LaRedoute - кодове - 28

• 35 642
  • 449
  •   1
Отговори
# 240
  • В La Redoute и по света
А на трета стъпка забеляза ли дали ти начидлява пак 5 евро
Защото в кошницата и на мен ми я нулира, ама на трета стъпка отново си я добавя
аз сега пробвах,че след малко ще пусна поръчка,но при мен си се маха доставката и не се появява.....пробвах с варянтите 59994 и 50423  Hug
Пробвай и с някой от другите кодове

на мен картите ми хващат само на два акаунта, но се споменваше че и с три става  newsm78
С Мастъркард си спомням,че ставаше на повече от 2 акаунта плащането,но беше отдавна и не знам дали още става.

Триколката не е била намалявана на по-малко от 70 евро,поне не и от 7-8месеца,а и  когато е намалена,не я лови код...
Може би преди е ставало, но сега до колкото чета, има доста неуспешни поръчки, т.е. не са могли да пуснат точно по тази причина.
А за колелото, знам, че няма как да се намали повече, ако вече е намалено. Намерих няколко кода, които ми го намалят с 25 евро. Но с кода за прахосмукачката мога да пусна и колелото и прахосмукачката, като ми намаля и колелото, но с 20 евро, което пак си е супер, тъй като и двете мога да ги пусна.
Проблема е, че са обемисти и двете и ще са 2 отделни кашона, което значи 2-на такса на митницата.

# 241
  • Абсурдистан
Да ви се оплача, пък дано някой ме посъветва нещо.
Само кода за сахарин с размер 38/40 ми се хваща, а на мен ми трябва най-големия размер. Cry

# 242
  • В La Redoute и по света
Само кода за сахарин с размер 38/40 ми се хваща, а на мен ми трябва най-големия размер. Cry
И аз да се оплача, никой код за сахарин не ми се хваща пък на мен  Cry

# 243
  • София
carina69

Искам да купя фотоапатата, ако някой го продава - моля да пише на ЛС

# 244
 Сладурки, имам един въпрос и не знам за тук ли е...Относно керамичния сервиз който пращат, вътре има един мини вилички те за хапки ли са?Иначе е много сладурски.Мъжо като го видя и ми казва: "Той тоя сервиз понеже е на земята ли е толкова малък?" и аз умрях от смях hahaha
   Имам и два нови кода, но видях че са пускани.Единият за мъжко облекло, другия е за БД, но вчера видях и двете оферти тук.

# 245
  • София
И нещо любопитно и доста гадничко от страна на французите  #Cussing out
Слагам кода за сахарина, дава БД, минавам на 3-та стъпка и какво да видя - отново ми е начислена доставка  #Cussing out
Не знам дали някой друг е обърнал внимание на тоя факт - явно това е новият начин да ни работят - аз смятам да им спретна едно писъмце
Аз вече имах такъв случай, с код за БД, изпратен ми лично. Питах обаче май в другата тема. Отначало си имаше БД, накрая изчезна.  Confused Писах им писмо, те ми отговориха, че бил код само за стоки П/Л, но пропуснаха обяснението защо чак на последната стъпка изчезна БД. 

# 246
# 247
  • близо до морето
Аз в четвъртък пуснах поръчка със сахариенчето,но ми даде БД без проблеми. Впрочем имам пуснати поръчки на 5,6,7 всички са ми с БД.

# 248
и на мен само той ми се хваща, а някой дали има размери на 38/40 newsm78

# 249
  • близо до морето
и на мен само той ми се хваща, а някой дали има размери на 38/40 newsm78
Бяха ги пуснали назад в темата но мога да ти кажа на този който ми го пратиха размерите 38-40 размер е но пак има разлика от друг със същия размер. Размерите са: шир.при раменете-41см.,шир. под миш.-51см./шир. при талията-48см./дълж.64см/ ръкав от рамо-58см./от миш.-44см.

# 250
  • Пловдив

Слагам кода за сахарина, дава БД, минавам на 3-та стъпка и какво да видя - отново ми е начислена доставка  #Cussing out
Не знам дали някой друг е обърнал внимание на тоя факт - явно това е новият начин да ни работят - аз смятам да им спретна едно писъмце
Аз вчера пуснах 2 малки поръчки със сахаринчето,нямах проблем,обаче интересно,че ги пуснах на обяд и още не са фактурирани,не са се бавели толкова откакто бяха големите намаления    newsm78

# 251
  • Пловдив
А на трета стъпка забеляза ли дали ти начидлява пак 5 евро
Защото в кошницата и на мен ми я нулира, ама на трета стъпка отново си я добавя
И при мен го имаше този проблем, но се оказа временно явление - от браузъра или акаунта. Смених браузъра, излязох и влязох и всичко се оправи Peace Беше зациклил акаунта, защото от друг компютър,в същия акаунт, със същите стоки  не ми го правеше тоя номер...

# 252
# 253
и на мен не се ловят кодове със сахариенчето

# 254
  • близо до морето

Аз вчера пуснах 2 малки поръчки със сахаринчето,нямах проблем,обаче интересно,че ги пуснах на обяд и още не са фактурирани,не са се бавели толкова откакто бяха големите намаления    newsm78
  И на мен миналата седмица ми фактурираха поръчка чак след 2 дена.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт