МАЙ е вече време да подхванем МАЙСКА тема

• 17 050
  • 267
  •   1
Отговори
# 150
Светле  Hug Hug Hug за другото нямам думи, обаче силно вярвам че всичко с бабчето ти ще бъде наред
Мда днес пихме кафе с Алинка, малкия Ники е едно послушно сладурче и оставя мама спокойно да си пийне кафенцето, че кака му не е такава
Исеписе, днес си мислех за тебе, радвам се че сте добре

# 151
  • Виена
Хоп! Блудният син (щото не мога да цитирам неправилно като напиша "дъщеря") се завърна! Имам предвид при вас, където ми е топло и хубаво!  Hug
Иначе се прибрах от София още преди около две седмици. Починах си прекрасно под грижите на мама, която не само ме обслужваше, но пое и Филип изцяло, та две вечери дори беше успяла да го приспи без "Цок-цок!Ко!". Следствие на това, аз щях да гръмна от напираща и течаща млечна субстанция  Mr. Green Така исках да се видя поне с някои от вас, но от търчане по документи, съчетано отново с гадно време, просто не остана кога. Пък и нетът ту го имаше при нашите, ту го нямаше. Но на 20 юли, живот и здраве, идвам за два месеца  Flutter Синът ми току-що ще е навършил 2 и да внимават тия красавици, дето сте създали, че неустоимият му поглед със сигурност ще надобрее още повече дотогава  Mr. Green Само да вметна, че към отбора с кандидатките за "Мис цялото-земно-кълбо" наблюдих, че достойно се е присъединило и едномесечното творение на Рони  Heart Eyes
Лилибонче, радвам се, че си харесала избора ми за местоживеене  HugВиена е приказно красив град. Тази година за първи път от четвърто мина на първо място в света по качество на живота. Не знам точно колко показатели са, определящи позицията, но със сигурност градът заслужава всяка частица от славата си. А архитектурата е само едно от нещата, които пленяват на това място. Иначе и аз съм се потрисала при разказите за високата детска смъртност в миналото. Но не помня дали ви споделях как се втрещяваха навсякъде по време на бременността ми като ми четяха епикризата от България и ме питаха къде се е случило това раждане. Като кажех "София", просто рязко се променяше изражението - изписаният ужас отстъпваше на физиономия на облекчение, че не е било в Австрия. Миналата година имаше два случая на починали дечица при раждането и вестниците се скъсаха да разнищват и да вадят статистики от години. Само си представих, ако у нас имаше подобно отношение на журналистите към проблема, как нямаше да има място за нищо друго в печата...  Tired Спирам, че пак започнах да се нервирам на тия простаци в България, които безпардонно са подменили основното правило в професията си "Първо не вреди!" Пък и последните впечатления от родните болници, споделени от Светлето, ме изпълват с потрес и благодарност към Бог, че поне в момента съм в друго измерение.
На всички празнуващи през последните 20-30 дни - здраве, късмет и любов!
На Марморанка - честита сбъдната мечта! Много, много радост да й носи Бажидара!
Електра, страшно се радвам на новините от теб!
В темата със "Списъка" прочетох и бременната новина за Тарталета! Честито!
Какво пропуснах?  newsm78 Толкова ми се спи, че едвам виждам екрана! Лека!  Hug

# 152
 newsm59 newsm59 newsm59 на нашата Хера с пожеляние да бъде много здрава и щастлива с нейните двама мъже, и много скоро да подари на Слави сестричка

# 153
                 Честит Рожден Ден, Хера!
     Да си жива ,здрава ,обичана и много щастлива !

# 154
Честит рожден ден мила Хера
Пожелавам ти много здраве,щастие и много любов
Весел празник и целувки на малък Слави

Аз чакам днес да побликуват първоначалните списъци за детските градини и ми е малко притеснено.Моля ви стискайте ни палци

Renny добре дошла при нас-липсваше ни.Радвам се,че си успяла да си починеш.Много цунки и гушки на сладък Филип

# 155
  • Разград-София
Честит Рожден Ден Херич !

Пожелавам ти мила моя от сърце ,много много здраве ,щастие ,Слави да те слушка много  и всичко за копето си помислиш и мечтаеш да се сбъдне .
Цлувам те  Heart Eyes и ти желая весел празник  Hug   bouquet

# 156

Честит рожден ден Хера.Пожелавам ти всичко което пожелаеш да се сбъдне

# 157
Честит рожден ден Херич! Жива и здрава да си  Hug
Присъединявам се към пожеланието   bouquet
newsm59 newsm59 newsm59 на нашата Хера с пожеляние да бъде много здрава и щастлива с нейните двама мъже, и много скоро да подари на Слави сестричка
Весел празник!

Исе, стискам палци, дано ви приемат без проблеми  Peace

# 158
  • Виена
О, рожденничка! Херко, честит празник! Сбъднати мечти, мири любов за теб и хората, които обичаш! Слави да те радва, Сержи да те глезунчи, а ти само да се възползваш от хубавините!

Преди малко прочетох по-назад в темите, докато наваксвах изпуснатото за неволите на Ники с гъбите. Ники, пробва ли все пак с Кандида 200с например? Ако не си, да ти дам схема. Гарантирано ги мори, но трябва да се внимава да не се антидотира лекарството.

Исеписе, мерси за поздравите! Хайде, пък през лятото вярвам, че ще се видим да разправяте как сте в детската!  Laughing Аз все така се надявам за нас да няма място тази година, за да си стои още при мен. Иначе баща му ще настоява да го пускам, а хич не ми се иска преди да навърши три годинки да го давам...
Весел ден на всички!  Hug Отивам да си сипя две глътки "Мавруд"  Wink

# 159
Здравейте момичета!
Нещо все не успявам да се разпиша напоследък, но прочитам поне месечната темичка. Искам да поздравя всички, чиито празници съм изпуснала   bouquet Hug Да сте живи и здрави и зло да ви забрави!
Херич, ЧРД на теб! Много да те обичат и глезят твоите момчета, а скоро може и да изравните отборите М/Ж Mr. Green

Докато надничах в "СПИСЪКА" мернах още два хубави повода за честитене
Честит рожден ден на малката Наталия на Мейз! Да расте умно, здраво, красиво и щастливо дете! А мама да минава да разказва палави историйки от време на време.

Тарталета, честити ти 2 чертички! Много спокойна и безпроблемна бременност ти желая и най-сладкото новогодишно подаръче през януари!
 Hug Hug Hug

# 160
  • Стара Загора
Благодаря ви много за пожеланията и честитките Heart Eyes
Да ви се връщат тъпкано както се казва Mr. Green
Мария е страхотна...как можа бе Рони...как можа да родиш такова произведение на изкуството Crossing Arms Heart Eyes

# 161
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ХЕРА

# 162
  • Варна
Хера, честит рожден ден! Бъди здрава и дано мечтите ти се сбъднат!    bouquet

Честита пораснала дъщеричка и на Мейз!   bouquet

Рени, всъщност за втори път бях сега във Виена, но наистина е прекрасен град! Красота отвсякъде! Като си идвате в БГ няма ли да покажете Филипчето по родното Черноморие, да му се порадвам отблизо?

Днес решихме, че ни се карат колелета и с МиУото си спретнахме една хубава, 25-километрова разходка през града, до комплекс "Слънчев ден" и обратно. Не си носех банските, но си топнах глезените в морето, и обявявам плажния сезон за открит! Е, водата е достатъчно студена, за да не става за друго, освен за топване на краченца. Сега се наслаждавам на заслужената почивка и кроя планове как да си храня домочадието довечера, че си имам завърнал се студент тези дни.  Heart Eyes

# 163
                Честит празник на малката Наталия!
      Да расте здрава,умна и щастлива, заобиколена от много обич и нежност !

# 164
Здравейте.
Аз отдавна не съм писала ама то на това време трудно се задържам в къщи.
Честито на всички които имат или са имали повод да празнуват. Hug Няма да изброявам поименно защото ще пропусна някой.
Много се радвам че дребосъците така напредват в растежа си.Много са готини всичките ни деца Heart Eyes
Ние сме добре, разхождаме се , гледаме се и така.Ако някой иска снимки ето:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=306858&pid=12350710

Общи условия

Активация на акаунт