Отговори
# 90
  • Габрово
........Туй реклами, филми... мани! Да не помисля или прочета за нещо и веднага ми се е прияло.
В тази връзка - моля не пускайте разни картинки на вкусотии, че на някои са ни слаби ангелите  Embarassed
не съм сама Joy Joy Joy

Ох, и аз съм така ... достатъчна ми е първата буква на нещо и вече ми се е дояло. Crazy С първата бременност никога не ми се беше дояждало нищо, а сега един апетит ... мани, мани .. ooooh!

за протокола: 30г, втора бременност, Габрово, термин 06.12.  Wink

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 22:52 от mavi

# 91
Ах, момичета, сега се прибирам от дълъг уикенд в прованса и май последна се записвам в новата темичка.
Сега ще се върна да изчета предните странички.

# 92
        Здравейте , мамчета !

Честит празник на всички , а на именниците , да са живи и здрави и много усмихнати[/color] [/u]    bouquet Hug

# 93
Добро утро, момичета и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Стискам палци при черил всичко да е наред, моля се за теб, миличка.  Praynig

Аз днес имам доста работа на компа, така че ще съм от дежурните по форум.  Wink

# 94
Добро утро мацки.ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНАЦИ,да сте живи и здрави Hug
ГЕРИТТО 77 Hug ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И ТИ И НАЙ ПРЕКРАСНОТО БЕБЧЕ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ Hug
МАМИНКА добре дошла и леки 9 месеца и живо и задраво бебче.Много ме радваш,много си свежа все още за бременилка Joy,дано си останеш така Simple Smile
Весел празник моммичета,днес голямо плюскане ще пада Crazy
Ние първо сме на обяд при свекито,после вечерта на гергьов ден Party
 Hug

# 95
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!! На този хубав ден да си пожелаем да сме силни и да се преборим с лекота с времето пред нас, за да гушнем на края едни хубави здрави бебета. На мен портман нещо ми се губи я да каже бързо къде се е покрила. Черил стискаме дружно палци и чакаме добри новини. Маминка добре дошла.

# 96
  • София
Здравейте момичета! Честит празник на всички! Добре дошли на новите момичета и леко бременеене! Аз днес сутринта имах леко гадене, но като се нахраних порядъчно .... вече не. Ще стана 100 кила накрая, ако продължавам така да ям. Момичета, успявате ли да се въздържате от похапване или ядете, каквото ви се поиска, па макар и да е много калорично!
Хайде лек ден от мен и весел празник!

# 97
  • Варна
Честит празник момичета, честито на всички именници!
Ще стана 100 кила накрая, ако продължавам така да ям. Момичета, успявате ли да се въздържате от похапване или ядете, каквото ви се поиска, па макар и да е много калорично!
Винаги това си мисля, когато ми се дояде нещо, ям каквото ми се едояло, но внимавай с количеството Hug

# 98
tinitka,
аз не се ограничавам. Хапвам всичко, което ми е сладко. Нямам кантар у дома, но със сигурност съм трупнала поне 2-3 килца.
Снощи четох в една книга, че дневният прием на калории за нас трябва да бъде поне 2300 като най-много проценти бяха отделени на въглехидратите.
Само да вметна, че винаги съм била слаба и храната не ми се отразява значително на теглото, поне досега беше така  yes

# 99
 newsm51
мерси за пожеланията
аз също честитя на именничките  smile3525
ще се въздържа от почерпки,поради важни за нас причини
лек ден мамита

# 100
герито _77 , честити празник и от мен ! догодина до празнуваш щастливо с живо , здраво и пухкаво  декемврийско попълнение на семейството !
тинитка , отново специално за теб ще кажа , че ям каквото и колкото ме облекчава на момента . обикновено е много !
джема ,аз за да съм стриктна като по учебник най-мн.  с въглегидрати се тъпча  Mr. Greenиде ми  отвътре - тъй да се каже - инстинкт (ма как само си измислям оправдания Wink)

# 101
  • Велико Търново
Честит празник на всички именници!

Днес мъжа ми е именник и ви черпя виртуално, но без картинки
по обясними причини Simple Smile

Относно хапването и на мен ми се прияждат разни неща,
а най-странното е че преди бременността обичах много сладко
а сега почти не се сещам за него Simple Smile

# 102
  • Варна
Хапвайте девойки, щом няма проблем на тялото ви , браво. Аз винаги съм била едра и малко повече да хапна и веднага се лепва някъде Sad
Честит празник на всички именници!

а най-странното е че преди бременността обичах много сладко
а сега почти не се сещам за него Simple Smile
И при мен е така Peace

# 103
 Пък аз винаги съм била голяма сладокусница. А сега ми се хапват сладки неща още повече. Уж гледам да се контролирам, но ми е трудно  Blush

# 104
  • София
честито на именяците, малко късно ама по-добре късно отколкото никога cheers
днес цял ден се боря с настинка и направо откачам...чудя се как не ме подмина мене точно #Cussing out
давайте бързи идеи за оправяне на възпалено гърло като се има предвид че консумирам: мляко с мед, лайка с лимон, лимон с мед, сокове и досега без ефект Tired за всеки случай панадол за деца имам...от настинката ли апетита ми намаля Tired даже ям насила като сложиме и гаденето...абе за нищо не ставам Cry

Общи условия

Активация на акаунт