,Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 6

• 101 431
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • Egypt
И моето мнение е като на mirawushu

# 676
  bouquet Здравейте момичета! Поздравления на всички сръчни ръчички! Незнам какво изобщо правя сред вас и как се осмелих да пиша. Не съм шила нищо през живота си, но имам голямо желание. То обаче не стига. Още дори нямам машина. Видях, че в МЕТРО сега продават Лучник Зофия 2015 + 4 конечен оверлог за 300 лв., но незнам дали си струва. Вие как мислите? Иначе съм "гола вода" и се чудя въобще дали да се захващам с това newsm78

И си намери книжката спомената малко по-нагоре "Шиенето лесно и приятно" много добре е обяснено, как се крои, как се шие, видове платове и т.н

# 677
благодаря Ви за мненията момичета! Ще умувам още малко!Ще Ви цитирам каталога и описанието на машината "шиене на тюл, шифон, дантела до тънко кадифе, туид при съотв. избор на конците и иглите" ??? Това значи ли че по-дебелите материи ще са проблем напр. подгъв на дънки?

# 678
И пропуснах за книжката- вече я търсих на доста места, но все без успех. При първа възможност ще пробвам и в библиотеката

# 679
Книгата май я има в Ивна, в сайта не я виждам, но може би по телефон. Търси я където евентуално има списания бурда или материали за шевни машини или платове.Тук също може да питаш Телефон: +359 2/986 55 61, 989 19 42, Димитър Банов-ДСБ ЕТ би трябвало да я имат, пращат с куриер Wink

# 680
Търся модел за рокля на 5 годишна шаферка .Ако някой ме насочи и с кройки още по добре Grinning

# 681
Търся модел за рокля на 5 годишна шаферка .Ако някой ме насочи и с кройки още по добре Grinning
Диана пиши ми на лични каква точно рокля искаш че имам много и незнам какво да ти пратя
п.п.и кой размер е госпожицата

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 16:55 от d-d-d

# 682
  • Egypt
diana7102 , ако харесваш тази, пиши да ти кажа как става, много лесно е и кройката можеш да начертаеш сама  Peace

http://faima.snimka.bg/travel/alexandria.433560.17304868
http://faima.snimka.bg/travel/alexandria.433560.17304840

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 17:06 от faima

# 683
jovanna , а госпожите в градината не дадоха ли някаква идея, която ти само да изпълниш, че така на мене нищо не ми идва на акъла. Дъщеря ми като беше на градина, и винаги ми поставяха да шия някакви неща, но просто да им изпълня проекта- много хитри костюми бяха, едни поли от найлонови чантички просто ме сразиха  #Crazy
А за канарчето- може би някаква картонена човка с ластик, и жълто наметало, което да направиш от пълен кръг и в центъра отвор за главата  newsm78
благодаря за идейките, за съжаление нищо не ме насочиха госпожите, но ти пък ми помогна  bouquet

# 684
  • Пловдив
Момичета книгата е има в Пловдив в магазина на Ивна от там си е купих

# 685

Здравейте Simple Smile Парашутирам в темата от нищото и се надявам, че въпросът ми няма да е ужасно повтарян и изтъркан. Blush

Някой може ли да ми подскаже как се шие ей такова р … 73;че? Thinking Или това тук, пак вариант на същото.

# 686
  • Egypt
Между двата плата, които се съединяват, се слага веревна лента, прегъната на две, или специална лента с вкаран фабрично ширит (ръбчето), и се зашиват заедно. Като се обърне от лицевата страна се подава прегънатото на лентата.

# 687
Да книгата я има в Ивна , и аз от там си я взех, както ви бях споменала, цената беше около 20 лв.

# 688
На някой случайно да му се намира Инструкция за употреба на Брадър XL-5500. Разбрах, че я има в нета, но немога да я намеря!!! newsm78

# 689

Общи условия

Активация на акаунт