МАЙ е вече време да подхванем МАЙСКА тема

• 17 056
  • 267
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Днес мина прегледа, док иска да правим имунологични и на двамата партньори при доц. Балтаджиева и пак ще пращаме кръв по куриер. Малко се издразних защо не ми ги назначиха докато бяхме в София, сега щяхме да сме забравили вече. Иначе нямам други забележки, получавам голямо внимание и много добро отношение. Мислите на доктора са твърде розови за мен, още юни-юли ме вижда бременна  Mr. Green, обясни ми, че всички тези изследвания ги правим за презастраховане. Другият понеделник ще ми прави цветна снимка, за да се види най-добре състоянието на матката. А днес ми пусна ново FSH и разните му там хламидии, токсоплазмози и т.н.
Ронка Мария е прекрасна сладурана, но не са ми достатъчни тези снимки  Mr. Green
Тале честито зъбче на твоето цвете.

# 121
Рони, много е хубава Мария! А за коя квартална църква говориш-тази до Триада ли? Ако е тази ние като се женихме с милото имаше един поп-направо ужас, 3 часа церемония и само глупости дрънка през повечето време!
Ники,  радвам се ,че всичко е наред с татко ти! Дано няма повече проблеми човека!  bouquet
Тале, честито ви първо зъбче!
Фивче, стискам палци юли да ни зарадваш с хубава новина! Hug
Аз тези дни съм самичка. Милото е на работа 3 дни извън София и аз обикаляйки магазините все към бебешките неща ме влечеше и само за 2 дни толкова неща накупих-шапка, чорапки, бодита, комплекчета, хавлийка, пеленка, шишенце за хранене, залъгалки. Само че нали не знам пола още и купувам жълто, бяло и зеленко.Направо да не ме пуска човек в бебешки магазин! Embarassed
А иначе започнах четвъртия месец, а тази сънливост въобще не преминава.Постоянно ми е едно такова сънливо и мързеливо.А от другата седмица ми започват изпитите и направо не ми се мисли!  Rolling Eyes

# 122
  • на дъното
Привет и от нас малко се по загубихме,но от притеснения и търчене до Софето и обратно не ми остава време да пиша.Честито на всички рожденици със закъснение,честито и на малките бебоци със месечинки.
Рони голяма кукла  си имаш да я намачкаш от мен и цункаш.  love001
Фивче с нетърпение ще те следя лятото за добри новинки. fingerscrossed
Ники надявам се сега си малко по спокойна за тати нека да ти е здрав  Hug
TALETO, честито ви първо зъбче tooth
Прегръщам ви силно всички  Hug чао за сега.

# 123
  • Варна
Рони пу да ни и е уроки на Мария - голяма е сладурана.
Кики Ники радвам се за хубавите новини за баща ти.
Fever чакаме на есен да ни се похвалиш с  EFP

# 124
  • София
Рони,прекрасна е Мария! Heart EyesТака ми се иска да я гушна на живо. Embarassed

Ники,страхотни новини,много се радвам за добрите резултати,нека все такива да са и да се порадва човека на още едно внуче поне! Praynig

Фивче,дано всички изследвания са доби и скоро да ни зарадваш с новина! Praynig Hug

Електра,много ти се радвам да знаеш,заредена си с оптимизъм и това е страхотно! Heart Eyes

# 125
Ники, браво на любимото деди! Дано все така да се получават изследванията му.
Електра, откакто зачезна преди време подразбрах аз от някого, че вече си приета в правния факултет. Поздравления за това! За изпитите, както ги вземеш, така.  Simple Smile А милото ти като се върне с подаръци да те компенсира за липсата. 

Благодаря за комплиментите за дребоса (съвсем уместни и справедливи  Mr. Green), който става все по-щур. Реши вече, че ще спи само с цица в устата или ако някой я вози в количка. Вози. Никакво сядане. Дресировките продължават с пълно надмощие на правилната страна. Домашните любимци на Марчето се правят на корави, но съвсем неуспешно.
Днес попчето (не беше щурият Simple Smile) ни чете чистата молитва. Малката се кокори и си трая в черквата. За добро поведение в обществото си заслужи няколко подаръчета от някаккъв новооткрит магазин в квартала. Електра, същата черква е.  

Качих още снимки от погачата, но за тези, които Ники видя ще трябва високата порта-баща да сколаса да ги свали от фотото. После ако ме оставят, може и да метна някое снимче. Сега чакам аз Светлето да раздаде малко обещани снимки, но явно и тя уличница го раздава. Ако почака още малко, може и Вики да ги качи докато скучае през ваканцията.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 17:06 от рони

# 126
Ех, Рони, ми то тези пуФкави бузки само от висене на цица стават. Много добре си знае детето как се спи. И как се тренират мама и тате.  Peace Впрочем много се кефя на такива хитруши, дето от малки знаят как да строяват обкръжающите в две редици.  Peace

Силвинце, милинка, за какви проблеми иде реч? Надявам се сега всичко е ок! Гуш за мама и  малкото мушмулче.  Hug

Електричка, знаем те ние теб - отличничка си ни, така че изпитите ти не ги мислим. Ама теб -често, така че наминавай за отчет. Аз да ти кажа ли пола на бебето, а?  Mr. Green Hug

Талето, честито ви първо зъбче.  Леко и безболезнено да наредите цял низ от  бели зъбки.  Party

Мислите на доктора са твърде розови за мен, още юни-юли ме вижда бременна  Mr. Green,
Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig имаш и нашите розови мисли за теб.

Ники, искрено се радвам за татенцето ти. Дай Боже и следващите години да са все така хубави новините.  Praynig И дядото ви да е дълго жив и здрав, че да е все така отмяна за  мама в задълженията й.  Peace

Шерче,ми срам не срам, милинко - Честит Рожден Ден, на сериозна патеричка! Ама зло да те забрави! Да е слънчев и сияен животът ти, каквато си ти самата!  bouquet  bouquet  bouquet

А аз да си похваля талантливото момче. Още при вотрата си среща с Рита успя да се докопа до циците й. И да си посмуче сладко от тях. При това пред очите на любимия мъж на Рита. е как да не съм горда.  bowuu

# 127
А аз да си похваля талантливото момче. Още при втората си среща с Рита успя да се докопа до циците й. И да си посмуче сладко от тях. При това пред очите на любимия мъж на Рита. е как да не съм горда.  bowuu
Това е Вики, нали? Снимки? Mr. Green
Нефертитче, в тази тема да ти кажа, че детето въобще не прилича на мен. Още от първа среща го забелязах. Че и една бенка от него си е взело, за бузите да не говорим. Диване като баща си е  Mr. Green.
Дано да не мяза много на мен все пак, че на снимките аз само съсипвам кадрите.
Ники, да слагам ли брадочката за обратна захапка?  Thinking 

# 128

да това за строяването в две редици на родата нашата принцеска го умее много добре Mr. Green но вкъщи всички й се подчиняваме безропотно засега Mr. Green
Фивче, още в края на лятото да се похвалиш с две чертички!
Електра, мммм да това за магазините ми е познато...... само че аз започнах в края на бременността но ме държи и сега луд умора няма-така ми казва мъжо старателно ги избягва магазините милинкия ми като излезем обаче ефект никакъв уж влеза в магазина само да огледам и излизам с пълна чанта много ме заобичаха продавачките и то все в розово даже свекървата ми и педиатърката ме попитаха детето друг цвят дрехи няма ли е от време на време я обличам и в жълто

# 129
Светленце,  я кажи какво мислиш? Помня аз ,че на доста мъничета беше познала пола! Heart Eyes А твоя малък мъж какъв умник е ! Hug Има ли снимков материал?

Ей, Рони какви са тези приказки? Толкова сте сладки двечките на снимките! Heart Eyes
Тале, и на мен розовото ми е любимия цвят, ама нали не знам пола още. Но от друга страна това е добре-тъкмо да има и в друг цвят накоя дрешка детето, че като видим пола и ако е момиченце сигурно и аз ще съм така- само розово, розово...А мен приятелките ми ме питат като съм почнала от сега с това темпо до 9-тия месец къде ще ги слагам нещата. Embarassed
И да се похваля -доки ми е изпратил резултатите от микробиологията, всичко е нормално и нямам от гадните гъби. Аз доста се бях притеснила, защото имам по-силно течение, но той каза че било нормално по време на бременност! Wink

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 11:23 от elektra_86

# 130
Здравейте на всички, не съм се разписвала отдвна, ама ви чета редовно.
Използваме хубавото време за разходки, обаче сега ми се е свило сърцето, че племенника ми е с варицела и се притеснявам за Шошко, че и големия ми Митко не я е карал. Налага се за втори път да отложим пентаксима.

Ей, Рони какви са тези приказки? Толкова сте сладки двечките на снимките! Heart Eyes
Мда много сте си хубави и двечките , пък и ако ще и на комшията да прилича важното е да расте здравичка и само да ви радва  Hug

Днес сме на консултация при другата ни лекарка, да видим и тя какво ще каже
Ами хайде до после

# 131
Здрасти и от мен! Днес явно е деня на непишещите редовно.  Grinning Успявам да ви попрочета на крак, ама за да пиша трябва да седна, пък няма кой да ме остави. Макси е неуморим, докато ме види седнала на компа и се настанява в мен да пише той. Днес го издебнах, докато спи и дори успях да го наредя в албумчето до прекрасната Мария.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312511&pid=12389744

Рони, чедото е прелест!  Heart Eyes

Тале, честито ви зъбче!

Фивче, аз предлагам двечките с Маргото за ръчичка и в шкембестата в най-скоро време. Стискам ви палци от сега!  Hug

Електра, пазарувай си на воля, а с изпитите ще се справиш, нали си ни отличничка!

# 132
  • Варна
Рони, хубави сте и имате даже коса за фиби и панделки! Да й завиди човек на Мимето!

Да поздравя и Сладка мама за рождения й ден днес - да е много щастлива с хубавото си семейство, всички да са здрави, работата да спори!   bouquet

# 133
  • Варна
Тъй като ми издърпаха ушите на лични как се скатавам и не черпя, а имам имен ден, затова, дружина - моля, напълнете очи с почерпка за мое здраве. Simple Smile

# 134
Lilibon, честит имен ден!
тъй като моето съкровище има празник днес става на половн годинка ще предложа малко снимчици за интересуващите се: http://snimka.bg/album.php?album_id=379867

Общи условия

Активация на акаунт