НОЕМВРИйки по изследвания тичат, а бебенцето все повече на човече прилича.

• 13 913
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Здравейтеее, честито на всички празнуващи...... еййййй почивайте си повече,сега ни е паднало....че като  дойдат мъниците ..... Heart Eyes Hug за количката ,моето мнение е ,че ни ми се струват добре тези малките колела....няма ли да е по-трудно примерно в по-кофти време(като е киша )???? не съм много на ясно!!! ама за кг и аз мисля,възможно най-леката е по-добре.
newsm10
за мари рус ще се въздържа с приказките,защото до болка (и то много голяма) знам,че каквото и да се каже ...е ......абе  smile3518 newsm45 болка

# 181
Здравейте,
Честит празник на всички!!!
Аз преди малко се прибрах от болницата. В събота прокървих и ме приеха в болница. С бебетата всичко е наред. Набодоха ми дупето с папаверин и разни други лекарства пих, но важното е че кървенето спря и сега всичко е наред. От тук нататък ще пазя леглото.

mari_rus мила много съжалявам  Hug Пожелавам ти много скоро отново да пишеш в отчетени.

# 182
  • Къде ли не
Здравейте,
Честит празник на всички!!!
Аз се позагубих, но от ходене по разходки и гости не остава време да пиша.
mari_rus много съжалявам  Hug Пожелавам ти много скоро отново да пишеш в отчетени.
Дано повече няма такива новини при ноемврийки!
При мен всичко е на ред. Вече имам коремче, но изглеждам по - скоро като преяла от колкото като бременна  Laughing Идната седмица най - после ще се записвам на Ж.К.
За количката аз ще си ползвам старата.Много съм доволна от нея и няма смисъл да си купувам друга. Ето я и нея:  http://www.x-lander.bg/modele/xt/  с коша за новородено:  http://www.x-lander.bg/akcesoria/xpram/ Моята е оранжева.

# 183
Привет сладки мамчета.
Вчера акостирах обратно в София след много приятна почивка на язовир Кърджали - беше като на море.Пиеш си кафето, а водата се плацика на 10 метра от теб. Но за последен път се убедих, че вече трябва да си избирам по-внимателно маршрутите за екскурзии. Отидохме да видим някакъв дяволски мост над р.Арда, до който се стига по 10км. черен път, в случая и доста разкалян и много стръмен. Такова друсане беше, че ме заболя кръста и се уплаших да не стане беля. От тук нататък само по асфалт ще се пътува.
Аз за сега няма да пазарувам нищо предварително. Ще проуча приятелите с деца какво имат в излишък и тогава. Като знам, че някои вещи се употребяват супер кратко, не ми се харчи въобще за тях. За количка няма да се притеснявам толкова, защото карам мини ван, в който и в разгънато положение ще влезат и две ако трябва.

Момичета, какво става напоследък с тези проблеми и прокървявания......направо изпадам в паника като чета. Бързо да се оправят всички и да не се чуват повече лоши новини. 

# 184
  • в ябълковата градина
Здравейте всички,
и аз се починах сред природата.
Мари_рус, пожелавам ти скоро да се похвалиш
с добра новина!

# 185
Mari rus, много съжалявам, дано скоро ни се похвалиш с хубава новина Praynig
yani4ka_83, desitalee, стягайте се момичета, почивайте си повече и само положителни емоции...
enimna, хареса ми количката ти, много е свежарска! Аз след тази дълга почивка въобще не съм настроена за работа утре #Crazy Честито на именниците днес!

# 186
Mari rus ,много съжалявам за случилото се-знам как се чувстваш преживяла съм го два пъти!Бъди силна и имай вяра,че следващия път всичко ще бъде наред!Прегръщам те силно!

# 187
  • Варна
mari_rus много съжалявам. Незнам какво повече да кажа, освен че те прегръщам силно  Hug
Добре дошли на новите мами.
За количките, аз още нямам коментари, но усилено разглеждам сайтовете и нещата които пишете. За сега само събирам впечатления.
За партито мисля да го пропусна. Даже и ще си купя само най-необходимите бебешки неща преди да се роди бебето. Явно съм си суеверна  Embarassed
Да ви се оплача, при мен гаденето не минава  #Cussing out Сутрин, обед, вечер, посред нощ  #Cussing out Поне от няколко дни не съм повръщала. Силно се надявам да свършва вече или поне да намалее, че хич не ми се нрави това положение  Sad

# 188
момичета,здравейте!одавна не съм писала,но ми се случи нещо:на 3-ти май трябваше да сме на сватба с моя мил,но уви пропуснахме я!2 дни повръщах денонощно и то с разстройство,беше ужасно,обезводних се и се наложи да посетя болницата в Пирдоп за да ме налеят с глюкоза!за щастие уж съм малко по добре и от ново съм тук,добре че на бебо нищо му няма иначе незнам какво щях да правя! newsm78
Честит имен ден на всички празнуващи днес!!!  bouquet

# 189
marieta8225, много жалко, че си изтървала сватбата и е трябвало да постоиш в болница, но важното е, че всичко е ок с  бебчо Hug И аз не минавам етапа с гаденето леко, но смея да твърдя, че вече от седмица насам имам и по-светли дни, в които ми се гади само до към следобед  Peace На какво почнах да се радвам и да съм благодарна  hahaha
Днес обаче имах силна и остра болка долу вляво, а сега тежест в корема ниуско долу и леки болки в кръста  newsm78 Мислите ли, че има повод за притеснение или от хормоните съвсем изумях  Crazy

# 190
по добре се обади и попитай доки,не те плаша,ама аз вече му звъня за всичко,та нали за това си е дал тел!? newsm78
надявам се все пак притесненията да са ти напразни и още нещо почивай си повече,дори и някой да те мисли за мързелива,все пак носиш дете в себе си! Hug
а ти в коя седмица си?
аз с огромно нетарпение чакам гаденето и повръщането да спрат или поне да намалеят,вече едва издържам!!! Sick

# 191
Според калкулаторите съм в 11гс, но ехото 2 пъти показа седмица по-малко, затова аз си броя, че съм 10гс.  Wink
Успях да се свържа с дежурна сестра, посъветва ме да ходя в спешното, защото нямам здравословни проблеми, за да имам такива болки. Очертава ми се дълга нощ.. Стискайте палци  Praynig

# 192
Момичета, какво става напоследък с тези проблеми и прокървявания......направо изпадам в паника като чета. Бързо да се оправят всички и да не се чуват повече лоши новини. 

И аз малко се стряскам от тези новини и понеже днес имам леки "придръпвания" долу, и от двете страни мисля още утре да отида на лекар. Дано успея да се вредя и дано всички сме ОК, уж свърши опасния период  Praynig
Злитова,  fingerscrossed

# 193
  • Пловдив Белащица
Мари рус, много съжалявам миличка  Heart Eyes. Бъди силна и дано когато пожелаете второто бебче да стане много бързо и да се радвате на една много лека и безпроблемна бременност. С още по-прекрасен резултат.

Комикс, далеч съм от мисълта, че чак аборт ще предизвика цитонамазката, имах предвид кървене. А и цитонамазка до взимане на секрет има разлика. При първото се взима тъкан от цервикалния канал.

-Bibo-, за Хаук съм чувала предимно добри отзиви относно стабилност и издръжливост. Старите модели бяха малко по-тежки, гледам и тази е доста. Иначе на мен като моделчета много ми допадат и предишната бременност се бях насочила точно към тази марка, но ми дадоха да ползвам количка и се разминах с покупката. Иначе за лека количка май се води до 10-12 кг.  newsm78. Тежината най-пречи ако имаш да изкачваш и сваляш стълби често, както и ако ще ползваш често градски транспорт. Защото по-често майките си вдигат количките заедно с отрочетата.

Честито на именниците.
Нека Свети Гьорги да ги закриля.

# 194
Добро утро!
Момичета,пожелавам ви бързо оправяне и никакво болки повече Sad
zlitova ,la belle   стискам ви палци всичко да е наред.
Аз днес съм на работа ,обаче как не ми се ходи.Гаденето беше изчезнало,а днес като ще се ходи на работа ,пак се появи.Явно е на психична основа.Да минавам по-бързо дните и да идва ноември.
Момичета,препоръчайте ми лосион за тяло,които не мирише.Всички са ми сладникави и ми става лошо от тях.
Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт