МАЙ е вече време да подхванем МАЙСКА тема

• 17 056
  • 267
  •   1
Отговори
# 135
ЗДр!!
аз да почерпя за рожден ден... 
party023 newsm59
честит празник и на всички именници.
целувки Heart Eyes

# 136
  • Варна
Леле, леле, кога минаха шест месеца? Цвети е голяма бузанка и сладуранка! Честита й месечинка!

Пете, честит рожден ден! Много здраве, щастие и търпение, мила, до хубавото събитие тази година. Най-прекрасното бебе ти пожелавам!   bouquet

# 137
Lilibon,честит имен ден всичко наи наи ти пожелавам.5ja nbirthday Tale,да ти е живо и здраво малкото момиченце и много радост да ти дарява  bouquet

# 138
Ех, че много празнуващи днес smile3521. Дано има повече такива дни в които да пожелаваме радост, щастие и всичко най-добро и по-малко дни в които да изказваме ................. Confused, неискам даже и да го напиша.

Мила Ели, честит имен ден, пожелавам ти всичко най-добро. Hug   bouquet

5ja, честит рожден ден! Пожелавам ти прекрасна бременност и здраво бебе на края! Hug   bouquet

TALETO, да ви е живо и здраво малкото вече 6-т месечно Цветенце, много да ви радва!   Hug bouquet

# 139
5ja, честит празник и на теб!  bouquet Другия ЧРД да си с най-прекрасното бебче до теб!

# 140
Привет и от мен! Ние с Миро два дена бяхме на екскурзия във Варна и Балчик. Изкарахме си супер с изключение на лошите условия на хотела в Балчик.
         5ja,Честит Рожден Ден !Желая ти сбъдване на най-съкровенното!
        Lilibon,  Ели ,да сте живи и здрави !Много успех и всичко най-хубаво в живота!

http://www.serenadebg.com/images/cvetq/serenade_1000_60-75%204%20copy.jpg

Честита половин годинка и на Цветето !Весели игри!

Утре ще чета, че днес съм утрепана от път. Hug

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 12:42 от Хера

# 141
Лилибон честит имен ден   bouquet Здраве и късмет  Hug
5ja, честит рожден ден   bouquet
Талето, бързо мина наистина. Да ти е жива и здрава куклата   bouquet
Бори, Макс е голям образ  Heart Eyes

# 142
# 143
Честито на всички празнуващи ,които съм изпуснала  bouquet

Тале,голяма е сладурана Цветето.

А Макс на Бори е голяма работа.

Лилибонче,невероятни снимки.Давай още красоти да гледаме.

Аз да се оплача,че съм с някаква отвратителна хрема,а и в последните месеци де що има вируси,всичките ги излових.Цяла зима въобще нищо не ме хваща,а сега при 32 градуса,аз едва дишам.Все съм наопъки.

# 144
Ох, ми тъй то - който е кукавелник, изпуска такива красиви поводи за празнуване. На всички, които са празнували вчера поднасям мъничко закъснелите си пожелания за дълголетие, здраве, много любов и пълноценно изживени мигове щастие.   bouquet  bouquet  bouquet

# 145
  • Бургас
Лилибонче, големи красоти показваш   bouquet
Ето да ви покажа и моите красоти  Wink Ники и  Мими
Днес видях още една красота - малкият Шошко на Нефертити  Heart Eyes

# 146
  • Варна
Алина, ти си благословена да гледаш тези красоти в къщи всеки ден!   bouquet Много пораснали ми се сториха  и двамата.

# 147
Добър ден от родна шопия Mr. Green
Най-накрая се завърнахме и досега разтребвах кочинката-направо край няма ooooh! Crazy
Хриси вече е добре-след 2 шишета АБ,но явно не успяхме да се справим без лекарства.Иначе прекарахме чудесно,времето беше много хубаво и в Гърция и на Сандански.Когато се поосвестя ще кача снимки.

Да не забравя да честитя на всички празнуващи,а на теб Шерче пожелавам много,много щастие и любов Hug  bouquet

Таленце,голяма кукла си имаш,да ти е жива и здрава  love001

Ронка специални гушки и цунки за вас

Ох айде оставям ви засега и извинявам се ако съм пропуснала някой
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 148
Само влизам да кажа за бабчето- оперирали са я. Вече е извън реанимация. Но страдала и физически, и психически. Тя не е знаела, че ще махат всичко, мислела, че само туморът ще отстранят.  Sad мама плачеше по телефона. На всичкото отгоре нямало доктор!!!  #Cussing out Информация - в понеделник!  #2gunfire Имало само сестри и един дежурен лекар на всички отделения.  ooooh! И познайте кой се грижел за баба - другите жени от стаята,в която е настанена. И това - един час след операция. Просто нямам думи за българското здравеопазване. #Cussing out

# 149
  • Варна
Светле, кураж! Точно това е състоянието на болниците ни, но човек не бива да се дава!

Баба ти, милата, още е в шок след операцията и упойката. Важното е, че е жива, ще се възстанови. Човек не си дава току-така части от тялото, но с времето свиква. Много кураж на майка ти, дано успее да се грижи адекватно за нея, без да се срине психически самата тя.  Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт