LaRedoute - кодове - 28

• 35 661
  • 449
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря за отговорите! Ще си вадя нова карта тогава ........

# 256

И нещо любопитно и доста гадничко от страна на французите  #Cussing out
Слагам кода за сахарина, дава БД, минавам на 3-та стъпка и какво да видя - отново ми е начислена доставка  #Cussing out
Не знам дали някой друг е обърнал внимание на тоя факт - явно това е новият начин да ни работят - аз смятам да им спретна едно писъмце
Аз вчера пуснах 2 малки поръчки със сахаринчето,нямах проблем,обаче интересно,че ги пуснах на обяд и още не са фактурирани,не са се бавели толкова откакто бяха големите намаления    newsm78

И аз пуснах 3 поръчки на 7 май и до днес не са ми фактурирани, чак взех да се притеснявам вече.

# 257
  • близо до морето

Слагам кода за сахарина, дава БД, минавам на 3-та стъпка и какво да видя - отново ми е начислена доставка  #Cussing out
Не знам дали някой друг е обърнал внимание на тоя факт - явно това е новият начин да ни работят - аз смятам да им спретна едно писъмце
Аз вчера пуснах 2 малки поръчки със сахаринчето,нямах проблем,обаче интересно,че ги пуснах на обяд и още не са фактурирани,не са се бавели толкова откакто бяха големите намаления    newsm78

И аз пуснах 3 поръчки на 7 май и до днес не са ми фактурирани, чак взех да се притеснявам вече.
Според мен трябва да им пишеш!  newsm78  Това наистина е голямо забавяне.

# 258
  • Бургас
Мернах  поне две питания за сахариенчето, та да кажа-имам го на два или три акаунта и не смятам да се възползвам, така че ако някой много го иска, мога да му съдействам да си пусне поръчка с него от моя акаунт  Peace

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 12:58 от bradata

# 259
Това не е код, а някаква странна оферта, която май не важи за нас!
Пускана е вече!

# 260
Момичета,триколката е хубава,ходих до JUMBO да я гледам на живо Simple Smile,струва 200лв там,аз я поръчах на 07.05. и с код 50598 я намалих на 74,99Е +БД + куфар,писала съм го на 15стр. и за да не е спам ето още 2 кода които я намаляват на 79,99Е но не махат доставката:
72990 и 26905,като дойде ще се похваля Wink,дано само е до 26.05,че тогава ставаме на годинка baby_neutral
Хубав ден от мен!  bouquet

ПС.На трета стъпка и на мен ми сложи 5Е и нещо,но мисля че това са прословутите 7% за обработка на поръчката,колелото ми излезе 80,23Е

# 261

Според мен трябва да им пишеш!  newsm78  Това наистина е голямо забавяне.

И моята не е фактурирана

# 262
Момичета, има ли още действащи кодове за раничките Найк или ги изпуснах  Sad

# 263
  • София
Да,има,най-лесно е да пробваш.

Това не е код, а някаква странна оферта, която май не важи за нас!
Пускана е вече!
Това е оферта за РД на дете,сигурно наближава и те приканват да пазаруваш подаръци.

# 264
 На мен кода за триколката 50598 нещо не ми се хваща.

# 265
  • В La Redoute и по света
Май не, и аз не намирам, а са страхотни, днес сефтосах розовата. И ако пак ги пуснат, ще си взема още.

# 266
  • Sofia
Отри ли някой код за Фотоапарата...?

# 267
На мен ми се хващат ето тези кодове за найкчетата:
52302 - розова
51888,52280 -черна

# 268
здравейте днес получих това.http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=499cd611f59eca5d04   превеждах с гугала ама нещо ни схващам

# 269
здравейте днес получих това.http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=499cd611f59eca5d04   превеждах с гугала ама нещо ни схващам
Сори, но не се стърпявам вече ooooh! Какво толкова нИ схващате - хората ви го пишат на чист френски език Laughing  И аз нИ схващам, но след задълбочен размисъл разбрах следното от офертата -
1. Намалят всичко с 60% (хубаво, ако е така, но дали е така само те си знаят)
2. Вдигат доставката от 5 на 6 евро, а таксата за обработка за големи пакети от 7% в/у сумата на 15 евро! Shocked
3. Офертата е само за акаунта, на който е пратена
превод от чичко ГугЪл -    
Офертата валидна от 12/05/09 до 23/06/09 включително, по избор на пролет-лято 2009 колекция за La Redoute, Taillissime, Anne Уейбърн AMPM по laredoute.fr. Не може да се комбинира с други оферти. Максимално намаляване на един или няколко цвята и дизайни на статията. По изключение, фиксираните разходи на лечение и доставка на поръчка е ? 6,00 за срока на операцията. Фиксираната такса за обработка и доставка за поръчки, включително големи пратки е 15 ?. Намалението се отнася за Вашата кошница.

Е, голямо намаление, няма що! става танто за кукуригу, освен ако не поръчваш за над 100 евро - тогава би имало минимална полза.
яд ме е, че от акаунта, на който са ми го пратили не съм поръчвала близо 2 месеца, с надеждата да ме бомбардират с изгодни кодове и оферти, а то... Thinking Crossing Arms ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт