МАЙ е вече време да подхванем МАЙСКА тема

• 17 049
  • 267
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Честит празник на Херка!Да е здрава и много щастлива!

Честит празник на малката Наталия!Да е здрава,умна,красива и много щастлива!

Исе
,стискам палци!

Ние сме приети на първ класране в ясла,която е срещу блока ни.Аз пуснах кандидатура ей така уж,не вярвах че може да ни приемат.Сега пък съм ужасно раздвоена.Винаги съм мислила,че няма да го пускам преди да стане на 2г. и да говори.От друга страна не е за изпускане,защото не се знае дали ще се класираме другата година,пък и яслата ни е под носа.
Тъпото е,че и записването е до 5.06,а ние се прибираме чак юли,та цялата ми дилема май сама се решава.

# 166

# 167
Добро утро
Честит 24 май на всички
Аз съм меко казано бяснаааааааааа #Cussing out,защото не приеха Хриси в нито една детска градина,въпреки точките,които имахме-8.1,а те не са хич малко.
Просто нямам думи,само знам,че тази скапана държава нищо не прави за децата,а уж били бъдещето на България.
Затвориха маса детски градини преди време,а сега олеле за 2500 деца няма места,еми няма да има.........направо ми иде да ги  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ох излях си яростта,за което ви се извинявам,че ви занимавам с мойте проблеми Hug
Хубав ден Heart Eyes

# 168
Здравейте момичета! Минавам само за да ви нагушкам Hug Hug Hug!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!

# 169
  • Виена
Честит празник на Буквите!
Исеписе, много кофти положението с детските градини. Съчувствам ти. Тези не са хора просто. Държавата ни се управлява от изроди. А олигофрени взимат важните решения! За кой ли път се уверявам в това! Някой изобщо споменава ли какво да правят хората, които трябва да работят и нямат възможност да плащат на детегледачки или да ползват "бабин дом"? И каква етази идиотска система с точки? Как е точкуват хората?   
Зори, аз още чакам писмото с решението дали ще имаме място в градината. Тук има известен проблем само с яслата - до три години. После вече ги приемат всички, които желаят. При това от тази година не се плаща никаква такса и дори възстановяват пари след подаване на данъчните декларации. Чудят се как да мотиврат австрийките да раждат. Но пък и на мен не ми се дава отсега. Аз искам да е навършил три. По мнението на много детски психолози това е възрастта, когато са готови за социализация. И при възможност да си стои вкъщи дотогава, трябвало да се остави в домашна среда. За Филип не знам, но аз определено не съм готова да го оставя на други хора да се грижат за него. Знам, че съм луда, но при вас ми е простено да си го признавам  Crazy.
Лилибонче, при повечко късмет и добро стечение на обстоятелствата, тази година Филип може и да се запознае с морето. Всичко зависи от един курс, който искам да изкарам в България през лятото.

# 170
Ренка незнам как се точкуват,само знам,че например получаваш 1т.ако детето е посещавало ясла през последните 6м.Е питам аз как да посещава ясла,когато като го записах 2007г.от 7м.,той е ходил всичко на всичко общо 1м.,защото не спираше да боледува и накрая резултата беше АСТМА с решение от ТЕЛК.Но никой не го интересува и благодарение на този факт ние губим 1т.,което си е бая.А иначе това с точките го решиха,за да няма уж деца приети с връзки,което честно казано ме съмнява.Въпреки,че ние намерихме бая силна връзка в една градина,но се оказа мисия невъзможна.Всичко зависи от Столична община,а там връзки-нъц.
И така,вече започвам да си мисля,че ще се гледаме до 1клас ooooh!

# 171
Исе, съчуствам ти. И ние сме в същото положение. Няма никакви изгледи да се класираме. Да не говорим, че сме 2 пъти прецакани - миналата година не ни пуснаха да кандидатстваме (ноемврийчета и декемврийчета). А сега няма места, за които да кандидатстваме.

Абе простотия. Как идиотите ти решават бюджета за години напред. Да не говорим, че дискриминират децата. И после плащай данъци - ами защо? Ей корем ме боли всеки път като си видя фиша......

# 172
Здравейте, момичета.

Аз съвсем сдадох фронта с писането, но се чувствам зарината от задачи. Новото при нас е, че мъжът ми си намери работа и сега е на изпитателен срок - дано да го одобрят и да го вземат за постоянно. Той работи през седмицата, пък аз - събота и неделя на старата работа, поне да докарвам малко пари. А тези лупинги ги правим, за да има кой да гледа малката мечка, защото и тук положението с гледачки и градини е...и на всичкото отгоре е доста скъпо. За субсидия трябва да се запишеш сигурно като си видиш двете чертички. При нас дилемата стоя точно 10 минути и решихме засега да се гърбим, но да не я даваме на ясла все още.

Така че с мечката се гледаме през седмицата, тя си намери ново занимание - обикаля къщата, бутайки стола си за хранене - той е на колелца и го ползва за проходилка. Много се ядосва като се натъкне на непреодолимо препятствие и, типично по овнешки, се опитва да разреши всичко с бутане. Освен това и избиват зъби, вече прокараха два, първият след 3 дни с 39С, вторият - неусетно почтиии  Mr. Green, сега се чака 4-ти и пак е много мрънкане и лиги.

Поздравявам всички именици и рожденици, вкл. и мини-рожденици, които пропуснах.

Светле, опитах се да ти пиша на лични онзи ден, но кутията ти беше запълнена...Пращам кураж на теб, на майка ти и на баба ти. Вярвам, че най-лошото е зад гърба ви.

Прегръдки на всички, на тумбаците - погал.

# 173
  • Варна
Поздравления за всички празнуващи през последните дни, които съм пропуснала, а те не са малко.
Исе, Аничка наистина е неприятно това с детските градини. Направиха хората луди - то не са точки, не са глупости.

# 174
  • Бургас
Честит рожден ден, мила Рени !
Нека животът ти носи само красиви моменти, бъди здрава и щастлива!

# 175
  • Варна
Честит рожден ден, Рени! Желая ти здраве, много любов и щастие!
Дано имаш куража да осъществиш мечтите си!

# 176
Честит рожден ден Рени.Пожелавам ти много радост и успехи в живота. Hug

# 177
Честит рожден ден Ренка!Бъди жива,здрава,щастлива и много обичана!

# 178
  • Виена
Адаш, честит празник! Здраве, радост и късмет на теб и любимите ти хора! Сбъднати мечти и много щастливи моменти!   bouquet

# 179
Честит рожден ден,Ренка.Пожелавам ти да бъдеш най-щастливата и обичана жена.
Весел празник

Общи условия

Активация на акаунт