Друг път ще пиша, че нещо напоследък хич не съм на кеф. Но пък края на месеца жз ще видя Фивката...... във Варна.
Много ви обичам! бъдете и вие здрави и усмихнати!

. Дано скоро да имаш зелената светлина и да ти светят много хубаво докторите след това. 

, а после той любезно я похвали, че ставичките са й във форма. Евентуално към 7-ми месец за следващ преглед.
скорошно сбъдване на всички твои най-съкровени мечти и желания ти пожелавам!
И толкова леко безболезнено й изби дори неразбрах точно кога преди два три дена беше малко кисела предполагам че тогава й е дало зор зъбчето. 
Заради необятната площ на нашето хралупче ще ме извините, че не успях да поканя всички ви (надявам се, че вече няма да има празнични събития, изискващи провеждането им в домашни условия), но ще се компенсираме с любимото общество на питка с бира в парка. Ще чакам Ники да пусне малко компромати от събитието, че ако тя не качи на мен ли да разчитате?
Изсниманите от мен са малко, защопто не исках да стряскам много със светкавицата това спящо слънчице. Имаше други папараци, ама дали ще ги видим...май не съм убедена 
Докато дойде времето да гризе солети, може и да има пълен набор резци да си отхапва:))