Севлиево 5

• 24 508
  • 367
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря!Всичко мина,беше много хубаво,поръчах торта от Росица беше много вкусна,много съм доволна.

# 331
Ей ме на жива съм Mr. Green Работим здраво и малко позабравих май темата Embarassed
Какво да се похваля,все едно и също.Борката расте и хубавее,за сметка на това бели бол Mr. Green

# 332
Да си отговоря сама на себе си  Mr. Green
Ейййй мацкииии.Де сте бре.
То ясно,че спите по това време,ама аз съм отпуска и не спя  Flutter
Темата ни не е замряла,ами направо си умря.Хайде драснете по някой ред,че ви загубих дирите.
Аз сега отивам да поспя,утре ще водя юнака на басейн  Mr. Green

# 333
ей ме и мен! Нищо ме няма. Свърши ми отпуската - зор почвам работа. Направоо....мъка, мъкаааааа..
иначе отпуската много хубавка беше...релаксираща.... но сратичка. Довършихме къщата отвътре. Сега правим тераса- ядове големи...не е за приказване. То сефте да изневерим на себе си и да пуснем майстор в къщи и хубавият ми гранитогрес отиде подяволите. Сега стържат и се опитват да спасят положението... ама мен ми се реве ooooh! та така!
Айде спорен хубав и недотам горещ ден!!!!

# 334
Ние ходихме малко на почивка. Днес се върнахме и пак работа. Валя, трещя, докато бяхме по почивка, в моя чест баш на 10 и 11 август. Simple Smile Иначе нищо интересно. За справка снимки във фейса. Simple Smile Юле, няма ли край вашта драма с тая къща...?

# 335
Здравейте искам да ви попитам нещо,знаете ли дали в болницата ни има скенер.Пращат съпруга ми в Търново за снимка на синусите,но аз си мисля че тук имаме скенер,дали може да я направим тук или за целта е нужен друг вид скенер?

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 22:15 от schani

# 336
  • Русе
Здравейте мами от Севлиево.  bouquet
Дано някой ми отговори на въпроса,че като гледам от лятото никой не се записвал в темата  Simple Smile
Та въпроса ми е има ли от къде да закупя няколко,да речем десетина най-различни каратунки като тези http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/56#photo=147 колкото по-нестандартни толкова по-добре  WinkМного ми харесват тези червените,които са като гъбки.
Трябват ми за Коледен подарък.Моля ви помагайте  Praynig

# 337
Зори, малко закъсня...
На тиквеният празник продаваха много такива на пазара. Провери все пак в петък на кооперативният пазар при бабите - сигурна съм че ще намериш Hug

# 338
  • Русе
Зори, малко закъсня...
На тиквеният празник продаваха много такива на пазара. Провери все пак в петък на кооперативният пазар при бабите - сигурна съм че ще намериш Hug
Благодаря ти за инфото,но аз няма как да дойда до Севлиево в петък.От Русе съм.

# 339
Понеже попита къде може да намериш...затова реших че си в Севлиево. Аз лично Не мога да изляза от работа  в петък - затова не мога да ти свърша работа...но ако случайно намеря дупка - ще проверя Hug

# 340
  • Русе
Понеже попита къде може да намериш...затова реших че си в Севлиево. Аз лично Не мога да изляза от работа  в петък - затова не мога да ти свърша работа...но ако случайно намеря дупка - ще проверя Hug
Много ти благодаря!Ако имаш възможност да провериш,ще е чудесно.Ще чакам,да кажеш какво е станало  HugДано се намерят такива кратунки  Wink

# 341
Брей, добре че една русенка поотупа праха от телмичката  Hug
Как сте дами? Надявам се всички заедно с домочадията да сте добре!

# 342
Здравейте, мами!

Трябва ни хотел за една нощувка във вашия град. Какво ще кажете за този:
http://www.helios-bg.com/hotel.html

Или ни препоръчайте друг...а може би в близък град
Работи ли нещо в Севлиево в събота следобед?

# 343
Здравейте, мами!

Трябва ни хотел за една нощувка във вашия град. Какво ще кажете за този:
http://www.helios-bg.com/hotel.html

Или ни препоръчайте друг...а може би в близък град
Работи ли нещо в Севлиево в събота следобед?

Лично аз за хотел не мога да дам препоръка, тъй като нямам нито познати, които работят в такъв, нито има лични впечатления. А този Хелиос ще е някой нов, за пръв път го чувам. Simple Smile Иначе в града в събота до около 14 часа работи всичко. След това си работят само заведенията и хранителните магазини. А и Техномаркет. Бих ви препоръчала, ако сте с кола да се разходите до Габрово.

# 344
не е нов.
Хотелът е много хубав. Стаите са светли и изискани. В цената е включена и закуска.
Гостите на хотела ползват безплатно басейна.

Ние там си настаняваме гостите - когато се наложи -  много съм доволна! няма да съжалявате!

Общи условия

Активация на акаунт