Севлиево 5

• 24 547
  • 367
  •   1
Отговори
# 270
Честитa мъжка рожба Майче!
С пожелание за много щастие,здраве и късмет.
нека малкия Александър винаги озарява къщата ви с усмивка и да я пълни само със смеха си!!!

# 271
  • Севлиево
Много благодаря за пожеланията  Hug Дано да се сбъднат  Peace
Ние сме добре, засега Алекс е спокойно бебе, само яде и спи, почти не можем да му видим очите  Laughing
В понеделник обаче ще го водим в София на очен лекар, защото след раждането му се запуши слъзно каналче и трябва да се консултираме. Надявам се всичко да е наред  Praynig Малко се притеснявам как ще понесе пътя до там, но ще видим.
Надявам се, че и вие сте добре, а дечицата здравички.
Прегръдки и целувки на всички  Hug

# 272
Успех утре Майче Praynig.Бързо да се оправя малкия бандит.

# 273
Всичко ще бъде наред, Майче.  Peace  bouquet

# 274
  • Севлиево
Честит рожден ден JuliS  Hug  bouquet
Много щастливи мигове с любимите хора ти пожелавам!

# 275
  • Севлиево
Честит Ден на детето! Нека всички дечица да са здрави и щастливи!

Девойки, качих малко снимки в албумчето.
Ние засега сме добре, обаче се налага да отпушваме слъзното каналче. Процедурата била 5 мин., но се налага пълна упойка. Честно казано ме притеснява факта, че Алекс трябва да е гладен и жаден, поне 6 часа да не е ял. Надявам се да се справим. Иначе е много послушен и много лаком. Кака му също не му отстъпва по апетит. Вече се шегуваме, че нашите деца ще ни изядат ушите  Joy голямо ядене пада.

# 276
Честит празник, бе деца!     Heart Eyes Hug

Майче, добре е освен това със слъзния канал сте добре. Надявам се и стискам палци това да му е единствената манипулация на малчо. Че като знам какво е притеснение, особено на такова малко бебе. Но ще се справите.
А пък таткото сега да се стяга в кръста и да носи ядене и за трима ви, че... Mr. Green Mr. Green Може да изядете неговите уши, покрай това кърмене и ти имаш нужда от храна, не е като да нямаш.
А ние засега сме добре. Ходим пак на градина от вчера, иначе си бяхме малко у дома, че пак кашляхме и всички доктори взеха да ме дразнят с тия антибиотици за щяло и нещяло. Ще ходим май на хомеопат следващата седмица, пък дано да успеем да се закрепим най-накрая. И така. При нас с татко й нищо ново, отвреме навреме бачкаме малко от вкъщи и така.  Mr. Green

Айде лек и топъл ден на всички, да не ви се отрази отрицателно дъжда и лошото време!   bouquet  bouquet

П.С. - Ох, мишонка сладката е тоз Алекс бе, все едно кукла сте си взели. Пу пу. Кога и ние бяхме такива....  Laughing

# 277
Честит празник мили деца!
Да сте живи и драви да радвате майте си и бащите си!Да не им ядете ушите и да се гордеете с тях!

Ние днес / Децата на Севлиево " взехме купата в международният етно фестивал в Хасково. Така крещяха че се наложи да звъня втори път да разбера кога се прибират! Mr. GreenДа им е честита!

Майче, ще издържи малчо -  няма страшно- ще пореве мъничко повече, но нали е за добро...
Бързо и безболезнено да минава и да остане зад гърба ви!

Де сте бе дами??? Никви ви няма newsm78

# 278
  • Севлиево
Юлка, ще искам малко инфо от теб. Интересувам се от табелките за входна врата. Можеш ли да ми направиш не само с името на семейството, но и на неговите членове  Laughing? От какви материали изработвате табелките - метал, дърво?

# 279
Юлка, ще искам малко инфо от теб. Интересувам се от табелките за входна врата. Можеш ли да ми направиш не само с името на семейството, но и на неговите членове  Laughing? От какви материали изработвате табелките - метал, дърво?

Майче Mr. Green Joy ние се занимаваме с реклама бе душо.... не сме дърводелна.... нито дърворезбари

Табелки за врати не предлагаме като артикул , но ако се появи такъв клиент не го връщаме... нищо че не си заслужава хамалогията
Правим на лазерният гравир. Там материалите са специални двуслойни сплави. Много добре изглеждат. Но и да ти обяснявам...без виждане няма да стане! Тъй че пращай мъжо да му покажа или мини с количката да видя Алекс Wink

# 280
  • Севлиево
Юле, ти ме разби  Joy
Е, щом не си заслужава хамалогията - няма да се занимаваме. Иначе тези дни ще наминем с Алекс към вас.

# 281
Здравейте мамчета,чухте ли искали да закрият Акушеро-гинекологията?Ами ние какво ще правим,ето случайно те хванат болките,докато стигнеш до Габрово на пътя ли ще родиш?Ами тия които не са от Севлиево а от близките села?Чудя се  newsm78дали не можем да направим нещо,като стачка или де да знам Thinking,вие какво мислите?

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 13:05 от schani

# 282
много неща мислим.... тук може да разискваме не с дни а с месеци. Отговорът е политика.
Може да се пробва с протест...но и тук е предсказуемо - като с флуорното мляко - 5 птички пролет не правят!!!!
Точно толкова ще идем на стачка.
Извинявам се за песимизма...но живея от години в този град и виждам какво е отношението на хората в него спрямо проблемите на града.

И да се оплача...имахме пожар у дома Cry изгоря ми банята и ми се съсипа къщата. Сега мием жулим , ремонтираме... и ефекта е половинчат....

# 283
  • Севлиево
Здравейте мамчета,чухте ли искали да закрият Акушеро-гинекологията?Ами ние какво ще правим,ето случайно те хванат болките,докато стигнеш до Габрово на пътя ли ще родиш?Ами тия които не са от Севлиево а от близките села?Чудя се  newsm78дали не можем да направим нещо,като стачка или де да знам Thinking,вие какво мислите?

Спокойно, няма да закриват отделението. Само ще намалят леглата. Инфото е от братовчедка ми, която е старша сестра там.
Юлка, ужасна работа. Все пак е добре, че само с това сте се разминали, можеше и да е по-зле. Само не се ядосвай, нещата ще си дойдат на мястото  Peace

# 284
  • Севлиево
"Браво на нас"! Темата ни отишла чак на 3-та страница  Sad Заети хора сме, ей ...........
Я, хайде сега да се отчетем кой къде ще почива (ако почива изобщо  Mr. Green )
Лично ние засега не планираме море, но все пак обмисляме идеята в края на август да отидем с децата някъде ол-инклузив, но ще видим, има време. Иначе прескочихме до Димотико и Александруполис. Окъпахме се в морето и хайде обатно  Sad Няма как, не можехме да оставим децата за по-дълго сами. Живот и здраве - догодина пак сме на море в Гр.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт