МАЙ е вече време да подхванем МАЙСКА тема

• 17 046
  • 267
  •   1
Отговори
# 180
Честит рожден ден, Ренче ІІ! Само хубави неща да те съпътстват напред в живота ти!   bouquet
Цветенцето е невероятно красиво-вкусна! Heart Eyes Тале, похапни си малко от нея и заради мен.

Хайде гуш, цун и ме няма, че на моето съкЛовище някой му е сменил кротките чипове преди няколко дни и сега е ужасно весело. Рев за цица, рев след цица за излизане, рев преди баня, рев след баня за цица. За да е мирно селото и комшиите ние се разхождаме от сутрин до вечер. Само ако можеше и целодневно киснене в коритото да има ... Ние се къпем в пот.  Laughing

# 181
 newsm59 Рени,бъди жива и здрава  bouquet

# 182
Благодаря Ви мили мои !Пожеланията Ви са прекрасни! Знам че ще са сбъднати, защото са истински и пожелани от сърце!
 Hug Hug Hug

# 183
Ох,много празнуващи съм пропуснала! ЧЕСТИТО ВИ И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ ВИ!
Светле,такава ни е цялата държава важното е че бабка ти е издържала операцията и е добре Peace

# 184
  • Варна
Честит рожден ден, Рени! Пожелавам ти всичко най-хубаво, много усмивки и щастие.

# 185
  • София

reni _805  - честит празник,да си здрава ,обичана и много щастлива!  bouquet 

Рени и на мен ми се иска да си го гледам повече,но с една заплата трудно се живее.Вярно,че можем да живеем при родителите и ще са ни по-малки разходите,но пък сами си е най-добре.Изобщо сложна работа.

Мен чак ми е странно ,че ни приеха и то в първата жлана ясла - срещу блока е.Бяхме уж 284-ти номер за 20 места ,а ето че сме приети .Сега пък няма как да го запиша,защото се прибираме юли,а те записват до 6-ти юни.Отделно ми се иска да тръгне поне март месец,а те място до тогава няма да ни пазят.

# 186
  • Варна
Ренка миличка, честит рожден ден! Желая ти много здраве и всичко, което ти е на сърце да се сбъдне!

Днес ми правиха цветна снимка. Хубавата новина е, че тръбите са ми наред, нямам възпаление, нямам разни течности, които да са пречили на бременността. Лошата е, че трябва да ми правят втора оперативна хистероскопия. От снимката се видя, че има още да се реже от септума, то това не е септум, цяло септумище  Cry Първият път са били предпазливи, за да не перфорират матката и затова не са рязали повече. Аз директно попитах дали наистина има възможност да се изреже още или съм си такава дефектна  Sad. Доктора ме увери, че нещата са поправими, ще ми записва нова хистероскопия през юни в клиниката на д-р Стаменов и ще присъства на манипулацията. В събота ни пускат и имунологичните, стискайте палци да не излезе оттам нещо.

# 187
Добър вечер
Фивче  Hug-те силно,радвам се,че тръбите са наред и стискам силно палци и се моля всичко да се нареди най-накрая и резултатите да са ОК

Аз все още се надявам на някакво чудо за градината в следващите класирания,иначе сме добре като изключим килограмите ми,които качих за последната 1год.благодарение на тия гадни антидепрсанти.Вчера се качих на кантара и  #Crazy #Crazy #Crazy,шок и ужас.Отчаяна съм,нямам воля за диети и така................

Най-накрая успях да кача снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=334052&pid=12493765

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 22:32 от isepise

# 188
isepise много сте сладки всички,къде почивате,много е хубаво и спокойно.
А килограмите ще ги свалиш,не се притеснявай,не изглеждаш зле Hug

# 189
 Hug

Със закъснение - Честито на любимата ни Хера и на Рени! От здраве, любов и щастие да се не отървавате! И дай Боже скоро малките ви сладури да са щастливи батковци на прекрасни малки кукли!    bouquet  bouquet  bouquet

Честита прекрасна новина на Тарталетка! Така ми се стопли душата от тази новинка! Знам колко чакана е тя!  Hug

Баба се подобрява! Тези дни чакам изследванията! Моля се да няма разсейки и всичко да е ок!  Praynig

Рони, мога да кажа - браво на прекрасната ни Мария! Добре ви тренира детето.  Mr. Green

# 190
Фивче,всичко ще е ОК виж сама започнаха да се подреждат нещата и при теб!
Исе,ти защо се притесняваш за килограмите много добре изглеждаш даже! А малкия ти палавник е голям сладур

# 191
Ох успокоявайте ме вие,ама като се сетя,че за 1,3г.качих 11кг.и започва глава да ме боли,особено като ме попитат кога ще раждам Confused ooooh! Tired
Сега съм ограничила яденето до минимум,а умирам от глад Sad

Красе снимките са от Халкидики и Сандански.Наистина е райско местенце,особено в Гърция.

Светле радвам се,че баба ти е по-добре и се Praynig и изследванията да са ОК

Таленце много Hug

# 192
Добре сме,нонямям комп и за това не пиша
Целувам ви  Heart Eyes Hug

# 193
Фив , стискам палци това да е последното което ще те забави да сбъднеш своята мечта. Hug

# 194
Здравейте момичета ,
влизам само да ви кажа , че изследванията ми са готови , вчера се чух с Конова , каза че е излязла генна мутация , но не каза каква , препоръчва ми консултация с генетик , с ендокринолог също , защото съм имала и положителни антитела , както и висок TSH и още нещо каза свързано с щитовидната жлеза. Много съм притеснена , все си мислех че всичко ще е наред , но явно не е , сега не знам какво ме чака от тук нататък.
След малко ще звъня в Плевен да записвам час за др. Катя Тодорова ( ендокринолог) и др. Ковачева , която е генетик , но май всичко е заето вече и това още повече ме отчайва , не знам какво да мисля , какво да правя , снощи цяла вечер съм била будна и сън не ме лови , какви ли не черни мисли са ми в главата.

Общи условия

Активация на акаунт