работа.Моят син на 3 месеца имаше 2 зъба-отдолу.
Те всички гелове за зъбките деистват изстудяващо.Аз ползвах един розово -лилав ако не се лъжа май беше калгел/не съм много сигурна по памет цитирам,че мина много време оттогава/.

# 327
  • Пловдив
МОМИЧЕТА Я ВИЖТЕ КОЙ СЕ ХАРЕСВА И КОЙ НЕ  Mr. Green НАПРАВИХ ДОСТА НА ХОРА КОИТО ГИ НЯМА КАЗВАЙТЕ НА КОГО ОЩЕ ДА ПРАВЯ  newsm78
КОЙТО НЕ МОЖЕ И НЯМА ВРЕМЕ  Hug Hug Hug ВСИЧКО ОТ АЛБУМА НА СРЕЩИТЕ ИЗБРАХ СЕГА ЩЕ ВИДЯ И КОЙ ОЩЕ НЯМА И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ  newsm78
 ДО ТУКА СА 20 ОЩЕ 10 ТРЯБВА

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 23:42 от ЗИЧЕ

# 328
ЗИЧЕ,мисля че последната снимка е на Джучка,а не на Желязната лейди  newsm78

# 329
Всички са много хубави.
Зиче и аз мисля че си объркала последната снимка.

Общи условия

Активация на акаунт