НОЕМВРИйки по изследвания тичат, а бебенцето все повече на човече прилича.

• 13 920
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Аз между другото количка вече си купих.
А и някой от мойте приятелки одобриха идеята за партито.
То се прави някъде месец и половина два
не повече преди събитието .
Не знам но на мен много ми харесва идеята и мисля може и да се осмеля ще видим то има още много време!
Аз не съм суеверна и си мисля че е много по практично някой неща да се купуват
по време на бременността защото не се усеща толкова финансовата старана на нещата!

# 136
Добро утро и от мен момичета!!!
Добре дошли на новите момичета  Hug
Аз сутринта се събудих с ужасно главоболие и болящо гърло  Cry Cry Cry. Незнам какво може да се пие и какво не, май ще звъня на лекаря ми.
За партито на мен лично ми харесва идеята, но честно казано досега не съм се замисляла как ще се приеме.
Количка още не сме купили само разглеждаме. Проблема при нас е, че миналата година правихме основен ремонт и разместихме всички стаи в апартамента. Ние сме в кухнята на панелните блокове и сега незнам къде ще сложим креватчето.
Пожелавам ви лек ден на тези които са на работа, а на другите приятна почивка и разходка.

# 137

Честит Рожден Ден, Ива! Бъди здрава, щастлива и много обичана!

Добре дошли на новите момичета. Пожелавам ви бременност с възможно най-малко неразположения!  bouquet

За кървящите венци помага една билкова вода за уста на Билка, Лакалут - вода и паста и Парадонтакс, по време на бременност нямаме голям избор от лекарствени средства за каквото и да било...

За главоболие, настинки, температура - парацетамол, за гърлото ако не те боли много, пробвай с топли чайчета, не горещи, и гълтай мед, като го оставяш да ти се стече по гърлото....действа антисептично, иначе задължително консултация с лекаря...

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 09:40 от комикс

# 138
  • гр.Добрич
Добре дошли на новите момичета!

Пастата Парадонтакс е много солена и гадна, така че препоръчвам да се въздържате от покупката и ,ако ви се гади засега.

СРАМЕЖЛИВКА, мерси за кафето, но се ограничавай със закуската, защото на някои момичета им се прияжда всичко и после се сърдят.

# 139
Добро утро, мили приятелки  Hug
Мързелувате ли, а?

Срамежливке много ми хареса идеята за бебешкото парти и честито за количката! Аз също не съм суеверна, когато се знае на 100% какво ще бъде не мисля че е проблем да се купуват разни неща предварително. И ние мислим още преди да се роди да купим кошарата, количката,.. (не съм съставила списък още  Laughing)

Честит рожден ден, Иве!
Да имаш повече хубави моменти до добри приятели, да сте здрави и много щастливи!
Аз така и не можах да разбера дали се сърдиш за нещо или се е случило нещо с бебечето  Thinking

За кървенето на венците скоро гледах едно предаване, че е съвсем нормално при бременните. На мен 2 пъти ми се случи (преди около 2седмици) и си смених четката с по-мека, за сега е ОК. Другата препоръка беше за тези специални пасти, за които Василена спомена.

Да ви кажа какво сънувах тази нощ: че съм на преглед и питам лекаря последно какво е: момче или момиче (понеже единия лекар ми каза, че е момче - на 4D , след това ми казаха, че уж се виждало момиче - на 2D). Доктора каза категорично, че е момче, и аз: "Покажете ми къде му е пишката" и тогава се събудих, щото ме досрамя как съм го казала на докито  Joy

Весел и слънчев ден на всички   bouquet

# 140
Добро утро    bouquet
Честит рожден ден, Ива!Пожелавам ти здраве, щастие, късмет, любов и сбъдване на всичките мечти  Hug  nbirthday
И аз тази сутрин се събудих с ужасно главоболие ooooh! Относно бебешките партита аз съм за Peace

# 141
 Честито на Елена(със  закъснение) и на Ива, да са ни живи и здрави! hbday добре дошли на новите момичета! При мен вечерното гадене малко започна да намалява, но в 21 часа си заспивам пред телевизора. Относно купуването на бебешки принадлежности, и аз съм за - вече се заглеждам по детските магазини и ме сърбят ръчичките! Приятен ден на всички и много слънчеви разходки ви пожелавам!

# 142
Честит Рожден Ден Иве ! Жива и здрава , а ноември щастлива мама !  bouquet  bouquet  bouquet

# 143
color=red]ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИВЕ!МНОГО ЗДРАВЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ![[/color]
Да се оплача, вчера имах някакво много бледо- кафеникаво зацапване, и няколко капки, съвсем леко доловими светла кръв, отдавам го на цитонамазката преди 3-4дни, лаборанта , който ми я прави каза, че е възможно да имам малко кръв, но пък си мислех, че ще е веднага newsm78 Спомням си , че и с миналата бременност един път имах няколко капки светла кръв, но доктора тогава ми каза, че е зариди някакъв спукан кръвоносен съд!Имам и болки в левият яйчник, дали може да е защото сега ми е периода на овуто newsm78
ПС Отивам спешно в кабинета на доки, нещата се влошиха Sad

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 12:18 от mari_rus

# 144
  • Варна
Здравейте момичета,

Честит рожден ден на Ива и Елена на патерица smile3525!!! Сега се връщаме в цивилизацията и веднага седнах да Ви чета. Естествено ще имам доста да чета, затова исках да пусна постчето с поздравите първо  bouquet
Ние си изкарахме много възстановителна почивка, от която се върнах с 1 кг нагоре Embarassed
Малко ме е срам, но се надявам да не продължавам в същия дух и за напред.
Прегръщам Ви всички и се заемам отново с четенето smile3529

# 145
Честито на рождениците newsm59 с малко закъснение от моя страна  Embarassed
Вече съм убедена че наистина една бременност с друга не си прилича. Първият път не съм  повръщала нито един път, не ми се гадеше от нищо и нищо не ми се прияждаше. Вторият път до четвъртият месец повръщах сутрин, имах контракции от вторият месец че чак до деветия, накрая си мислех че няма да разбера кога са истинските.Трябваше пет месеца да лежа за да го задържим бебчо. За сметка на това сега той е палав като за три деца Mr. Green Сега пък ново двайсе - повръщам сутрин и вечер, от всичко ми се повдига, а и да не забравям екстрата че шест пъти прокървявах, лежа вече втори месец Twisted Evil. Казвам си че с всяка следваща бременност нещата стават все по кошмарни, ако беше така с първата вероятно щях с едно дете да си остана. Казах на любимият че приключваме с децата smile3516
Ако иска други да си намери доброволка да се навие да му ги ражда smile3534

# 146
  • Пловдив Белащица
Мари рус, стискам палци да не е нищо притеснително. Затова съм съгласна с единия ми гинеколог, че по  време на бременност не е желателно да се бара там, където трябва всичко да си стои в покой. Така че лъжа, че имам скорошна цитонамазка и се радвам, че никой не ми иска документ. Дано кървенето да е от това и да няма последствия.

Срамежливка, абсолютно съм съгласна да се правят покупки преди раждането. Едно от финансова гледна точка, но най-важното е, че си купуваш неща, които ти си избрала. А тръпката от покупката на малки дрешки за чаканото бебче е неописуема. Дали е така и при второ?! Май няма да е. Поне за сега не се вълнувам толкова. Аз се надявам до края на май да ми кажат пола, ако е момче да купувам сини работи от престоя ни в  Англия, ако не ще купувам неутрални. За момиче си имам доволно много дрешки, но ако е пак девойка, няма да се размина без покупки. Единствено, че предишния път започнах да купувам от шестия месец и до осмия бях напазарила, а ръцете ме сърбяха за още Laughing

Честит рожден  ден Ива.
Пожелавам ти много сбъднати мечти, здраве и прекрасни здрави дечица, на които дълги години да се радвате с половинката ти.

# 147
Здравейте и от мен.
Мари рус, и аз съм с теб и се моля всичко да отшуми  Praynig

Аз също съм на мнение, че не бих се лишила от емоцията да пазарувам от бебешките магазини предварително.
Мисля си, че това са едни от най-хубавите моменти от бременността. А и при нас е малко по-сложно. Таткото август или септември заминава на мисия в Афганистан и ще е там 6-7 месеца. Няма да е до нас в първите месеци на мъничето (това адски ме натъжава). Та за това 100 % ще се пазарува веднага след като разберем пола. Но все пак ще наблягаме на неутралните цветове, да не стане някой гаф.

Иве, да си ни жива и здрава, много щастлива и винаги усмихната  Tada

# 148
mari_rus стискам палци всичко да е наред.Пиши какво е станало.Аз по принцип знам,че не  хубаво да се прави цитонамаска и ,че след това се получават проблеми.Моята я направих точно 1 седм преди да забременея и сега не мисля да дам отново да ме "бъркат".

# 149
здравейте и от мен аз съм бъдеща мама за ноември и много ще се радвам да споделяме опита си,а термина ми е за 6 ноември ама то не се знае Naughty

Общи условия

Активация на акаунт