МАЙ е вече време да подхванем МАЙСКА тема

• 17 050
  • 267
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Рита, само да си се оплакала, че Лора не яде! Току-що разгледах един красив снимков материал за една всеядна (да, дори и сандали!) малка хубавица сладка!  Mr. Green  Heart Eyes

Ядем всичко, но зеленчуковите пюрета са голяма гадост, а за говеждото  Sick няма да говоря. Обещавам тържествено да не се оплаквам.  Wink

Исеписе, дано се оправя бързо детето, че е ужасно да не ти е добре детето, като се сетя Лора като не е добре какво ми е на сърцето , просто ...  Cry .
Наслаждавайте се на хубавото време и се оправяйте бързо. Как ми се ходи и на мен до Сандански, браТЧеТките биха ни се израдвали много. А за кокала, хм  newsm78 по-малките не ги иска, защо ли се чудя.  Simple Smile

# 91
Исе, бързо оздравяване ви желая! Искрено ти съчувствам. Знам какво е - Вики ми беше така. Тази година като се изключи гадната шарка и алергичния пристъп, който го сполетя през една нощ и за който ви писах, да чукна на дърво е доста по-добре. Надявам се да го израства вече , а също  така и профирлактиката с Цитросепт и сребърна вода да са си казали думата. Вие сте достатъчно големи за същото. Най-малкото предвид произхода им и липсата на химия из тях няма да навредят. Peace

Елекра, слънчо, какво стана с прегледите? Пиши ни, защото те мислим. Hug

Аз обещавам скоро да кача снимки на Лора и Дари заедно. Да онагледим срещата. А ако Аги даде и на Лъчи.  Simple Smile

Лилибонче,  Heart Eyes Hug

Рони, къде си? Май една прелестна дама е окупирала всичкото ти внимание. Да я нацелуваш силно от леля й Светла.

Ники, изписаха ли татенцето ти? Надявам се всичко е ок!

Марги, чакаме добрата новина другия месец да дойде от теб!  Praynig

Целувам ви всичките! Heart Eyes

# 92
Ритка, много е сладка Лора! Кога ли ще имам възможност да я нагушкам на живо?! Heart Eyes
Исе,дано бързо оздравее детенцето! Hug
Аз миналия ден ходих при моя лекар и вчера имах час за ФМ при Славкова обаче нали съм руса и бременна,което не е лесно  Embarassed, забравих да си навия алармата и си проспах часа.Все пак вечерта успях да отида на фетална при д-р Димитров от Фемина.Човекът беше много мил и то при положение че му се обадих в последния  момент и ме взе след часовете.Бебчето е добре- около 6 см е вече. Всичко си му е в норма. Риск от ХА- 1:5 200. Докторът каза ,че това са си доста добри резултати.Пола не се видя още, но аз си имам някакво предчуствие за момиченце. Най-важното все пак е да е здравичко.Вчера му купих и първата дрешка-едно плюшено костюмче.Казах си ,че след всеки преглед ще купувам по нещо и този път ще вярвам в добрия край!
Прегръдки на всички! Hug

# 93
 Браво, Електра, само такива хубави новини да ни носиш и много сладки малки дрешки да накупуваш! Всичко ще бъде наред този път, нали знаеш? Щото аз знам Mr. Green

# 94
Точно така Електра newsm10. Трябва да си настроена положително Flowers Four Leaf Clover

# 95
Електра браво и на двете ви Grinningвсе  така да сте
Рени,няма ли да се включиш с новина Grinning

# 96
Електра, браво за хубавите новини! Хубаво решение си взела, това с покупките, и аз така правех.  Heart Eyes

Исе, как е малчо? Бързо да се оправя!

# 97
О, Краси  още не сме започнали с опитите .Какво чакам и аз незнам .

# 98
Честит рожден ден, Шерче!  Много години на щастие, здраве и обич! А другото е каквото ти сърце иска!    bouquet
Електра, един гардероб да чака момата, когато се роди. Така е то, от преглед на преглед и се събрал чеиза.  Hug
Исе, Хриси да се оправя и вече всички болести да ги забрави в Сандански.  Hug
Ритко, що го държите гладно милото ми мило?  Heart Eyes Mr. Green
Онзи ден водихме диваненцето на ортопед и баща й забрави да отбие към околомръстното, та по пътя за ваше село заби. аз разбира се го успокоих, че ще ходим да видим как са Лорчето и леля Милото.  Mr. Green
Видяхте ли ми подписа? Ако се чудите къде/какво да направите 1-ви юни ден по-рано Simple Smile, каузата е добра.  Peace Жалко, че за дребни бебета не е гот, но ще видя как да участвам заради любимците в Драгалевци.

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 10:39 от рони

# 99
  • Варна
Шер, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива! Нови творчески успехи, с каквото и да се заемеш!

Рони, радвам се да те видя!  Grinning Целувки за малка Мария!

Рени, докога страховете ще управляват живота ти? Дано скоро събереш кураж и бъдеш много щастлива!   bouquet

# 100
# 101
                            Честит Рожден Ден, Шерче !
  Много здраве ,много щастие и любов и всичко най-най хубаво в живота!

# 102
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ШЕР.МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ ТИ ПОЖЕЛАВАМ  bouquet

# 103

Шерче, честит рожден ден! Желая ти много здраве и късмет! Бъди много щастлива и обичана!
Рони, ако зависеше от мен колко често да ходя на лекар наистина цял гардероб можех да напълня. Докторът ми вика, че един път в месеца е достатъчно,а на мен ми се струва много време без да видя бебчо и само звъня поне седмица по -рано.
Кики Ники, Hug

# 104
  • София
Честит празник ,красавице шер!Бъди здрава ,много обичана и щастлива и все така чаровна!

Общи условия

Активация на акаунт