НОЕМВРИйки по изследвания тичат, а бебенцето все повече на човече прилича.

• 13 900
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Аз пък предлагам да провъзгласим Steletu за официалната поетеса на Ноемврийки smile3523 smile3501
Поздравления за заглавията - едно от едно по-сладки и актуални newsm51
P.S. сложих 3 снимчици и от нашата сватба в албумчето

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 15:29 от Petya28

# 226
  • Пловдив Белащица
Стелету, не се и съмнявах в твоя талант. Да не би да пишеш стихове? Защото освен рима, в твоите заглавия има и заряд.

Добре де, питах Ива веднъж сериозно ли да я махам от списъка, но тя повече не писа. Сега какво да правя?! Да стои или да я махна? Не иска да е там защото се разсърди нещо или защото се е случило нещо с бебето? Аз с останах с впечатление, че е първото.
Ива, моля те ако четеш - пиши. Може и на лични, няма да споделя после какво си ми писала, ако те притеснява нещо.

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 14:33 от wassilena

# 227
  • home!sweet home!
* "Идва време НОЕМВРИйското мъниче да зарадва мама с някое ритниче" -Стелету, страхотно заглавие.
Аз с риск а стана за смях ще кажа, че бебо го усещам, може би защото ще ми е второ детенце, незнам.
Относно името, аз избрах името на първото ни дете и сега ще ми е трудно да се наложа за второто, но моите фаворити са Марк /което мъжът ми изключва напълно/ и Рая  Heart Eyes

# 228
Марк и на мен ми харесва, а Рая също е хубаво много, но доста популярно напоследък.

# 229
Привет и от мен!
Два дни нямах нет и пропуснах доста от вашите писания.Ама сега наваксах.Честитя на патерици на всички именници от вчера.Да са живи и здрави!
mari_rus,съжалявам искрено  Hug Хубаво е,че си силна  Hug
Аз в понеделник ще се запиша вече на ЖК,най-сетне след сватбата и зацапванията и празниците.
Във вторник ще правя БХС,аз се реших да го направя.
Steletu,поздравления за таланта!  bouquet

# 230
  • Къде ли не
Василена вие страшни условия за име имате!  Laughing При нас се получи точно това, което ти не искаш. Синът ми е роден на 06.01, а именният му ден е на 18.01. Всичко е сбито в двайсеттина дни, но така се случи, защото аз още преди да забременея си бях решила да го кръстя на свекъра, ако е момче. Винаги съм искала пролетни бебета, сега ще имам две зимни, с Р.Д. близо до празниците!  Crazy Бебето, независимо момче или момиче, ще носи име започващо с буквата М.
Василена, ако подготвяш новата тема, моля те напиши за предчуствие - момче.
Стелету наистина ги мислиш страшни тия заглавия. На мен най - ми харесва второто.
Благородно завиждам на всички, които усещат бебето. Аз предния път го усетих в началото на 18 г.с. Сега се надявам да е по- скоро!

# 231
Момичета много ви благодаря! Аз винаги съм пишела стихове, но са си били за мен....

Ще ви пусна едно стихотворение, което написах за съпруга ми, когато все още бяхме в началото и понеже той бягаше от мен, имаме 16 години разлика, после реши, че можем да правим секс, после пак го тресна лудостта и реши че няма да сме заедно и така няколко месеца, докато аз му казах край... Работехме заедно, но не си говорехме около 3-4 месеца и една вечер той дойде при мен, призна си какво чувства и така... Но това стихотворение е от първите месеци....

Тази вечер ти си тръгна
и сърцето ми за миг замря,
щастието и радостта ми преобърна
в пустош и безкрайна самота.

Тази вечер плача,
тази вечер съм сама
и седя си вкъщи в здрача
и питам аз “Защо така”

Плача аз-защо? Не зная!
Какво във тебе ме плени така,
че себе си не мога да позная
и проклинам те, че взе ми любовта.

За какво ми беше, дявол да те вземе,
защо със тебе аз се запознах?
Нима мъжете свършиха за мене,
че точно на тебе налетях?

А, може би, съдбата бе така решила
да падна в собствения си капан,
да ми даде урок със сила,
по-разрушителна от ураган

Дълго аз играех си с мъжете-
игри забранени, изпълнени с грях
и мислех, че и ти си ми в ръцете...
Господи, колко заблудена бях!

Уж аз бях водещата във играта
и уж аз трябваше да победя,
а дори когато нещата загрубяха
пак не усетих как ще изгоря!

Но в крайна сметка, ти си мъж!
Улегнал, зрял и точен мъж...
Играеше си смело с мен играта
и не усетих кога променихме правилата.

Изведнъж ситуацията се преобърна
и аз паднах в мъжкия ти плен.
Бях твоя, отдадох се напълно
и резултата е-че ти не си до мен.

А толкова ми трябваш ей сега,
да ме прегръщаш чак до сутринта,
да ме целуваш, да ме милваш
и да забравя, че тръгна си така.

А бях готова да ти дам аз всичко
ти така и не разбра, че те обичам.
Обърна гръб на чувствата и любовта ми,
с един замах погреба всичко-
мен, същността и гордостта ми.

Една сълза проронвам сега,
една едничка за да излея с нея гнева,
една сълза, за да зарови любовта
и да превърне детето в жена!

Ще мине време-ще забравя,
тогава пак със тебе ще играя,
но този път сърцето си не ще залагам,
играта ще е само страст и пламък.

И вече никога не ще се давам,
не ще попадам в ничий мъжки плен,
за едно обаче винаги ще съжалявам,
че не опозна жената в мен.

Ти никога не ме видя щастлива,
не видя желанието, което в очите ми напира,
не усети ускорения пулс на сърцето,
защото в съзнанието ти аз бях просто “детето”

И тази нощ ще страдам
и тази нощ ще ме боли,
но утре... Аз ти обещавам-
ината в мен ще победи.

На сърцето си завъртам ключето,
за страстта отварям врата
и заменям влюбчивостта на детето
с вечните, но сладки женски номера!

И някога когато пак съм твоя
когато страстта ни завладее,
ще погледнеш търсейки се в моите очи
и ще откриеш там кървави следи.

Следи от твоите целувки,
следи от ледените ти ръце,
следи от нежните милувки,
следи от безразличието на твоето лице.

И ако тогава пак изживеем греха,
ако успея да провокирам в теб мъжа,
ще съм щастлива, ще горя,
ще ти покажа на жената в мен света.

Ще целувам устните ти аз
и тялото ти ще е в моя плен.
Ще съм изкусителка със пълна власт,
но вътре някъде пак ще бъда аз

И въпреки всичко запомни сега
няма сила по-голяма на света
от влюбеното сърце на едно дете
и от страстта на една порастваща жена!

ПП. Тогава бях на 19 г. Simple Smile

# 232
Браво, Стеле Simple Smile Пък и са посветени на мъжа ти, можеш спокойно да ги показваш.

И аз съм изписала доста тетрадки със стихове, но след 22 год. възраст музата ми мина, защото поприключих с трагичните любови и раздели  Mr. Green Веднъж си ги четох и като се сетих за кого съм ги писала, направо щях да падна от смях.  Laughing

# 233
  • Пловдив Белащица
Василена вие страшни условия за име имате! ...
Всеки с лудостта си  Wink. Мога и сега да редактирам за предчувствието, така че ей сега ще го направя.

Стелету, много ми хареса стихотворението. И такава разлика, роднините как го приеха? Като знам, как половината роднини негодуват за връзката на девера - ходи с една жена с 10 години по-голяма от него и не мога да ги убедя, че ако това е любовта и късмета му, по-добре да не му говорят и разубеждават. Много трудно болшинството приема "различното".

Tess   и аз имах такъв период на стихоплетстване. И естествено всички стихове са едни сърцераздирателни. От както съм с мъжа ми не съм писала изобщо. Не че ми се и отдава де  Laughing

# 234
Василена Мен много ме беше страх да си призная честно от мнението на роднини, най- вече на нашите. Но когато се запознаха....  #Crazy #Crazy Та те са влюбени в него повече от колкото някога са обичали мен. "Ама той Дамян как се грижи за теб" "Ама той Дамян как те гледа". "Ама Дамян как си прави всичко вкъщи".....  #Cussing out #Cussing out а Стела ?!!

action032

Но по - добре така от колкото да мрънкат "Ама той е голям, ама той тва ама той онова"... А и никой не може да ни даде разликата в годините  Whistling

Е това е Simple Smile

# 235
stele , ама страшна си признавам. Любовт ае най-важна.
Василена, пиши ми за предчувствие момиче, пък каквото господ даде.

# 236
Опа!
Току що се прибрах от ФМ-то и скрининга, всичко изглежда наред и съм спокойна Simple Smile

Гледам поетична тема сте захванали, супер!!!

И аз драскам чат-пат: anntonia.stihovebg.com

newsm51

# 237
Днес ходих пак на консултация и бебчо е добре-има си всичко и на ехографа беше мн.палаво! Grinning
Лекарят ми каза,че 90% мисли,че ще е момиче,но ми каза да си мълча,че още не е сигурно,а аз доста се учудих че в 12 г.с може да се каже пола newsm78 Моят мил непрекъснато повтаря,че ще е момиче и като му казах той само вика,че знае,че е момиче Laughing     
На следваща консултация лекарят ме вика чак след 1 м., А НА МЕН МИ СЕ СТРУВА,ЧЕ Е МН.КЪСНО тогава!Вие момичета през колко време ходите на прегледи?
И да ви кажа,че се отказах от БХС,не знам защо просто така ми диктува сърцето!

# 238
Защо да е късно? През около месец си се ходи по принцип  Wink

То и на мен сърцето ми диктува хич да не ходя на БХС, но лекарят ми ми е записал час вече, а е от тези, които според мен биха се обидили, ако не им зачетеш мнението Confused Та ще ида и дано резултата е що-годе нормален, че с моите годинки - не знам.

# 239
И аз ходя през един месец,мисля,че е нормално!На какъв ехограф те гледат ,че вече в 12-та седмица имат предположения за пола!На моята гинеколожка,ехото и определено не е от най-новите и ако чакам тя да ми каже пол сигурно ще чакам до към 6-ти месец!За това се надявам,че когато ходя на ФМ към 18-20 седмица да успеят да ми кажат пола!

Общи условия

Активация на акаунт