НОЕМВРИйки по изследвания тичат, а бебенцето все повече на човече прилича.

• 13 915
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
  • Стара Загора
Mari_rus, много съжалявам миличка Hug Присъединявам се и аз към пожеланията на другите момичета, съвсем скоро да сте отново в очакване на братче или сестриче на сладката Даная.

Ох, забравих какво щях да пиша, много мъчно ми стана Cry
То напоследък от тия хормони тотално изтрещях, за щяло и нещяло рева като магаре ooooh!

При мен нищо ново засега, чакам да си взема резултатите от изследванията в четвъртък, а другата седмица съм на преглед...Гаденето почти отмина...апетит доволно, добре че поне не мърдам на кг, ако задържа на това положение до края на 3месец ще съм супер доволна Mr. Green

За запека съм чувала едно лекарство Лактулоза-Мип, даже гледах листовка в кабинета на доктора като ходих последния път. До колкото помня, може да се дава на кърмачета и има добър ефект. А за киселините освен бисквити съм чувала газирана вода или маслини. С Поли като бях бременна в последните месеци ме бяха налегнали адски киселини, чак се събуждах от болка посред нощ и нищо не ми помагаше - само хапчета Талцид и Стопацид. Дано този път се разминем по-леко с тях...

ЧРД на патерички на рожденничките и добре дошли на новите мами  bouquet

# 166
Мари рус, хиляди прегръдки  Hug
Искрено съжалявам и с нетърпение очаквам да ни се похвалиш отново.
Възстановявай се бързо.   love001
Ще ми липсваш...

# 167
Мари Рус,много съжалявам  Cry Бъди силна  Hug Hug Hug

Добре дошли на всички нови бъдещи майки в Ноемврийската тема  welcome
Аз вчера бях на доктор,защото започнах да усещам пристягания вече,гадните
контракций  #Cussing out Шийката на матката ми била по-мека,така че ще трябва
да се пазя много. Предписаха ми магнезий и повече почивка  Tired На
първа страничка е записано че бременността ми е първа,но всъщност е трета,
моля Василена да ме поправи,когато е удобно   bouquet 

Гергьовден е един от най-хубавите християнски празници.Честито на всички именници,
и приятен ден на всички  Hug Hug Hug

# 168
Честит празник на всички именици и техните семейства!!!

# 169
  • София, Борово
Добро утро на всички bouquet
Честит Гергьовден на всички! Нека Свети Георги да пази семействата ни!
Честит Рожден Ден на Ивето с малко закъснение!  Party Time
Добре дошли на Мимс, Сииис, Срамежливка и
tetka123, с пожелания за лека и успешна бременност! Hug
МариРус.... съжалявам. Кураж Hug Желая ти бързо възстановяване и скоро да минеш да ни съобщиш благата вест Hug
За кървенето на венците- с миналата бременност имах проблем, сега се очертава пак да имам... мия с лакалут и жабуркам с вода на Билка.
Аз вчера бях на лекар, мен на всеки преглед ме гледат с 3Д и други екстри предвид това, че съм много рискова. За сега сме добре. Момата (все още е мома) е вече 980 грама. Док. каза ходи изяж една кифла и ще стане 100 грама Laughing Таткото беше за първи път с нас и се запознаха отблизо.
Клемче, благодаря за подкрепата Hug  - количките са ми JANE NOMAD - комбинирана, a лятната е Маclaren.
Мога да препоръчам комбинираната на Макларен, не и знам точно модела, но наистина е хубава количка. Аз лично съм избирала количка почти през цялата бременност...
"Зимният" кош за който пишете всъщност е кош за новородено, а не зимен.
За суеверията - не съм суеверна. Аз вярвам в добротата на хората. Ако е писано да стане нещо - лошо или хубаво, то просто ще стане...
Прегръщам всички и желая хубав празник! Hug

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 08:19 от Diana

# 170
  • Пловдив
Здравейте момичета,

Mari_rus - ужасно много съжалявам за теб! Пожелавам ти да се възстановиш по най - бъзия начин и да действате за ново бебенце  Hug Hug Hug

Елена - ЧРД на патерици  newsm59, да си жива и здрава и Много обичана и да обичаш силно  Hug  bouquet

На всички момичета и на именниците - Честит Празник, бъдете живи и здрави.

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 10:53 от xelita

# 171
Честит Гергьовден на всички Гергани, на тези, които имат Георги в семейествата си и на останалите, които просто ще празнуват днес!
Желая ви много здраве и поводи да се усмихвате всеки ден! Весел празник!

# 172
Вижте аз каква количка съм си харесала(поне засега Simple Smile),не знам ощч като я видях и ми останах очите!
Моля всички за коментари,независимо дали са положителни или отрицателни!Количка Hauck

La belle ,малко тъжничко ми стана като го видях това агънце и като знам днес какво го чака! Grinning

# 173
-Bibo-, понеже искаш коментар , позволявам си да се изкажа  с риск да се изкажа  неподготвена. Не е ли малко тежка количката 15 кг., доколкото разбрах голямо предимство е да е лека , а знам от зълва ми че си взе една тежка количка , но беше хубава и  всяка минута недоволстваше от нея . Аз лично ще избирам количката си по тежина , за да ми е удобна преди всичко , но ако си я харесваш много - купи си я - все пак ти ще я ползваш и то със здраве . baby_neutral

Честит празник на всички именници и празнуващи ! Живи и здрави !

# 174
Точно това е,че в Бургас я няма никъде в наличност и не мога да ида и да я разгледам по-обстойно!Понеже за първи път ще купувам количка и не знам до колко кг.се води лека и не мога да преценя дали е тежка или лека!

# 175
Добро утро, момичета! Честит имен ден на всички именници и добре дошли на новите бремелинки!

Мари Рус, много съжалявам! Пожелавам ти бързо възстановяване и завръщане в отчетни!!!

Аз от две седмици вече не съм писала тук, защото се наложи да полежа в болница заради доста сериозно прокървяване една сутрин. Слава Богу, сега всичко е наред - бебо е добре и кървенето спря. Плацентата ми се беше отлепила частично и прогестеронът ми беше нисък. Докито каза, че тряба много да внимавам и да лежа...

Хубав ден на всички!  Hug

# 176

Честит имен ден на всички именници и честит професионален празник на военните!

Деситка, чудех се къде потъна в дън земя, радвам се, че е овладяно положението. Стискам палци от тук нататък да няма повече подобни неприятности  Hug

# 177
-Bibo- изборът зависи и от начина на живот на семейството  Peace
Ако не пътувате много, не е нужно количката ти да е особено лека, защото няма да я катериш често в багажника /сама/.
Зависи и дали ще вземеш една количка /комбинирана като тази/, или пък лятна и след това зимна.. можеш и да изчакаш да се появи бебето, и тогава да прецениш.
На мен лично тази количка ми харесва - естествено, съобразявайки я с моя начин на живот и постоянно местене - не ми допада само цвета, иначе ми излежда удобна и качествена, и сравнително лека за възможностите, които предлага  Peace

# 178
Честит празник  Hug
desitalee, радвам се, че вече сте добре с бебо, почивай повече  Peace
Bibo, на мен много ми хареса количката и аз търся нещо подобно  Grinning

# 179
Ох, миличка mari_rus, много мъчно ми стана  Cry Прегръдки и пожелания скоро да пишеш пак в отчетни и всичко да е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт