СЕПТЕМВРИ"09 - 20

• 13 059
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен! Добре дошли на новите момичета, радвам се, че станахме толкова много.

Честит рожден ден на LaDida!  newsm59  bigdance2 Да си жива и здрава, много щастие и късмет! Е естествено през септември - жива и здрава рожбичка! Весело изкарване на празника!

detelini много се радвам, че сте си изкарали страхотно на сватбата на сестричката ти! Но не забравяй да пуснеш и малко снимчици, да видим не само красивата булка, но и теб.  Wink Сигурно и ти си изглеждала страхотно!

anita29 и аз благородно ти завиждам за плажа. Вече нямам търпение да дойде юни и ние да заминем на морето. Само дано се чувствам добре тогава, че да мога да пътувам спокойно.

neky и моето течение е доста по-силно от преди, но последната Микробиология беше чиста. Скоро пак ще пусна едно изследване за всеки случай, но най-вероятно течението ни е нормално за бременността. Дано и при теб се окаже, че е нешо нормално, а не гадните гъбички. А това за гърдата е доста притеснително, за съжаление незнам какво да те посъветвам, не съм имала подобен проблем досега. Дано скоро и това отмине!  Praynig

slavip ще се моля при сестра ти нещата да се наредят и при следващия ехограф да се види ембрионче.  Praynig Дано лошото се размине!

Днес на мен ми е доста криво. Едно че навън е доста мрачно и това неминуемо се отразява и на настроението ми, едно че днес за съвсем малко да направя първото си ПТП. Още нямам реакциите на шофьор и не съм свикнала да гледам в страничните огледала и за това щях да направя голяма беля. Добре че другия шофьор беше доста бърз, за да спре навреме, в противен случай го удрях странично.  Sad Почувствах се ужасно тъпо, направо ми идваше да се гръмна. Сега ще ми бъде още по-притеснено да карам, просто виждам че не мога да бъда сигурна в себе си, а най-лошото е, че все пак возя и детето си, добре че при днешната ситуация не бях с нея. Извинявайте, че ви натоварих, но трябваше да споделя с някого.  Tired

# 76
Здравейте,
Поздрави на всички. Ние бяхме по празниците на почивка , сега пак съм на линия и наваксвам да прочета какво сте изписали Simple Smile

# 77
Kiarra, много е важно да си спокойна. Ако не се чувстваш сигурна, просто не шофирай докато си бременна, но не се страхувай. Спомням си, когато за първи път ударих едно странично стъкло на една кола се бях панирала и 2-3 години след това си се страхувах.
Тук трафика е много тежък, улиците са много тесни и всички карат бързо. Чувствам се уверена в себе си, но забелязах че по време на бременността съм станала много разсеяна и реших да не шофирам - по-безопасно е и за мен, и за околните. Малко е кофти, чувствам се като "вързана", но бебчо е на първо място Simple Smile.

# 78
  • Бургас
kiαrrα , благодаря ти!  Hug
Да почерпя всички ви по повода:

Само по едно Мохито! Сладкиши нарочно не предлагам- трябва да внимаваме за килограмите!  Flutter

Отивам да се приготвям, че тази вечер ще излизаме да почерпя на рибен ресторант!  Mr. Green

# 79
Честито и от мен на LaDiDa  bouquet.
Само последната страничка погледнах. Киара не знам кво да кажа, неприятно че си се наплашила така, но ако не се чувстваш сигурна в себе си по добре остави верно колата за по нататък, вярно че е неудобство придвижването, но няма да имаш притеснения Rolling Eyes.
Ние утре сме за риба да видим кво ще направим. Детенце остава при пра бабите си да се гледат, та и аз ще си половя с кеф.
Бягам сега да ви доизчета хубавко. Лека вечер на всички...

# 80
LaDiDa честит рожден ден да си жива и здрава и през септември да се радваш на едно здраво бебе.
Добре дошли на всички нови майчета пожелавам ви лека бременност.
Аз се завърнах вече почивката беше невероятна ща кача снимки.
Валката не можах да се обадя защото графикът ни беше запълнен н ходена по роднини майка ми е от там и баба ми беше се уговорила с всички братовчеди да се видим, следващият път ще се обадя скоро пак ще идваме.
Сега започвам с подготовка за сватбата направо не ми се мисли как ще се справя с толкова много неща.
Лека вечер на всички.

# 81
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
LaDiDa  nbirthday  party023,със закъснение.Много Здраве,щастие и най-красивото бебе през септември.  bouquet
Честити имен ден и на всички ,празнуващи днес! smile3525

# 82
Честито на всички, празнуващи днес!   bouquet

LaDiDa, жива и здрава да си!   bouquet

Измъкваме по разходки ние. Така бързо се източиха почивните дни...

# 83
  • Бургас
Благодаря Ви, момичета!  Hug

Вчера Ви черпих за 30 годишнината ми, днес ще трябва пак да го направя, за Именния ми ден (че съм една Герганулка  Mr. Green)

Пожелавам Ви хубаво настроение и прекрасен слънчев ден! Аз ще трябва да ставам и  да се приготвям за довечера, че ще посрещам 12 човека!  Crazy

# 84
Честит имен ден LaDiDa и всички останали, които празнуват днес!   bouquet

Ние снощи бяхме на детски рожден ден и си изкарахме чудесно. Прибрахме се чак в 23,00 часа, едвам накарахме малката да си тръгнем, толкова хубаво си играеше с едно друго момиченце на нейната възраст. После заспа за няколко секунди, толкова се беше уморила.  Laughing Това беше хубав завършек на иначе лошият ми ден.

Днес май няма да ходим никъде, ще се поразходим из града и ще си почиваме. Хубав ден на всички!

# 85
  • София; Дружбето
Честит имен ден на всички, носещи името Георги (Гергина) Simple Smile
Честит рожден ден на патерици Ladida и имен ден Hug
При нас нищо ново и и нтересно, та само ви чета

# 86
Честит празник,момичета!!!Честит имен ден на LaDiDa-да си жива и здрава!!!

# 87
Сега видях, че днес още някой има повод да черпи.  Party Discover, честит рожден ден! С пожелание за здраве, любов, късмет и разбира се здраво бебче през септември.  Hug

Днес нещо не сме активни, дано всички да сте имали много хубав ден. Ние днес предимно мързелувахме, то в такъв ден какво друго да се прави. Направихме си една хубава разходка тримата с детето и се порадвахме на хубавото време.

# 88
  • София
Влизам само да кажа ЧЕСТИТО на всички празнуващи рожден ден или имен ден, пожелавам ви много здраве, щастие и любов, както и много сбъднати мечти. newsm51 smile3525 newsm51

# 89
Здравейте отново и от мен  Hug
Благодаря на всички ви за чудесното посрещане  Heart Eyes
На рожденичката и именичка LaDiDa честито, и здраво и щастливо бебче на финала. Simple Smile
Честит имен ден и на всички други именици днес, да сте живи и здрави, и нека имената ви да ви носят късмет. Simple Smile Гергьовден е един от най-хубавите български празници. Simple Smile

Много добре ми се отразиха тези почивни дни. Последните седмици доста пътуване ми се събра, а тези дни ги изкарахме в София и си починах идеално. Въпреки дъждовете през някои от дните, успяхме да се разходим подобаващо. Понаспах се, прочетох 2 книги и въобще, съм много доволна. Simple Smile

Виждам, че и други мами борите настинките с лимони. Ако ме заболи гърло, много добре ми действа или фреш от няколко лимона, или направо 2 пръста готов лимонов концентрат(жълтите тубички със зелени капачки) разреден с вода и няколко лъжички захар(алергична съм към пчелен мен). Доста е кисело на вкус, пия го на малки глътки и гледам хубаво да ми мине по гърлото преди да го глътна. Действието е вълшебно, за 0 време ми минава гърлобола, особено ако го хвана в началото. Мъжът ми се смее, че никой микроб не оцелява на такава химия.  Laughing Чела съм състава, не е чак така страшен, просто киселината е доста концентрирана.  Peace Бързо оздравяване пожелавам на настиналите, дано скоро дойдат истински топлите дни. Simple Smile

Това е от мен за сега, успешен ден утре и до скоро. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт