Безвъглехидратна диета - Тема № 11

• 57 771
  • 446
  •   1
Отговори
# 420
 White_tulip , мерси ..това което не видях да пише питам за да не объркам нещо Peace

# 421
  • София
Пак заповядай.
Винаги е по-добре да питаш, защото ако хапнеш нещо забранено без да го знаеш после ще те е яд.
Ти спортуваш ли нещо? Как си с водата?

# 422
 Благодаря Лаленце zа подкрепата , смятам да се храня така поне 3 месеца,така 4е трябва наистина да не гледам на режима като на диета.Сте ви пи6а утре дали сам се справила но мисля 4е сте успея.Иzвинете zа ло6ото писане но лаптопа ми не иzписва някои букви smile3525

# 423
tani6a не се срамувай от килограмите аз стартирах февруари с диетата на 96.5 затова че стискай зъби и ще успееш но ти се и справяш по добре от мен
лаленце гледам днес се включваш  smile3525я кажи как си и как е като не си на диетка

# 424
White_tulip , спорта ми е много разходки(бутане на количка по байри..в нашия град, колкото искаш Grinning)
Водата я докарвам 1,5-2 ...
Днес
Закуска -кафе
Обяд - наденичка на скара с салата домат,краставичка и 3 маслини...
Водата засега малко..ще наваксвам Peace
Уфф трудно ще ми е без сладко

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 17:51 от Дандулина

# 425
  • София
МИГЛЕНА МИТЕВА, кг за сега съм ги закрепила на прилично ниво, но съм в сесия и направо съм полудяла.... Ама си ви наглеждам де. Даже и нова темичка ще мисля утре.
Поздрави  Hug

# 426
  • София

А така, аз се върнах   bouquet

МИГЛЕНА МИТЕВА: А не плача, не плача. Прегрешенията ми бяха бира и една баничка  Embarassed Ама то с този поход дето
си устроихме ( не много де около час по нагорнище) мисля, че няма чак толкова много да се отрази... ааа забравих черешките.
Чак срам ме хвана сега като написах. Но вече до събота съм стриктна и няма да прегрешавам (надявам се  Whistling )
Ефект - за сега задържане и може би малко надолу. Май такъв режим ще е добре за поддържане на килограмите.
Ама чакам още седмица и да видим   bouquet

Добре дошли на новите момичета и много минусчета   bouquet
Лаленце - успех с вземането на изпитите - стискам палци ! Simple Smile

# 427
Добро утро на вси4ки morning иzпихте ли си кафето Grinning.В добро настроение съм zастото устоях в4ера на иzку6енията и не нару6их режима.Но съм сигурна 4е ако не бяхте вие да ме подкрепите стях да се иzдъня.Не предполагах 4е форума сте ме мотивира допълнително но това е факт.За което ви иzпрастам на вси4ки  newsm51.

# 428
Днес изпитвам лек дискомфорт, но се надявам да отмине..
И аз не се поддадох на изкушенията, а те не бяха малко...
Днес закусих - малко кърначе и 2 парченца шунка...
ПИе ми се много вода..усещам сухота в устата...
Та така..

# 429
здравейте и от мен момичета
лаленце браво задържай и да няма нагоре да не се тормозиш и с диети и изпити стискам палци
райни брабо и на теб радвам се че не плачеш така е най добре да прегрешаваме отвреме на време но да няма наказания
аз мисля да ходя на гости на баба на село за седмица затова че ако не се включвам не се чудете че ме няма ще се пробвам да съм стриктна и страх ме обзема че няма да има кантар да контролирам нещата newsm03
но и без това все искам да се въздържа да се тегля седмица сега ми се отдава възможност
много да сте стриктни и  много минуси  smile3525

# 430
Здравейте, отдавна не съм писала тук   bouquet
Аз в общи линии, на приливи и отливи, я докарах до едно прилично положение с килограмите. Искам обаче да сваля още 2-3 кг. Проблемът е, че вече все по-трудно свалям, обяснявам си го с това, че долу-горе съм си на оптималните /за мен/ килца.
Както и да е, имам конкретен въпрос и ще съм благодарна, ако можете да ми помогнете.
Какво е мнението ви за диетичните шоколади на "Koleff". Спомням си, че преди три години като правих БВД, съм си взимала. Направи ми впечатление, че на млечния шоколад дават 2 гр. въглехидрати на 100 гр. продукт. Това означава, че в целия шоколад - който е 50 гр., има едва 1 гр. въглехидрати. Вярно, че е с подсладител, но въпреки това ми се струва доста странно и нелогично да е с толкова малко въглехидрати.
Ще се радвам да споделите вашето мнение по въпроса  Grinning. Дали е позволен?  newsm78

# 431
Здравейте и от мен!

Аз съм нова във вашата темичка, но ветеран в тази диета.
От днес пак започвам.
Родих второто си дете на 29.04.2009, влязох в болницата 110 кг, излязох 93 кг, сега съм 91 кг.
Знам, че се сваля с тази диета и затова я започвам, не защото много обичам месо. Това, че не обичам месо е още по добре, защото ще ям от позволените в диетата храни, по малко Mr. Green

Надявам се да ме приемете в вашите редици.
   bouquet

А може да кача и снимки, ако имате албумче.  Hug

# 432
добро утро
пускам кафенце елате на сладки приказки
аз уж щях да съм на село но лекарката не ни пусна че иска да наблюдава стелито с тази висока температура пък и аз щях да се притеснявам
затова че съм тук Hug
добре дощли на двете нови мацки
вилиана мисля че не може шоколадчето  newsm78
раличка аз бях даже повече кила когато влезнах да раждам малката но щом си я правила диетата знаеш че ще успееш
иначе аз да се похваля кантарчето закова на 81 общо ми стават за 15 дена 5 кг аз съм доволна newsm44
чао за сега отивам да си пия кафето

# 433
  • София

Добро утро   bouquet

welcome на новите и много минуси.

МИГЛЕНА МИТЕВА : Веднага си грабвам от кафето  Crazy

Отчет: Вчера обяд - пилешка пържола със зеле и моркови.
Вечеря : Пълнени чушки.

Днес закуска няма, само кафе.
Обяд не знам какво ще ми скимне  Flutter

# 434
Добро утро  и от мен , и аz си пийвам от кафенцето на Меги kaffeetrmker_2Добре до6ли на новите  bouquet и много минуси на вси4ки ни.

Общи условия

Активация на акаунт