Севлиево 5

• 24 491
  • 367
  •   1
Отговори
# 30
  • София/Севлиево
Здравейте!

Леле, вие разходки си правите, а аз все самичка си търча напред-назад, че и нет нямам Sad

Честито на всички, имали повод за празник.

Иначе при нас новото е, че Станислав вече се пуска да ходи държан само с 1 ръка и почна да разпознава някои картинки на една книжка, които му показвам.

Хайде лека вечер и доскоро!

# 31
Добро утро, момичета, как сте? Аз бях малко инкогнито тия дни, но ме домързяваше да пиша и предимно съм ви следяла.  Mr. Green
Нати, радвам се, че било вашето фалшива тревога, ние обаче от няколко дни сме сополиви и почна и една кашлица да дъни, от която направо ми настръхва косата. Днес ще я заведа да я прислушат и да й видят гърлото, че като я слушам как кърти..А и вечер се буди, кашляйки...Дано да не я повтаря ангината, макар че няма Т и си яде нормално, ама знае ли  се дали няма някой и друг налеп. Така, че ако утре е хубаво времето ще сме си сами навън.  Sad
Ели, честито постижение, скоро май ще правите прощапулник.  Mr. Green
Аз сега тия дни ще имам малко повече работа, ще видя малко нови хора.  Mr. Green Иначе намерих във форума две теми, ще се уча да правя гъзарийки на Фотошоп и ходя на английски виртуално.  Mr. Green Естествено няма да са толкоз готини нещата на Фотошопа, като на кака ни Юлия, но скоро ще я настигна.  Mr. Green Макар, че то и усет трябва, пък той моя малко избягал, ама карай. Вече имал една - две рамки за снимки, ама като задобрея ще се похваля.  Laughing
И такива неща при мен. Айде и другите пишете не се скатавайте, знам че сега като се стопли времето сте по полянките да берете я цветенца, я някоя гъбка... Mr. Green Ще ходите ли на карнавал днес? Мен малко ме е яд, че няма да мога да заведа дребното, ама живот и здраве догодина ще се дегизираме за мини карнавала.  Mr. Green
Майче, гледах снимките, какво да кажа, освен че си личи колко хубаво сте си изкарали. Излишно е и да ти казвам как искам и аз да си топна дупето на Бяло море или Егейско беше там.  Mr. Green
Арвен, Тони и Доци да не сте си направили срещичка и  аз да не съм разбрала?  Laughing Айде и едно късно кафе от мен и до нови срещи  Hug

# 32
  • Севлиево
Чекай да се разпиша и аз.
Ще ходим ние на карнавал, дано да е хубаво времето.
Иначе срещичка не можахме да направим, аз до Братската в тая жега не мога да се добера. Едва ходя до градинката до нас и после до западния. Много топло беее. И днес една задуха, ужас.
Май всеки по квартално ще се събира ама де да видим.
Айде изчезвам, че дребното ме зове.

# 33
Много ами, вчера в Габрово било 32 градуса казаха по радиото. При нас на хотела беше 28, идеше ми да се съблека... Crazy ама като знам, че ще наплаша народа и се въздържах.  Blush Ей, Доци, аз трябва да говоря с теб по един професионален въпрос, ама да видим кога ще се организирам. Може довечера да те звънна или най - добре утре.  Wink
Ай чао.  Stop

# 34
  • Севлиево
Опа как сте мамчета търся по здраво въже да си вържа детето пък аз да седна малко на компа Mr. Green
Petti Ще пускам малкия на ясла тази до гимназията сега на 2 юни трагва малък ни малък аз луда станах с него  smile3535  animal085  261uu Работех в една дърводелска фирма засглобяване нарамки за картини и гоблени  Simple Smile
Я ме светнете сега по дин въпрос като си пуснеш детето на ясла преди да изтиче майченството и започваш работа какво се случва,аз си прекратих майченството защото си прекратявам договора с тази фирма и ще почвам в нова фирма.Трябва ли да пускам молби такива бумащини за да ми изплащат половината майченство  newsm78
А на вас преведоха ли ви за тоз месец пари на мен още не са  #Cussing out
Ще званя до НОИ да видя защо ме забавиха този месец.
Хайде чао от мен малкия прегриза въжето  afwitch

# 35
Мараба банда.Изгубихме се в топлото време Whistling
Как я карате.Ние както винаги се борим със зъбите и не слушаме.Бели бол,нормални неща.
Юле нешо много ми се губиш.Не можеш ги похарчи тия пари бре жена.
Пети,както става с вас.Ще сменяш ли работата.
Галка,дойде ли на наша територия  bouquet
Арвен,какво въже ползваш,че да си взема и аз Mr. Green

# 36
Здравейте, мацкиииии. Mr. Green Аз се загубих малко, че нямам нет на работа, а у дома нямам време много. Докато свърша работата и станало време за сън, а пък като легна да я приспивам и аз заспивам…
Арвен, когато аз почнах работа ми оставаше един месец от майчинството, и счетоводството ми казаха, че нямало нужда да подавам документи за 50% от майчинството /защото тогава така беше/, че като ми се прекъсне договора на едното място и ми пуснат нов на друго място, се било получавали данните в НОИ ли беше или социалните и уж те знаели. Ама ти попитай как стоят нещата, защото една приятелка, която си пусна детето на ясла преди 2-та година и й казали, че нямала право на 50%, защото било на ясла. А една друга позната получава, защото била в заварено положение. Така, че пак си попитай, за да си сигурна. Или в счетоводството на фирмата или направо някой адвокат, или виж какво казват момичетата, в темата за майчинството.
Нати, засега оставам там, не се е появило нищо, което да ми харесва, за Била бяха ме викали за щандовете за месата и топлия щанд. Ама нещо не ми се ще там. Иначе само сервитьорки и шивачки, а като знам как ме гледат като извънземно като ида на интервю на подобна длъжност и не ми се занимава. А и сега е забавно на хотела. Разбрах, че имам и братовчед на Габрово, за който не съм знаела досега, така че сега ще ходим на гости. Flutter Нищо друго интересно няма покрай нас, утре съм на родителска среща, за да се уговорим кое дете кога ще тръгва. Засега за юни са 18 деца.
Айде аз се отчетох, утре пак, другите къде сте?  Crossing Arms

# 37
  • Севлиево
Другите тичат като побъркани навън. Току що заспа дребния, а всъшност може и по-рано да е заспал, че го сложихме в 8.30.
За майчинството petti е права, че най-добре да питаш твойте работодатели, защото на мен не ми се вярва да са го спрели това с 50-те % и да не се е вдигнала пушилка.
Мойто майчинство също беше забавено този месец, но ми казаха че проблема е от фирмата. Понеже нали от НОИ ги чакат да внесат осигуровките.

# 38
Здравейте! Не съм писала скоро, защото във вкъщи имахме майстор и се бяхме "преселили" на село.Тъкмо се прибрахме вчера и таткото вдигна температура.Дребното от друга страна взе да проявява капризи (иска на ръце) и ако не е на неговата започва да крещи.Търча от стая в стая, че таткото спи в хола , докато се оправи, за да угаждам ту на единия ту на другия мъж ,абе пълна лудница сме.Кога ли ще дойде и моя ред да се поглезя..... newsm78

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 11:18 от TONITA 6

# 39
обавявам се най- лично и престижно за НАЙ-ГОЛЯМАТА блейка на града!!!!
Да не разбера че имаме нова тема Joy Joyама не ми е за пръв път - нали Mr. Green
Срам ме е! Ама ще се реванширам
На първи юни да минете с чаветата да ви подаря балони!!!!    bigdance2 нали е детски празник

Галка - чакаме те с нетърпение
имам обещание за бира!!! Mr. Green
Майче имам личен въпрос ...ама нямам време. Знам че е нахално - ама ако минаваш тадява свирни да питам, че май не е за телефон!
За РД - да си жива и здрава на патерица!!!Зло да те забрави! Дано не пропусна Десито утре! Mr. Green Mr. Green
Арвен - добре дошла - и на мен си комшийка!  bouquet
Пети - пак ли пробутахте детето???? Mr. Green Mr. GreenВи само това правите. Мини да ти дам едни сандалки на К&К почти нови. Миналата година ни бяха големи - тази са ни малки
Нати - какви пари бе , какви 5лева.... блейка - не видяла че има нова тема!!!! Blush
Ели - и теб не съм те виждала отдавна май!!!!Откак не те познах в книжарницата!Ма като си боядисваш косата без да кажеш???? Naughty
Доци -   и ти не си ме навестявала!!!!
Айде - вече ви следя!!!

# 40
Здравейте и от мен да се разпиша най – накрая….
Юле, ти да вземеш да ни осиновиш накрая.  Mr. Green Зимата изкарахме с вашите ботуши, сега и лятото… Не че ми пречи, аз тъкмо върнах едни дето ги бях взела вчера, ама се оказаха тесни и каишките много гадно й се изличаваха. Ще мина сигурно утре, ако остане време, че ще излизам по – рано от работа, за да си извадя разплащателна сметка за градината, а и сме на рожден ден на едно детенце и ще видя може да минем преди това.  Crazy
Другите накъде сте? Кака ви Галя никаква я няма, явно активно се местят… newsm78

# 41
честит рожден ден на Деси!
Майче да ти е жива и здрава!Да расте все така хубава и щастлива. Да е гордост за мама и тати, за баба и дядо!

Кака да стане, братче да и родите!!! Joy Това последното е лично пожелание Mr. Green Mr. Green

# 42

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДЕСИ И ОТ МЕН! ДА ТИ Е ВСЕ ТАКАВА РАДОСТ, МАЙЧЕ..... И ЮЛЕТО ТИ ГО Е КАЗАЛА ОСТАНАЛОТОMr. Green Mr. Green Mr. Green

# 43
  • Севлиево
Момичета, благодаря за пожеланията, а и кой знае - може и да стане кака  Joy Само да е здрава, всичко останало ще се оправи.
А сега

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЮЛКА,
да си жива, здрава, инициативна, позитивна, успяла и много щастлива   bouquet  bouquet  bouquet
Хубав празник ... и да знаеш, че следващата една година от живота ти ще върви по вода, след този дъжд, дето се изля преди малко  Hug

# 44
  • Севлиево
Честит рожден ден и от мен, Юле   bouquet
Жива и здрава да си и много щастлива. Успех във всичко с което си се захванала. Hug

Общи условия

Активация на акаунт