Севлиево 5

• 24 510
  • 367
  •   1
Отговори
# 75
приети смме!!!!!
Раздавам бирите!!!!!
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Второ желание механото Компютърни системи  и информационни технологии.
Ще се пробваме обаче второ класиране във СОУ-то
На 17 ти второ класиране за СОУто Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 76
Ша ма прощаваш Майче,ама ти откраднах откриването на морския сезон Laughing Днес се прибрахме от Гърция,бяхме при баща ми малко на гости и на моренце.Подробности др. път,че сега няма време  bouquet

# 77
  • Севлиево
Ели, честит рожден ден! bouquet
Да си жива и здрава, много обичана и щастлива  Hug
Искам да ти честитя с огромно закъснение празниците около Станислав  Hug Heart Eyes
Момичета извинете ме за дългото неписане в тази тема. Hug Имам много неща на главата си и просто незнам до къде ще ми стига времето за всичко когато започна работа.
Пожелавам приятно изкарване на всички, които са се запътили за морето или където и да е на почивка. Hug
Честито Юле, стискам палци за второто класиране. Praynig

# 78
В топлото време ни замръзна темичката Laughing
Ние както разбрахте,ходихме "на почивка" в Гърция.В кавички,щото на края се чувствах като парцал и още не мога да се съвзема,то много път,много обикаляне,разглеждане плажове и т.н.
Някои пътуваха така:

Други,които не могат да спят в кола се мъчиха 12 часа smile3507 Като изключим пътуване си изкарахме много приятно.Голям град,много хора,отвратително движение,красиви сгради,паркове,градини.Изобщо в Атина има всичко и хубаво и грозно.Борко беше най-доволен от плажа,разбира се.

Вода,пясък,камъчета.Какво повече да иска един Бобчо Laughing
Та така,вече сме си у дома и да си призная малко ми е скучничко.
Вие как я карате.
Доци,оздравяхте ли?
Пети,намери ли работа.
Ели,кога ще наминете за едно рандеву,нали си байрактар,не сме се събирали скоро.
Юле,има ли климатици Mr. Green
Ей ви една снимка на моите мъже,аз мои снимки от плажа не показвам,че ме е срам Embarassed

А сега виждам,че Доци е писала
Честит рожден ден,Ели!
Цялото щастие да ти се стовари на главата и наздраве  bouquet

# 79
честит рожден ден ,Ели желая ти най вече здраве ,другото си идва от само себе си
Нати благородно ти завиждам за почивката в Гърция.
Ние мислим да ходим на море чааааак в края на август ,дано не ни мине котка път, че сме решили да ходим с дребния.
Честито и на Юлето или по точно на дъщеря й. Само шестици да изкарва в новото училище.

# 80
  • София/Севлиево
Здравейте!

Влизам набързо само да почерпя, че днес имам Р.Д.Но т.к. не се научих как се слагат снимки почерпката ще е с форумските ни мутикони(както казва щерката на кумата Simple Smileparty023 beer3 Wine Glass Popcorn cook

Много ви благодаря за пожеланията.Ами ние в събота и неделя си бяхме на Севлиево, ама много лошо времето бе, не ставаше за среща.Нищо.Другия път.

Хубав ден на всички!

# 81
  • Севлиево
Ша ма прощаваш Майче,ама ти откраднах откриването на морския сезон Laughing Днес се прибрахме от Гърция,бяхме при баща ми малко на гости и на моренце.Подробности др. път,че сега няма време  bouquet

Нати, простено ти е щом си ходила в Гърция  Hug Laughing
На голяяяяяяяяяяяяяяяма патерица - честит рожден ден на Атина_Ели   bouquet Бъди най-най-обичната и щастлива жена на света  Hug
Юлка, честита ви радост и на вас, успехи на щерката  Peace
А, аз какво да кажа за моренцето...просто си изкарах супер, в готина компания, без да мисля за мъж, дете и работа, абе прости истински си починах, въпреки, че все пак бях по работа там. Сега още повече не ми се работи  Laughing и чакам с нетърпение да дойде и семейната ваканция.

# 82
Гледам...забравила съм да се похваля.... Embarassed Embarassed Embarassed
БЕ ПРИЕТИ СМЕ НА ВТОРО КЛАСИРАНЕ ПЪРВО ЖЕЛАНИЕ!!!!
в СОУ-то сме!!!!! Hug Mr. Green По щастливи от нас няма!!!!! Записана е вече - сега дупе да и е яко - много учене....
Ама нали замина за Германско...и нещо времето ми не е стигнало да се похваля!!!
Иначе при нас почивката ще е ремонтна. Обаче размразихме строежа на ранчото... правим ремонт на стаята на Къци - нали в понеделник ще стане на 16, полага му се вече самостоятелна стая!!! bowuuголям мъж е вече. Нещо с дизайна не се справям...ама нали е момчешка стая...всичко дето го правя ми се струва , че е старомодно и немъжко newsm78 Със сигурност постигнахме консенсус с графитите на стената...
А утре Мирела е рожденичка. Ще си празнува рожденият ден в Германия. Дано си изкара добре. Отпуснала съм допълнително пари на госпожата за РД.
И така!!!! Аз довечера почваме ламината да редим и може да се затрия тези дни. Ама ще се отчета накрая със снимки! Mr. Green
Спорен ден желая! Hug Hug
ЕЛИ - с огромно почти десетдневно закъснение - честит раждин ден!!Зло да те забрави!!!!! Embarassed
Желая ти много късмет и радости. Много здраве и щасливимигове

# 83
Добро утро!
Ние се завърнахме най -подир. Първо честит рожден ден на Елито на патерици, да си жива и здрава и много шастлива и най - вече да те радва семейството.  Hug  bouquet
Юле, честито ви приемане, честити рожденници да са ти живи и здрави и много послушни  Mr. Green Това последното разбира се в кръга на шегата, да постигнат каквото най - много искат, че да се гордееш с тях  Hug И да се похвалиш със завършения ремонт на ранчото Simple Smile А стаята на Къци как стана, измисли ли нещо модерно и мъжко накрая?  Mr. Green Той човека ще се радва и без това ми се струва нали ще е самостоятелен. А госпожицата как си е изкарала рождения ден?
Нати, аз не съм влизала при албумите, ама да попитам снимки качвала ли си от ваканцията? Как си изкрахте и къде бяхте? Предполагам, че е било супер нали сте били на чисто моренце и райска обстановка, ама аз да попитам Simple Smile
Майче, браво на теб че си си изкарала страхотно, има нужда понякога човек малко и самичък да си почине от ежедневните простотии. Как искам и аз да ида някъде сама, па макар и за 1 ден. Ама мечтиии..... Confused
А, Нати, сега разгледах пак темата и видях снимките. Гледам малкия "плува".  Mr. Green И нашата госпожица на басейна като я пуснахме с пояса и вика: Аз плувам. Ама нали е тежкарка не иска в малкия, ами в големия при тати и като я държим се дърпа, искала сама да плувала.  Mr. Green Иначе ние си изкарахме хубаво, или по скоро малката, защото за нея си беше смяна на обстановката и не е излизала от водата. Но аз супер много се изнервих и не ще повторя същата почивка със същите хора. Ще кача и аз малко снимки, ама по натам. Че големи да ги посвия малко.  Simple Smile
Кажете нещо интересно, какво става тука 2 седмици, докато ни нямаше? А да, ние май се върнахме и с подарък, вирус. Щото в събота вечерта като ми дигна една температура, ама пари. И една апатична. И към 10 като ми повърна и аз помислих, че е от жегите, то тогава не се седеше. Цяла вечер сме сваляли температура с оцет, че аз нали съм патица не си взех свещички. На другия ден уж по - добре, само от време на време топла, но вчера не иска много да яде, не знам дали не е от жега и се изака веднъж като разстройство, днес сутринта пак. И така че, днес ще идем да видим какво ни прави и лекарката, че отдавна не сме ходили. И като гледам така, ще остане май градината за след сборните групи.
Ами това е, айде лек ден от мен и да ви черпя по едно кафе:  Mr. Green

# 84
Честит рожед ден,Пети
Много щастие,късмет и лъвска гордост   bouquet

# 85
Ииии, кака ви Натка пак ме изпревари преди да почерпя па тогаз да приемам пожеланията  Mr. Green Мерси, Нати, надявам се да се сбъднат пожеланията ти.  Hug Айде сега една виртуална почерпка:

не знам дали това си върви с тортата, ама не мога да пропусна да почерпя и нещо силничко  Mr. Green Ай наздраве  Hug

Приемам всякакъв вид тежки подаръци. /на пари  Mr. Green/

# 86
честит рожден ден Пети пожелавам ти да си много щастлива и много обичана [/col
И аз да почерпя ,че днес станахме на половин годинка

# 87
Честита ви половин годинка, Тони  Hug Как е малко, предполагам расте и хубавее, като майка си  Mr. Green Качи малко снимки да ви видим де, като не можем все да се засечем наживо...
Иначе ние вчера си изкарахме прилично, легнала съм към 3 докато оправя тука, малката я капичнах в 12, че тя много не искаше да ляга, че с толкова много хора....
Получих няколко букета, малко козметика и сувенирчета.  Mr. Green Да се отбележи и тази година, пийнахме и така. Догодина пак Simple Smile Ама първо е наред татито ни и Викито.
Другите много бачкате или сте някъде по морския бряг?  Mr. Green

# 88
  • Севлиево
За мой гооолям срам, ама пак на патерица... ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПЕТИ! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана   bouquet

Доци, къде се изгуби? Имам въпросче към теб - знаеш ли дали вече са отворили прохода Маказа, че есента замисляме едно пътуване.

Поздрави на всички мами, татковци и дечица  Hug

# 89
Мерси, Майче, няма проблем нали работиш Simple Smile Аз имам професионален въпрос към теб: защо сайта на вестника ви не работи? Като напиша Росица.ком ми излиза ftp, не го ли поддържате вече? Или са излезли в почивка от Габрово дето го качват?  Simple Smile
Пък Доци я загубихме по морето и не се знае някой гларус дали няма да ни я отмъкне.  Wink
Айде лека вечер.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт