Зехтин при колики?

• 21 926
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
  • София
rusana,

с две думи не помага много в пик-а, така ли??

# 46
При нас май не. Tired

# 47
Давах и на баткото и на малката сега! Чак да помага при коликите не много, но поне спокойно се изхождат децата иначе като се прибрахме от болницата и единия и другия изкарваха едни топченца! След първите капки зехтин нещата се оправиха!
Това ни го каза един приятел грък!

Зехтинът го давам сутрин преди първото ядене с капкомер! Сега понякога давам колкото се събере в капкомера може ли 4-5,6 капки, но пък аз го давам само сутрин!

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 07:05 от Zora*

# 48
  • BG
Аз съм чувала за зехтин с индийско орехче.Но незнам е съм пробвала.

# 49
Индийското орехче е опиат, затова има отпускащ и успокояващ ефект. Аз не бих го дала на детето си. Абсолютно идентично ми се струва с попарите с вино от едно време.

# 50
rusana,

с две думи не помага много в пик-а, така ли??
Ами знам ли,тези дни са му много силни,на моменти се отпуска,но не знам дали е от зехтина,давам му по 2 пъти по 2 капки на ден,поне ако не с коликите със запека да се преборим  Mr. Green.За момемта съм решила проблема с бибка,дано да продължи да си я суче  Praynig

# 51
  • някъде другаде
За коликите съм давала Еспумизан-капки и чай на Хип против колики.

# 52
  • София
опитах със зехтин 2 дена по 1 път на ден (2 капки). Не ни помогна много, ама поне по-леко се изхождаше. Сега сме на Colief и ни облекчи (да не кажа голяма дума), преди това Infakol и Espumisan пробвах, но нещо не ни подействаха   Sad

# 53
Добре де този еспумизан не ги ли запича,ние от него така се запекохме  ooooh!,затова го спрях.А зехтина май е поредната бабина диветина  Crazy,но щом действа за акитата  Peace

# 54
  • Варна
Опитах капки какви ли не, мисля, че само Еспумизан помогнаха малко. За зехтина не съм чувала да се дава за колики.  Rolling Eyes

Добре де този еспумизан не ги ли запича,ние от него така се запекохме  ooooh!....

Явно при всички различно. Моята щерка пък запек не е имала, обаче получи обрив и се наложи да спра капките  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 20:52 от Miss Dior Cherie

# 55
Ние от Саб Симплекс получихме запек.Но те с Еспумизана са все с еднакви съставки като гледам.Нищо не помагат поне на Алекс. ooooh!

# 56
  • София
Miss Dior Cherie,

какъв обрив и къде, защото моят от 2 дена има ситни пъпчици по бузките?? Да не са от Колийф-а, утре сме на лекар Sad

# 57
Miss Dior Cherie,

какъв обрив и къде, защото моят от 2 дена има ситни пъпчици по бузките?? Да не са от Колийф-а, утре сме на лекар Sad
Пъпчици и на нас ни се появяват понякога и изчезват от семосебе си,педи ни каза,че се получават от целувки или от праха по улиците,но пир вас може да е друго  Rolling Eyes

# 58
И ние сме така.Тъкмо се махнат пъпчиците и пак излизат.Педи каза,че Алекс има много нежна и чувствителна кожа и се получават от целувки,от брадата на таткото ако не се е обръснал и т.н. Даже по вратлето на деколтето има понякога.Въобще където не е покрито с дрешка. Rolling Eyes

# 59
Добре де този еспумизан не ги ли запича,ние от него така се запекохме  ooooh!,
явно при всички деца е различно, аз давах само Еспумизан но не сме имали запек или пъпчици.

Общи условия

Активация на акаунт