Безвъглехидратна диета - Тема № 11

• 57 796
  • 446
  •   1
Отговори
# 285
добро утро слабандрачки идваите на кафе
 аз не съм режимна но си пиша тук но иначе правя луната
както бях добре с кг даже свалях без да съм на диета и заведохме хлапето на панаир ooooh! и стана една че си качих 2 кг надявам се с луната да ги махна и да си вляза пак в ритъм искам като почна пак нашата диетка да е без качени кг.
аз през почивката все качвам после минават седмица две да ги  сваля и идва едно задържане  без много минуси и аз се отчайвам и все се изкушавам Sick
инче сега съм си наложила да спортувам  по 30 мин на кростренажораи малко упражненийца за корем и крака
привет при нас на didi pidi  снас е по лесно
лек ден ви желая и ббез изкушения а на луничките да стискаме зъбки до 16 ч  bouquet

# 286
  • В Балкана
Добро утро, добро!

Меги, благодаря за кафето!   bouquet След малко се оттегля с него към тераската.
didi_pidi , добре дошла!

Аз днес съм с луната и ще се гладува до 16ч. Чак после ще има ядене. Да видим тази седмица колко ще смъкна.

Да ви се похваля, най-накрая видях твърдо петицата на кантара. Закова се и не се помести.   Laughing
Повлякох крак тази седмица с минус, а дано до края й, да сме с много смъкнати.

# 287
didi_pidi  -  добре дошла. Режимът е супер! На правилното място си!

The Sheep - браво!!! И аз си мечатая за петицата...и за още една след нея... Много се радвам, когато някой успява. Само така!!!

Аз снощи беше едно въглехидратно...няма да навлизам в подробности, само ще кажа, че си взех поука и от днес съм отново на линия. Планувам ден на рибна тематика. Пангасиус, и ще пробвам да пека калмари, ще видим дали ще стане.

Приятен ден на всички Simple Smile

# 288
Аз ъъъ имам едно питане - тези студените чайчета на Нести позволени ли са - праскови, лимони и др?

# 289
  • София

Добро утро момичета   bouquet
Отдавна не съм се мяркала тук, но днес сутринта се погледнах в огледало и... реших да се върна при вас  Peace
Та от днес съм с вас, надявам се този път да изкарам повече от 1 цикъл. Довечера ще хвана сантиметъра и ще запиша
резултатите  Hug

# 290
Здравейте момичета еххх дойде и моят ред да се похваля че имам минус Simple Smile -2
имам да свалям малко така че оттук нататък ще е още по трудно като остават още 3 кг до финала но мисля да увелича водата от 2,4 л. на 3 л. и да яхвам крос тренажора по 20-30 минути на ден освен и 3 часовата разходка навън с малкия и да видим дали до края на цикъла дали ще ги преборя тези оставащите 3 Simple Smile
за протокола
закуска няма време
обед малко телешки салам и малко салатка
успех на всички и много минусчета от мен Simple Smile

# 291
  • В Балкана
Добър вечер!

Тази сутрин отбелязох минуса и реших след това да се освиня. Пуста лакомия. След луната към 16ч си направих една салатка от доматки, краставичка, яйчице и шунка. А после към 18ч реших да си замезя с бут, ама то едно замесване. Тц тц тц , сигурно 200гр., съм ги изяла. И сега от това соленото ще задържа една вода. Ужассссс. Тоалетната хич я няма тези дни. Хапчетата ги спрях за да си почина и организма ми съвсем забрави да ходи до двете нули. Утре ще се яде шоколадче. И категорично отказвам утре да стъпвам на кантара.  Naughty Най-рано в сряда. Да изкарам водата и всичко друго де що стои в организма ми.

А пък как ми се яде шоколад. Ама няма. Стискам зъби и това е.

mariyana_g и аз мечтая за същото - за две петици на кантара. Ама още ще си помечтая докато ги видя. Аз тези килограми дето ги гоня са ми много амбициозни. Ама двете петички са ми идеални. А дано ги стигнем скоро, преди разгара на лятото.
rainy... , добре дошла!  Hug
maria_q_b, браво за минуса!   bouquet

# 292
 Hug Здравейте мила дружина,аз обаче ще ви напусна ,понеже този режим вече е доста поснат на организма ми и той като магаре на лед стои на 75кг Crossing Arms От утре съм решила да пробвам режима на д-р Байкова ,но ще пиша и на вас да споделям резултати.Компанията е много приятна и макар да не сме се виждали очи в очи аз ви обичам всички Heart Eyes Пожелавам успех   bouquet

# 293
Здравейте момичета,
ето ме и мен да си дада отчета  Simple Smile За съжаление имахме гости събота и неделя, та ....имам прегрешения  Embarassed  Въпреки това след лунуването вече съм -3 кг Simple Smile добър резултат за 1 седмица, въпреки че ако не бях прегрешила щеше да бъде и повече  Simple Smile От утре пак се връщам в режима  Simple Smile
Успех на всички и много минусчетаааааа  Simple Smile

# 294
  • София
lil_Biatch, само месо, зеленчуци и яйца! Без такива глезотийки! Още малко и някой ще пита за шоколад...

# 295
здравейте и днес да пусна кафето
вчера от луната съм доволна -1.400 от които  след хапването снощи съм си върнала 0.300 много е добре
eti много добре те разбирам аз защо спрях и аз да си почина че бях същата работа 2 седмици задържане newsm78 и да пишеш как е новата диетка а и още чакаме снимки на хубавата кума newsm12
много се радвам за тези който имат минуса и са доволни Hug

# 296
И хубавата кума все още чака Joy Трябва вече да ни ги донесат и обещавам да ви пратя Hug Днес ми е първи ден по д-р Байкова,цял ден на таратор Flutter Но сега ще се почерпя от кафето на Меги,Благодаря ти  bouquet

# 297
  • София

Добро утро на всички:
да се отчета - вчера бях на пилешка яхнийка, а днес за закуска - кафе; варено яйце; пуешко филе и един домат  Hug
За обяд ще решавам на момента.

lil_Biatch, само месо, зеленчуци и яйца! Без такива глезотийки! Още малко и някой ще пита за шоколад...

Ама то не можело ли... значи не съм за тук  Joy hahaha

Момичета аз този път съм решила да си разрешавам и чашка айран на обяд и това да ми е прегрешението, защото
после организма ми си наваксва млякото много бързо  Rolling Eyes По-добре по-бавно отслабване и после задържане..  Twisted Evil

# 298
  • В Балкана
Здравейте и от мен!

Меги, благодаря за кафето!   bouquet Остана ми още за една цигарка, ама по-късно ще си го допия.
Закуската - салата от краставичка, доматче, варено яйце и шунка. А после си замезих и с бут. Докато не го изям няма да мирясам. Добре, че днес ще свърши.  Simple Smile А след това половин шоколадче "Комфорт". Очаквам до няколко часа да мина през тоалетната и да се почувствам истински комфортно.
За следващите хранения съм си намислила да си правя пълнени тиквички. За първи път ще ми е и ще импровизирам. Като ги направя ще споделя.
Аз също смятам това да ми е последната БВД, която правя за тази години. Миналата година направих нещо подобно и смъкнах 7-8кг за един месец. Но сега е по-трудно, явно наистина организма привиква. Другата седмица приключвам и сега умувам захранването. Планирала съм го за една седмица да вкарам млечни, плодове и съвсем малко въглехидрати. Знам със сигурност, че ще направя няколко леки плодови дни. Казвам леки, защото няма да се ограничавам само на плодове. А после храненето мисля да го правя като някаква смесица между разделна, високо маслена и точкова диета. Та да смъкна и това, което ще ми остане. Ама за всички тези неща още не им е дошло времето.

iris79 , този резултат е чудесен! Успех и без прегрешения до края.

# 299
  • софия
Здравейте, минавам и аз набързо да ви поздравя.
Да ви се оплача, нещо пак не свалям.
Не съм прегрешила грам,ама нещо не става.
Днес ми е 20-ти ден, а съм свалила само 3,200кг,а искам ощееееее.Нищо после малко почивка и пак,че август сме на сватба и искам да шашна всички приятели с нова визия.

Лек ден и без прегрешения!

Общи условия

Активация на акаунт