МАЙ е вече време да подхванем МАЙСКА тема

• 17 056
  • 267
  •   1
Отговори
# 105
Шер, честит празник. Желая ти много здраве и лесно сбъдване на мечтите. Любов от обичаните. И пак много, много здраве за всички около теб.......

Друг път ще пиша, че нещо напоследък хич не съм на кеф. Но пък края на месеца жз ще видя Фивката...... във Варна.

# 106
Благодаря ви милички  Heart Eyes Много ви обичам! бъдете и вие здрави и усмихнати!
Аз още съм леко стресирана от тройката пред годините ми  Shocked Все си мисля, че нито се чувствам, нито изглеждам на толкова  Crossing Arms
Ще пусна снимки от купона, разбира се  Laughing Много ми се искаше да събера всичките си любими приятелчета, но за съжаление по финансови причини не е възможно. И все пак добре, че моя  татко ме финансира да си отпразнувам юбилея. Златен ми е той  Laughing
Иначе съм доста уморена, защото бях на работа. Добре, че ме пуснаха по раничко. Но като цяло тая седмица беше кошмарно натоварена. Знаех, че почивните дни ще ни излизат солено... И Вики ми липсва, защото сутринта я закарах на село. Но утре ще си я видя и ще празнувам и с нея  Laughing

# 107
  • Варна
Шерче, Честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и все така лъчезарна и усмихната  Heart Eyes

Момичета вчера бях на изписването на бебка Божидара и Мърморанка. Много мила картинка, хубаво е да видиш още една щастлива мама. Снимковия материал е в Мърморанчето, надявам се да го сподели, когато има време.
В понеделник съм на преглед при моя док. За първи път ще ми види матката след хистероскопията и ще разбера какви изследвания още трябва да правим. Надявам се да няма повече неща, които да се налага да лекувам, стискайте палци.

Но пък края на месеца жз ще видя Фивката...... във Варна.
Това много ме зарадва  Grinning

# 108
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ШЕРЧЕ! Да си здрава и все така усмихната! Да е пълен живота ти с любов и красиви моменти! Весел празник!

# 109
fever fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover от мен пиши като има резултати Hug

# 110
честит рожден ден на Шерчето -бъди жива ,здрава и само положителни емоции.fever стискам палци и аз  Hug Hug Hug

# 111
Шерче, със закъснение, но пък от сърце - честит рожден ден и от мен! Бъди здрава, обичана и щастлива...и нали знаеш, че според многобройните женски списания "30 са новите 20".

Фивке, стискам силно палци! Дано само хубави работи да види доктора.

# 112
  • София
Шерче, мила да си жива и здрава, и да не спират да те радват всички около теб. Много
щастие и силни чувства ти желая. С Лора ви прегръщаме много силно. Извини ни за закъснението.  Hug Heart Eyes  bouquet

Ронка, да бяхт продължили към нас аз щях да съм много щастлива ако можех да видя всичките си Мили на куп.
Какво каза Алексиев за малката прекрасна Мария?

# 113
Фивче,   Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed. Дано скоро да имаш зелената светлина и да ти светят много хубаво докторите след това.  Hug
Чакаме снимки и най-вече щастливо включване от Божидара и мама й.  Heart Eyes
Аничка, малко почивка и среща с Фивчето ще те заредят. Пък скоро и с нас може някъде да се видиш.
Ронка, да бяхт продължили към нас аз щях да съм много щастлива ако можех да видя всичките си Мили на куп.
Какво каза Алексиев за малката прекрасна Мария?
Ами първо ние му поговорихме с рев, натръца-напръца и наповръщ hahaha, а после той любезно я похвали, че ставичките са й във форма. Евентуално към 7-ми месец за следващ преглед.

# 114
Шерче, честит рдожден ден и от мен на патерици  bouquet скорошно сбъдване на всички твои най-съкровени мечти и желания ти пожелавам!
Бързам да се похваля Цветето ми си има зъбче-първото й много много много многоооооооо се зарадвах. Joy И толкова леко безболезнено й изби дори неразбрах точно кога преди два три дена беше малко кисела предполагам че тогава й е дало зор зъбчето.

# 115
  • Варна
Тале, и другите зъбчета така безпроблемно да пробият и хубаво да гризкат, за да расте малкото Цвете!  Heart Eyes

Фив, всичко да се нареди по най-добрия възможен начин!  Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 11:15 от Lilibon

# 116
Честито на всички които са празнували тези дни, да са живи и здрави, и много, много щастие.  bouquet  bouquet  bouquet
fever, и от мен имаш много силно стиснати палци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug
TALETO, честито ви първо зъбче, и всички останали да пробият така безболезнено.  Heart Eyes

# 117
  • Варна
Fever и от мен имаш стиснати палци  fingerscrossed. Чакам да ни се похвалиш с хубава новина.

# 118
Тале, честито да й е на Цветенцето зъбчето! Здрави, бели, прекрасни да напълнят устичката й!   bouquet

Ние вчера правихме погачата. Посрещна гостите с известен плач Мария, но след цокване се озова в компанията на татко си тя да спи на по бира. Имаме си прелестни мисешки подаръци.  Heart Eyes Заради необятната площ на нашето хралупче ще ме извините, че не успях да поканя всички ви (надявам се, че вече няма да има празнични събития, изискващи провеждането им в домашни условия), но ще се компенсираме с любимото общество на питка с бира в парка. Ще чакам Ники да пусне малко компромати от събитието, че ако тя не качи на мен ли да разчитате?  Mr. Green Днес ще трябва да проверим с баба й как се процедира утре с кварталната черква за молитвите за 40-тия ден. Дано има начин да не попадна на смахнатия поп по професия от музикант, че освен молитва тонове глупости ще получим като бонус.   

# 119
 Мдааа... Мария е прекрасна! Майка й и баща й меко казано сияят. Толкова ми беше хубаво да ги видя толкова щастливи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Освен това ми показаха прекрасни снимки от периода на първите  четиридесетина дни на Мария, но неизвестно защо не искат да ги пуснат да ги гледаме, а си пазят красотата само за себе си.  Crossing Arms Thinking Изсниманите от мен са малко, защопто не исках да стряскам много със светкавицата това спящо слънчице. Имаше други папараци, ама дали ще ги видим...май не съм убедена newsm78
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312511&pid=12349691

Да ви кажа, че резултатите от изследванията на баща ми са хубави. Добре е за сега/пу-пу/. Предполагам всяка година ще влиза за по малко да го проверяват. Бяха му казали, че ако до 5 години всичко е наред, ги водят "излекувани". Дай боже!

Честито зъбче на Цветенцето! Тамън навреме, като по учебник Heart Eyes Докато дойде времето да гризе солети, може и да има пълен набор резци да си отхапва:))

Уф, Шерче... голяма патерица станало.. Да си ни жива и здрава, усмихната и позитивна, а това слънчице все така да те радва и когато си готова, да я направите кака на един сладур като нея!

Общи условия

Активация на акаунт