След празника на А, Бе, Ве във ваканция ще сме! (1кл.)

• 21 853
  • 316
  •   1
Отговори
# 240
И нашето тържество беше тази сутрин.Всичко беше добре ,моята ученичка завърши с отличен.Дадоха ни списъка с книгите ,същият е 1 към 1 ,като този ,който е написала Suan.

# 241
  • Варна
Честит празник на всички вече второкласници!
Тържеството на Богдан беше много мило. Бяха във възрожденска класна стая в музея на Възраждането във Варна. Всеки излизаше на катедрата и четоха съчиненията си на тема "Какво е да си първокласник". Имаше описани приятелства, мечти, планове, спомени. Дадоха им почетни кавалерии от типа на Трудолюбив, Почтителен, Старателен, Прилежен, Ученолюбив... Ние имаме Активен  Crazy

Между другото ако някой се чуди какъв е смисълът на думата трудолюбив, според компетентното мнение, изказано на висок глас от убедителен азбукар в залата, това означава, че трудно се влюбваш  Joy

# 242
  • Ланкър, планините Овнерог

Между другото ако някой се чуди какъв е смисълът на думата трудолюбив, според компетентното мнение, изказано на висок глас от убедителен азбукар в залата, това означава, че трудно се влюбваш  Joy

Joy

# 243
Честит празник kd буквите на всичките ни дечица, преминали успешно първата година в училище!

Ето поздрав - една снимка то днес на Теди и Марта, устремени към буквите
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30477039&l=6bd74ce71f&id=1053538101

НАшето тържество беше в петък. Имаше богата програма - стихотворения, песни, танци, хора, програма на английски език. Децата бяха прекрасни! Много ни беше хувбаво тържеството! Получихме свидетлство - имаме си отличник (мисля, че на всички свидетелства пишеше отличен) - получихме и характеристика, в която за Теди има само хвалби.

Списъкът е следният:
1. Ран Босилек "Патиланско царство"
2. Й. Радичков " Ние, врабчетата"
3. Е. Станев "Чернишка"
4. А. Линдгрен "Пипи Дългото чорапче"
5. А. Линдгрен "Карлсон, който живее на покрива"
6. Д. Дефо "Робинзон Крузо"
7. "Басни" от Лафонтен, Езоп, Крилов.
8. Стихове за деца от български автори
9. Приказки на чужди народи
11. Произведения по избор.

По случай завършването Теди си пожела "Кажи "зеле" и умри" от поредицата Goosebumps и я прочете още същата вечер. В резултат на което цяла нощ пищя и се въртя в леглото  Mr. Green

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 19:32 от Тодоран

# 244
Joy
Честит празник!
Днес ни беше завършването - имаше програма - въпросчета и задачки - децата се представиха добре, пяха, казаха стихчета - бяха се подготвили без наша помощ. Малкият е доволен, на всеки се хвали, че е второкласник и отличник Grinning Подариха им Читателски дневник към списъка с книгите, а мама и тати му подариха една от книгите в списъка, за което благодаря на вас момичета, които пуснахте списъка по-рано Hug

# 245
Лени, ако я сменят, идваме при вас. Лятото ще ходим на уроци по руски. Както бях в чуденка какво да правим през лятото, сега едва ли ще има и две еднакви седмици. 

jd нещо любопитно съзирам. Къде ще ходите на руски, дай малко повече информация. За жалост не съм в подобаваща форма засега и това лято ще е повече из района, но и аз ще се постарая максимално да го компенсирам поне в събота и неделя с интересни занимания - плуване, рисуване и т.н. Поне докато мога.
Списъка с нашите книжки е подобен, макар че тези на Тодоран ми се виждат множко. Не си представям, че би могъл да прочете толкова много през ваканцията. В смисъл - би могъл да ги прочете, но трябва да сме заедно по цял ден.

# 246
Браво на всички  първолаци.Най -искрено ви завиждам за приключване на учебната година.Ние ще си почакаме до 6 юни.Тогава е тържество  и връчването на свидетелствата.В нашето  училище по традиция тържеството е общо от 1 до 4 клас.Така че чакаме да завършат и другите.Между другото другата седмица имаме и рожден ден и в момента сме в подготовка.

# 247
  • нейде там, където ....
Лени, на "градски лагер", на другия край на София, с братовчедка си. Където го заведат,  newsm78 С вуйна му сме решили, че мероприятието е народополезно за всички.

Пък и да сме подготвени - ако сменЯт класната ...

В занималнята в читалището утре има нещо като отворени врати, до 19 :00. Ще има рисуване достатъчно, карате, разходки и игри. Казаха, че търсят да им осигурят и плуване. Фен съм.

# 248
  • София
При нас тържество нямаше, водиха децата на театър, там са им раздадени свидетелствата... Много тъпо според мен.  Confused Пълно разочарование ...

# 249
При нас тържество нямаше, водиха децата на театър, там са им раздадени свидетелствата... Много тъпо според мен.  Confused Пълно разочарование ...
И при нас нямаше тържество водиха ги в театър "Ариел". Рейса дойде с 1 час закъснение и децата се бяха изморили още докато чакаха да ги вземат. Там са ги претупали за половин час и повечето деца бяха разочаровани. Поне мойто е доволно. При нас само 3 деца имат много добър всички останали са с отличен.

# 250
  • София
И при нас нямаше тържество водиха ги в театър "Ариел". Рейса дойде с 1 час закъснение и децата се бяха изморили още докато чакаха да ги вземат. Там са ги претупали за половин час и повечето деца бяха разочаровани. Поне мойто е доволно. При нас само 3 деца имат много добър всички останали са с отличен.

Кое е училището ?

# 251
Ех, хайде и ние сме вече втори клас Simple Smile
Нашето тържество беше вчера  - децата бяха страхотни, стихчета ,песни.........Госпожата им беше направила изненади на всички: Дипломи за таланти .Василена получи две - "Мис краснопис "и "Математик на класа".Освен това госпожата им подари и  "Дневник на първокласника" - който тя беше подготвила със снимки, и всичко което са учили през цялата година.Стахотен спомен за първата им година в училище.Много ми се иска да ви покажа снимки ама нали съм на ВИЕ с компа.

# 252
В занималнята в читалището утре има нещо като отворени врати, до 19 :00. Ще има рисуване достатъчно, карате, разходки и игри. Казаха, че търсят да им осигурят и плуване. Фен съм.
Абе казаха, ама дали ще осигурят. Аз за руския те питах, че принципно ми е интересно, но може би няма да го занимавам скоро с още един език - нека се наиграе това лято на воля. Просто ако беше нейде из Младостите можеше да се замисля.

# 253
  • Варна
Да се отчетем и ние:

Тържеството мина в класната стая, децата показаха какво са научили - пяха, четоха, смятаха... После се почерпиха, повеселиха и така... Мисля,че всички имаха 'Отличен'. Второкласнкът цял ден беще в еуфория Laughing
Тази сутрин стана и каза,че първо щял да чете Shocked, защото г-жата казала да четата по 1 час на ден. Направо ме изуми...дано да го държи ентусиазма, цяло лято Grinning

Ето и нащия списък, струва ми се по-различен от повечето, които видях до тук:

Елин Пелин - Приказки
Недялко Йорданов - Вълкът срещу козата и трите й козлета
К.Константинов - Старият щърк.Приказки
Валери Петров - Пук!Приказки
Ран Босилек - Приказки
Доналд Бисет - Небивалици
А.Линдгрен - Пипи дългото чорапче
Хю Лофтинг Историята на доктор Дулитъл
А.Милн - Мечо Пух
Дж.Родари - Продавач на надежда

# 254

Кое е училището ?
88-мо СОУ

Общи условия

Активация на акаунт