НОЕМВРИйки по изследвания тичат, а бебенцето все повече на човече прилича.

• 13 917
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
mari_rus, стискам палци всичко да се размине по най-лекия възможен начин и да се окаже, че притесненията ти са били напълно излишни Praynig Дано, дано!

Аз си признавам, че цитонамазка не съм си правила от 2007 г. насам и сега ще си направя чак след раждането на бебето.

Първия път аз бях от най-стреснатите бременни и не съм си и помислила да купувам каквото и да е. Само 1 синьо комплектче за изписване и дотам. Докато бях в родилното, мъжът ми обиколи всички набелязани магазини и накупи всичко - дори помпата за кърмене и стерилизатора за шишета  Wink Отделно се оказа, че бабите са накупили дрешки като за 5 деца, после имах да раздавам доста. Вторият път обаче имахме страшно много работа, нямаше да има кой да обикаля така старателно за покупки и реших за по-лесно да взема аз да си накупя всичко, така и направих. Още в 8-я месец всичко ми беше приготвено, изгладено, подредено и т.н. предварително. Да ви кажа, според мен и двата варианта действат и са ОК, всеки трябва да постъпи както той чувства нещата Peace

Чак предварително парти, за да получа подаръци за бебето, не бих си направила не за друго, а защото не ми идва отвътре. Явно съм си малко или много суеверна и предварително не мога да се зарадвам на 100%. Но за който си има настроение, защо не?

tetka123, добре дошла  Simple Smile

# 151
Добре дошла на tetka123.
Аз мисля да не купувам нищо предварително. Не ме разбирайте погрешно просто съм преживяла една голяма загуба и сега колкото и да се опитвам да не мисля за това все се сещам.
Много бих искала да пазарувам за малкото бебе ама все нещо ме спира. Пазарувайте и за мен момичета аз ще се насладя на този момент след като се роди  Heart Eyes Hug

# 152
Благодаря ви момичета, но абортът е в ход!Сърчицето скоро е спряло!Така е трябвало да стане явно, природата си знае работата!Грешка в хромозомите или нещо такова е 90% процента от причините!Ще почина малко и ще опитаме пак, но по-нататък!
Беше ми толкова приятно в тази темичка Hug Желая ви от сърце лека бременност и първо на вас ще се похваля , когато съм готова да забременея отново Hug Прегръщам ви силно Hug

# 153
Mari_rus  Hug те силно! Дано след няколко месеца да ни съобщиш хубавата новина!
До тогава бъди силна, пази си и се радвай на принцеската Даная!
Влез от време на време при нас да ни кажеш как си

# 154
Mari-rus, съжалявам много, имай кураж и вяра, че много скоро ще дариш сладката Даная с братче или сестриче  Hug

Момичета, не съм сигурна, че цитонамазката би предизвикала аборт, все пак помислете, че по време на бременността се взема секрет за микробиология, което е почти същото, никой не бърка в матката...аз имам вече един преглед - нормален със спекулуум зад гърба си, правиха го, за да видят от къде е кървенето...освен това, имам проблеми с шийката и трябва да се следи да не се увеличи ерозиото и т.н.

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 18:19 от комикс

# 155
mari_rus
Много исренно ти съчувствам знам какво
Както ти самата каза така е трябвало да стане

# 156
Mari-rus, страшно съжалявам  Sad. Стискам палци скоро да забременееш и да родиш прекрасно здраво детенце  Hug  Praynig
На новите момичета - добре дошли  Hug
Аз след 1 седмица съм на ФМ и вече ме гони параноята  #Crazy

# 157
Mari-rus ,миличка,много съжалявам Sad Прегръщам те силно.
zlitova   аз съм в понеделник на ФМ и на мен ми е притеснено

# 158
Mari rus, ужасно съжалявам! Но може би си права – така е трябвало да стане. Бъди силна, възстановявай се бързо! Даная има нужда от здрава и усмихната мама! Лично аз ще се радвам, ако продължаваш да наглеждаш темата ни и да пишеш. Постовете ти винаги са били позитивни. Прегръщам те и ти желая следващата ти бременност да е безпроблемна и успешна!

# 159
Благодаря ви момичета, срахотни сте

# 160
  • София
Mari_rus  Hug Hug Hug Hug Hug
Много съжалявам Cry Стискам палци бързо да се възстановиш, прегръщам те

# 161
mari_rus възстановявай се бързо, силна прегръдка от мен  Hug
Много си ми симпатична, и ще ми липсваш - влизай по-често да казваш как си.

# 162
mari_rus съжалявам много, че ти се налага да преминеш през това Sad Но си имаш детенце, което ще ти помогне по-бързо да мине тъжния период!!  Hug Непременно ни пиши, когато отново дойде момента за хубава новина Peace

# 163
mari_rus, много , ама много съжелявам ! Силно те прегръщам и все пак  - имаш си прекрасна принцеса до себе си , а съвсем скоро и братче или сестриче ще си направите Hug
Не съм те виждала , но имам чувството че си много нежно и чувствително мамче- въстановявай се бързо - ще ми либсваш. Hug Hug Hug

# 164
mari_rus Много съжалявам,бъди силна, прегръщам те  Hug

Общи условия

Активация на акаунт