,Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 6

• 101 438
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Пробвай да го отвориш пак -ето лимка
http://mly83.snimka.bg/hobby/moite-proizvedeniya.469164.17209675

# 661
  • Пловдив
mirawushu благодаря ти много  bouquet

# 662
# 663
MIM AR много ми харесаха пеперудата и игленика,много хубави и свежи цветова smile3525

# 664
  • Пловдив
MIM AR           много сладко

# 665
MIM AR много са ти добри нещата,игленика и пеперудката също много ми харесаха Peace

# 666
Благодаря на всички.Ще продължавам да шия и ще показвам.Сега съм започнала една пола,но като ми остане време ще я довърша. Peace

# 667
Здравейте на всички от темата. Сега се включвам тук, защото се сетих, че храбрите шивачки могат да ми помогнат. Спешно ми трябват някакви идеи или кройки за тинейджърски карнавален костюм. Много ще съм благодарна, ако някоя от вас е срещнала нещо и го сподели.

# 668
Здравейте на всички от темата. Сега се включвам тук, защото се сетих, че храбрите шивачки могат да ми помогнат. Спешно ми трябват някакви идеи или кройки за тинейджърски карнавален костюм. Много ще съм благодарна, ако някоя от вас е срещнала нещо и го сподели.

Заповядай!

# 669
Много, много благодаря за бързата реакция  Party

# 670
Аз точно заради металните части се спрях на Елна, но има един недостатък сервиза е само в Пловдив. Имат и лизингови схеми и мисля от тях да е машината само още се колебая коя Simple Smile и то заради парите иначе бих взела 2800.

Ще цитирам майла, може да е от полза на някой:

При избора на шевна машина ние препоръчваме на първо място Elna и след това други марки. Elna е с доказано много високо качество - и на частите и на шиене. Частите при Elna са метални за всички модели. Едно от най-добрите предимства на Elna  е че не са капризни към различни материи, т.е. дори да шиете трико, ликра или др. капризни материи, при Elna  в повечето случаи не е задълително смяната на иглата с стреч игла (антистатична). И т.н. тази характеристика може да се допълва с много примери.
Моделите, на които сте се спряла 2110, 2300 и 2800 са доста добри. Разликата между 2110 и 2300 е в едностъпковия илик (при 2300) и в 4-стъпковия илик(при 2110/2100). Други разлики имат в броя на операциите.
Моделът 2800 е друг клас машина - по-нов модел, по-висок клас машина, с хоризонтален грайфер, който е бързоходен и много по-удобен при поставяне и смяна на калерката. Машината е по-голяма от другите и съответно много по-стабилна и удобна при работа, с по-голяма шевна повърхност. Моделът има по-богат аксесоар - допълнителни крачета, калерки, игли и др. Освен всички настройки - дължита, ширина на тигела, натиск на крачето, опън на конеца, автоматичен едностъпков илик и др., които машината има, има и допълнителен ред зъби, които помагат за по-доброто
 избутване на плата. Тези зъби са особено ценни, когато се шият тънки материи или капризни материи, като кожа, промазка и др.
Машината е идеална за повече работа и е оптимално най-добрият вариант за хора, които се занимават с цялостно ушиване на дрехи.

Всички модели имат инструкции на български.

Имах подобно писмо от ivna, Аз си взех Елна 2300, за сега съм много доволна исе надяавам да не ходя до Пловдив за ремонт Simple Smile))

# 671
Здравейте,момичета! Понеже не съм кой знае каква шивачка, затова се обръщам към Вас.
Баткото ще има тържество в градинката и  ще е славейче. .Търсих готов костюм, но аз нищо не откривам..Моля за вашата помощ и идеи как бих могла да измайсторя по-най лесния начин нещо,приличащо на това сладкопойно птиче.Благодаря  предварително!  bouquet

# 672
  • Egypt
jovanna , а госпожите в градината не дадоха ли някаква идея, която ти само да изпълниш, че така на мене нищо не ми идва на акъла. Дъщеря ми като беше на градина, и винаги ми поставяха да шия някакви неща, но просто да им изпълня проекта- много хитри костюми бяха, едни поли от найлонови чантички просто ме сразиха  #Crazy
А за канарчето- може би някаква картонена човка с ластик, и жълто наметало, което да направиш от пълен кръг и в центъра отвор за главата  newsm78

# 673
  bouquet Здравейте момичета! Поздравления на всички сръчни ръчички! Незнам какво изобщо правя сред вас и как се осмелих да пиша. Не съм шила нищо през живота си, но имам голямо желание. То обаче не стига. Още дори нямам машина. Видях, че в МЕТРО сега продават Лучник Зофия 2015 + 4 конечен оверлог за 300 лв., но незнам дали си струва. Вие как мислите? Иначе съм "гола вода" и се чудя въобще дали да се захващам с това newsm78

# 674
  • Пловдив
kremena_sg Аз някъде бях писала, че миналата година си купих оверлога  от Метро и не съм доволна даже в момента съм го навряла в един шкаф, по добре си вземи машина от ТСМ бяха по 170 лв. или ако искаш нещо по хубаво Elna.
http://www.ivna-bg.com/?12,elna-1000
Това е мойто мнение не те ангажирам с него.

Общи условия

Активация на акаунт