НОЕМВРИйки по изследвания тичат, а бебенцето все повече на човече прилича.

• 13 911
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и благородно завиждам на тези от вас, които са почивали тези дни. Аз си бях плътно на работа, но днес си взех ден отпуск, за да отида на ФМ! Стискайте палци!!!

# 196
добро утро момичета,и честит гергьовден на патерица.аз днес съм от ранобудните защото изпращах малката на училище/това ми е втора бременност въпреки че на първата страничка е отчетена като първа/.Та виждам че сте обсъждали покупките и ще си позволя да ви дам един съвет ooooh!.Напълно достатъчно е да се подготвите с количка и кошарка и по1-2 дрешки от първа необходимост и това е,пък и като започнат да идват едни гости Rolling Eyesи да носят от хубави по хубави неща за бебо просто ще видите че ще ви се сторят излишни предварителните покупки Money newsm78.Това е моят съвет,но нали знаете че всеки сам за себе-си решава.Аз лично този път ще купя само комплекта за изписването защото всичко останало си ги имам и няма  да прахосвам излишно за неща които ще се ползват само по 1 месец Naughty.Ох май прекалих ама мъжа спи и малко ми е скучно Rolling Eyesсори ако съм ви досадила рано-рано.                    /мари рус не искам да пиша колко много съжалявам,а това е така,но ти сега имаш нужда от обич и подкрепа не от съжаление smile3525/

# 197
Здравейте на всички.... Оставох ви на 16 страница от предната тема и какво да видя след 5 дни  Shocked

Първо, ЧЕСТИТО на всички, които са празнували рожден или имен ден.
Аз бях и на двете - моя дядо на 4.05.09 навърши 66 г, а пък на 6.05. имаше имен ден, та едно агънце, та едно ядене на корем Simple Smile

Добре дошли на новите ни 4 (мисля, че толкова бяха) мами. Да са живи и здрави!

Прочетох и ужасни неща... Билянка, миличка, после ще си говорим. Адски много съжалявам за сестра ти..........
Мари Рус... Ива.... нямам думи....  Hug

Ох, исках да пиша толкова неща, но сега вече не искам  Cry

А относно заглавията - благодаря, че мислите, че стават! Ще мисля още!

Целувам ви всички и дано да спрат проблемите и лошите новини.... На тези, които като мен са вече в 14 седмица, Честито начало на 4-ти месец!

# 198
  • Варна
Мари рус, много съжалявам и ти съчуствам като преживяла същото и то съвсем скоро(декември 2008)newsm45, пожелавам ти бързо физическо и псичическо възстановяване и когато си готова най-сладкото и здраво бебче newsm17
Аз съм от леко суеверните мами и няма да купувам нищо предварително, Дай Боже да се появи малкото човече живо и здраво на бял свят ще дам всичко по силите си нищичко да не му липсва!!!
Искам да попитам мамите, при които е отминало гаденето - какво ви остана като симптоми??? Аз постоянно проверявам за болката в гърдите, защото ми остана тя, запека и кървящите венци. Имам и леки болки в кръста, но не знам тях дали да ги числя към бременлийските newsm12

# 199
Добро утро момичета и от мен. Аз от снощи съм с болки ниско долу. Сега се обадих на моя лекар прати ме в къщи да лежа да пия но-шпа и в 13 часа да му се обадя. Трябва да пазя леглото  Cry. Надявам се всичко да е наред.

# 200
Момичета моля добавете ме за 08.11.2009 нищо че доки си говори за 04.11 аз имам предчувствие Simple Smile
Що се отнася до покупките  съм на мнение че не е лошо сами да си изберем нещата за бебчо. Затова мисля малко по-нататък да се поразходя по магазините и да си купя туй онуй от първа необходимост. А после ще допълвам гардероба. Но задължително трябва да сме подготвени поне малко, че повечето татковци са доста боси в сферата на покупките и не знам как ще се справят с една такава задачка Simple Smile
  tetka123 може би си права за гостите и подаръците, не се бях замисляла Simple Smile

# 201
wassilena, ако се появи евентуално кървене, то то не е маточно, а от местенцето от където е взет секрета ( повърхностен слой от обвивката на канала - външния отвор, в самия канал не се бърка ), тъкан се взема вече при биопсията. Това изследване не е инвазивно  и не е опасно за бебето. Минала съм през какво ли не, не съм броила колко цитонамазки и колпоскопии са ми правени. В понеделник ще ходя на преглед и ще разпитам, ще питам също дали цитонамазка би могла да предизвика аборт...

# 202
Петя28,за симпоми освен тежките и наедрели гърди,друго вече няма,даже не бих казала,че ме болят, само зърната са болезнени!А също така както ми каза и лекарката в края на 3-месец температурата ми се нормализира и сега е 36,5 докато първите 3 месеца си поддържах 37,2!

Относно покупките знам със сигурност ,че няма да издържа докато се роди бебо,нямам търпение да тръгна да пазарувам сладките малки нещица и едва ли бих оставила това удоволствие за някой друг!Но смятам да изчакам 8-9 месец и тогава!Нали има едни бременилски списъци за посрещане на бебето и смятам по тях да се водя какво ми трябва за първо време!

P.S. Забравих да добавя и кървящите венци и те останаха!

# 203
  • София, Борово
Добро утро на всички!
Искам да пожелая само хубави новини на всички, които са на прегледи в близките дни.
Съни, zlitova и la belle, както и всички, които имат някакво неразположение - пазете се и почивайте повече. Сега вие и бебките сте най-важни Hug
Хубав ден на всички  bouquet

# 204
Добро утро и от мен. Следващата сряда съм на лекар и споменаха за цитонамазка, но май ще откажа, защото не виждам смисъл да ми се прави точно сега това изследване. Така или иначе не могат да се предприемат никакви интервенции и лечение преди раждането, каквито и да са резултатите. На БХС също няма да отида, така реших.
Да ви кажа, че тези списъци с необходими неща са пълни с непотребни вещи. Истината е, че почти нищо не ти трябва за бебето в първите месеци, освен шишенца за мляко, памперси, корито и дршки. На мен пазаруването ми е толкова досадно, че няма накъде, въобще не изпитвам никакво удоволствие от ходенето по магазините и смятам да оставя и този път на таткото да купи каквото трябва. Първия път се беше справил много добре с избора на количка, легло и т.н.

# 205
  • гр.Добрич
Здравейте на всички. Сега, когато повечето са на работа, в темата ще има оживление. Grinning

С предишната бременност си накупих нещата към 8-ия месец и си подготвих всичко, защото не мога да разчитам на вкуса на баби и др. Малко ми беше трудно да се ориентирам, кое е най-подходящо за детето, но с практиката се свиква. Ние не сме имали гости и въобще никой не е подарявал нищо на детето, така че на подаръци не разчитам. Повечето хора подаряват играчки. Количката я взехме след като се роди малкия и сега няма да избързвам.
Малко да напредне бремеността и да разберем пола и аз ще купя някои неща.

# 206

spinki  Да им завидиш на нашите работодатели какви всеотдайни труженички си имат.

Янечек - КАК ТАКА НЕ ОБИЧАШ ДА ПАЗАРУВАШ ?????? Та нали G - точката на жената се намира на края на думата ШОПИНГ   

Относно подаръците от приятели и роднини - Ако се роди момиче ще наложа ВЕТО на РОЗОВОТО.

# 207
Ми не знам, но мразя пазаруването, даже и като става дума за мен. С неудоволствие пазарувам и то когато се налага и предпочитам да го правя от он-лайн магазини. Явно нямам Г-точка  Simple Smile

# 208
Искам да питам пиете ли кафе сутрин?Нали във всички книги пише да се ограничи кофеина!Защото ако аз не изпия едно кафе сутрин не мога да ида до тоалетната и трябва да избирам или да пия кафе или със запек!

# 209
Не пия кафе, вътрешният глас ми го забранява, иначе миризмата му вече не ме дразни и ми се иска да си пийна едно. Все си мисля, че кофеинът няма да се отрази добре на бебето.

Общи условия

Активация на акаунт