След празника на А, Бе, Ве във ваканция ще сме! (1кл.)

• 21 849
  • 316
  •   1
Отговори
# 255
  • там нейде .............
Здравейте  Hug

ето снимка от нашето тържество
http://photo-zona.net/images/user7898/album15271/preview/1243274 … 3763_DSC02487.JPG

Йоанна завърши с отличен и не забрави да напомни на баща си, че и е обещал нов телефон  Crazy Mr. Green

# 256
Здравейте  Wink
И нашето тържество мина! Беше чудесно, на  заведение с DJ. Децата се забавляваха страхотно. Луди танци и песни бяха. Много им се радвахме, наистина бяха щастливи.

Всеки беше написал кратък текст на тема" Какво най-много ми хареса в 1 клас/" Големи сладури, доста се посмяхме  Laughing
Освен удостоверенията,децата получиха и грамоти.
Всички около нас и Крис вкл. бяха отличници. Ето го доволен Grinning
После цял ден бяхме по почерпки и забавления. Утре смятам да ги водя и на "Капела плей" да се надивеят Laughing
После се изнасяме на вилата-там ще релексираме лятото и ще ходим на плаж. Засега това ни чака.
На всички  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 01:15 от _Venera

# 257
И аз да пожелая честито на всички първо-второкласници и лятото да им бъде безгрижно и изпълнено с игри.
Нашето тържество беше в петък и беше много хубаво. Бяха в салона на училището и представяха различни дестинации за пътуване и почивка в БГ и чужбина и с нещо весело казано от всеки. След
това им раздадоха свидетелствата и даже ни върнаха старите от предучилищната група. После ходихме да се наиграят в един парк ядохме по една пица и така всички бяха много доволни. Сега са на зелено училище вчера заминаха и дано им е хубаво времето ще ходят и до пещерата снежанка и исках да му купя такава книжка със 100-те национални обекта, ама нямаше където проверих, така че остава за следващия път.
Книжките които трябва да прочетем са:
Пипи дългото чорапче
Български народни приказки
Ангел Каралийчев
Ран Босилек и Елин Пелин
Джани Родари - стихотворения и приказка по телефона
Басни на Езоп и Михайловски
за читателски дневник нищо не ни е казала на нас госпожата, ама може и на тях да е казала не съм се сетила да питам
А и вече ни казаха кога ще е родителската среща за втори клас за помагалата и тетрадките  Laughing
Лек и успешен ден на всички от мен

# 258
Добро утро мами  Hug

И при нас минаха вече всички празници и тържества ,дадоха списъка
с книгите  Crazy
Сега мерака и е голям да чете да видим до кога,вчера е чела почти през целия ден
Патиланци,а после ми ги разказваше  Crazy
Лек и спокоен ден на всички

# 259
  • София,
И нашия е на Зелено училище, към Велико ТЪрново, вчера тръгнаха и цял ден се чувахме беше домолен и щастлив, ходили бяха на ЦАревец. После ги настанили в хотела и уж всичко беше нормално беше се изкъпал и легнал и в 22,30 ми звъни и реве по телефона, изкара ми акъла, неможел да заспи #Crazy. Ама така е като не се е делил от нас, е стои по цяло лято при баба и дядо но сега е друго, съвсем сам на 500 км.
ninyo вие къде сте на зелено, кажи на детенце да си купи книжката от някой музей или място което посещават, и те сигурно много ще обикалят и още там да си сложи печати. Книжката струва едно левче, във всеки музей ги има.
Баткото има от миналата година и е събрал вече доста печата, а наскоро купихме и на малката и той сега и с двете книжки събира печатите, той има доста от тези на местата дето ще обикалят сега, но поне ще вземе за сестричката си Mr. Green и тя малка, но първа туристка, обиколила ги е местата, но кой да се сети тогава да и купи и на нея книжка!
Днес ми се обади от Трявна.Hug

# 260
  • София
Седнали сме днес на една пицария и Дияна започна да разсъждава
- Ако бях балонче, щях да се надувам и да летя високо. И да се спукам.
- Ако бях листо, щях да се откъсна и да полетя. Да падна на земята и някой да ме стъпче.
- Ако бях лястовичка, щях да летя високи и да идва от топлите страни.
- Ако бях дърво щях да се раззеленя и някой да ме отреже.

И все в такъв стил Simple Smile

# 261
Ние сме във Велинград.  И аз му казах да си купи от пещерата снежанка където слагат печат, ама незнам дали си е купил само знам че днес са ходили до Снежанка и после ми се обади и каза, че отиват на басейна сега, а госпожата се притесняваше, 4е нямало да издържат и щели да се откажат  Mr. Green И за да се избегне нощното обаждане, г-жата каза че им взима телефоните и седят при нея 

# 262
  • София
Аз го водя Оги с мен на работа,нещо страшно е.Добре че ги има комиксите Whistling.
Да ви питам,ще ходите ли на първоюнския празник,който ще бъде на 31.05,повод да се запознаем Flutter

# 263
  • София
елказелка, аз преведох пари. Да се надявам, че ще стигнем и до събитието Simple Smile

# 264
  • София
Е,какво може да ви спре?Ще се разберам как да се познаем Wink

# 265
  • нейде там, където ....
Какво, къде, кога, как и колко? newsm78  ... За тържеството ... май нищо не знам или не се сещам ...  newsm78 newsm78

# 266
  • София
Какво, къде, кога, как и колко? newsm78  ... За тържеството ... май нищо не знам или не се сещам ...  newsm78 newsm78
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395157.0

елказелка, ще ти пратя мобилен на ЛС Simple Smile На 30ти ще празнуваме РД на Алекс (вечерен), надявам се да не се успим на 31ви Simple Smile

# 267
  • На черешата
 Привет и от нас.
 Всички тържества минаха, изкарахме и някакъв летен вирус.
 Приети сме в математическата паралелка на училището и тя е много горда. Mr. Green, и майка и също.  Laughing
 От понеделник е на градски лагер.
 Ентусиазъм за четене не липсва. Госпожата не е дала много книги,пожалила ги е.
 Пипи, Патиланско царство и 5-6 приказки.
 Ама задачи имат да решават доста. Mr. Green

# 268
  • София
Фантичка,браво на детето!
Сега се прибрах на бегом от работа,защото мъж ми легнал да спи наобяд с малкия,както обикновено,защото е бил 24часа на работа и не е мигнал,а Росен си стои сам и като му доскучае ми се обажда.Обаче сега за беля Росен звъни на пожар,че Мишо реве и той незнае какво да прави,баща им неможе да се събуди ooooh!В крайна сметка вдига Мишо,облича го и го завежда в стаята си,но така остават и двамата,кажи-речи сами,а аз съм на час и нещо път,та си тръгнах по-рано и се прибрах на бегом.Роско обаче се справил страхотно,занимавал брат си,дори са ходили да акат и му е мил дупето Crazyмамин той.И ми вика"Е,защо си се притеснила толкова,виждаш ли,че няма никакви проблеми Laughing"

# 269
Сладурко!Дано и нашия бъдещ батко да е толкова грижовен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт