LaRedoute - кодове - 28

• 35 707
  • 449
  •   1
Отговори
# 150
Момичета може ли някой който вече е получил сахаринчето 38/40 да пусне размери,че да преценя има ли смисъл да го пускам изобщо.
Мен пък чантички,сахаринче и др. дето дават БД ми се ловят само с детските сандалки,вече ги поръчах и ми се искаше и нещо друго детско или дамско,ама не откривам Sad а ми писна и от калъфки и хавлии  Hug
В другата тема zuzzy вече го е получила и е дала снимки   Peace

# 151
да пиша и тук за сахаринчето. в продавалника намерих  обява за 38/40 р-р, някой питаше, ето размерите:
ширина под мишници-51см
ширина в раменете-42см
дължина от подмишница-43см
дължина от рамото-63см
ширина в колана-49см

моето е 42/44, след малко пускам неговите размери в другата тема  Peace

# 152
Пуснах поръчка с коде за сахаринчето, и странно за мен ми даде БД с тези пижамки http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-bebe-fille-ou-garcon-nounou … &numberpage=1 които са от колекция 2008 Thinking което ми дойде супер изгодно защото така или иначе ми трябваха пижамки и определено не ми се пускаше с нещо непотребно само и само да се задейства БД-то.

Със същите пижамки ми дава БД и кода с купичките (зеления сервиз) 59978

Cvete пижамките имат ли отдолу копченца за лесна смяна на памперса?
И аз това да питам Simple Smile

# 153
пижамките имат копченца отзад над дупето, както е на снимките. отдолу на крачетата нямат

# 154
Съжалявам, че питам, но не мога да открия рефернетния номер и кода за тенджерите, поръчах ги за мен и съм много доволна, та сега искам и за майка ми един комплект!! Гледам на първа страница, но не успявам да ги намеря  ooooh!

# 155
Steli_Meli

заповядай, копирах го от първа страница Peace
26891 - 25% за П/Л 2009 + розова чанта /SAC Vieux rose/над 25? поръчка + комплект тенджери с реф.номер 7024207 се намаляват на 10?/трябва да има поне 1 артикул(може и намален) от П/Л 2009/ - за нови клиенти/нови акаунти

# 156
  • В La Redoute и по света
Steli_Meli

заповядай, копирах го от първа страница Peace
26891 - 25% за П/Л 2009 + розова чанта /SAC Vieux rose/над 25? поръчка + комплект тенджери с реф.номер 7024207 се намаляват на 10?/трябва да има поне 1 артикул(може и намален) от П/Л 2009/ - за нови клиенти/нови акаунти
Изпревари ме Simple Smile А само един път ли могат да се поръчват? Пише, че е за нови клиенти?

# 157
предполагам , че от един анкаунт може само веднъж да се поръчат Peace

# 158
ами нали от един акаунт може само по веднъж да се ползва даден код. значи трябва да направиш нов, тъкмо ще се възползваш от промоцията за привлечени потребители

# 159
Благодаря Мими, много проблеми ми се насъбраха напоследък и недовиждам явно...  ooooh! ooooh! ooooh!

# 160
радвам се, че мога да помогна Hug

# 161
  • Canada
Момичета, имам лично пратен кода 61247 за намаление 40% на спортните стоки при поръчка над 45 евро+БД. Обаче не ми се хваща на нито един от артикулите. Само БД се хваща. Някой ползвал ли го е и има ли идея защо не се хваща?

# 162
може би трябва да пробваш със спортни стоки, които не са намалени и са от новата колекция пролет-лято

# 163
  • В La Redoute и по света
може би трябва да пробваш със спортни стоки, които не са намалени и са от новата колекция пролет-лято
Да, иначе не става и аз пробвах.

# 164
Пуснах поръчка с коде за сахаринчето, и странно за мен ми даде БД с тези пижамки http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-bebe-fille-ou-garcon-nounou … &numberpage=1 които са от колекция 2008 Thinking което ми дойде супер изгодно защото така или иначе ми трябваха пижамки и определено не ми се пускаше с нещо непотребно само и само да се задейства БД-то.

Със същите пижамки ми дава БД и кода с купичките (зеления сервиз) 59978

Cvete пижамките имат ли отдолу копченца за лесна смяна на памперса?
И аз това да питам Simple Smile

Еми аз отговорих на didi_to на ЛС за да не каже някой че спамим темата, но тъй като и ти се интересуваш - предполагам че и други ще ги интересува ще си копна това което отговорих на нея  Peace
Нямат копченца отдолу, а са както е на снимката отзад на гръбчето и кръстчето. Имала съм друга от там на същия принцип и за това  така отговорно казвам преди да съм ги получила. По принцип не са много удобни за малко бебче което трябва често да му се сменя памперса, но ние сме вече големи и аз ще ги ползвам само за през ноща и са точно това което ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт