След празника на А, Бе, Ве във ваканция ще сме! (1кл.)

• 21 841
  • 316
  •   1
Отговори
# 270
  • София
AnMary,да ти е жив и здрав рожденника,да расте здрав и щастлив  bouquet

# 271
  • София
Мерси, мерси Simple Smile
Каката цял ден се занимава с него. Днес определено е станал с дупето нагоре Simple Smile

# 272
  • София
Честит празник на малкия Алекс newsm59 AnMary,да ви е жив и здрав  bouquet

# 273
Ан Мари, Фантичка - Честит празник в къщи!    bouquet  bouquet  bouquet
Живи и здрави да са ви малките палавници и да бъдат добрички и да ви радват и те като каките  newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

как са вашите новоизлюпени второкласници през първата си лятна ваканция  Wink
Пратихте ли някои на дълга и прекрасна почивка при баба и дядо на село Simple Smile
А другите?
Моето катериче засега скучае в прашната София, започвам да се замислям дали няма да се прокара закон който да позволи да си осиновиш баба и дядо на село newsm78 Blush Embarassed от дете съм си мечтала за такива аз самата, сега пък и децата ми да нямат това щастие ми не е честно някак си Crossing Arms
Категорично започвам да си търся снахи несофиянки или поне такива със здрави връзки нейде по прекрасните ни местенца Crazy Flutter

Малко снимки и от нашето  тържество за края на учебната година.

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 00:10 от Lennyh

# 274
  • Linz
Честит рожден ден на Алекс на AnMary и на Боряна на Фантичка!
Да растат зрави и щастливи деца, много да радват мама и татко!
 Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada

# 275
  • No Line On The Horizon
Честит празник на рожденниците! Да са ви живи и здрави!

# 276
 Да са живи и здрави малките рожденници!   bouquet

Лени, като бях малка ми беше толкова мъчно, че си няма баба и дядо на село.
Добре поне, че сега Ани има къде да ходи. Чакам свекърва ми да излезе отпуска и директно я командировам. Laughing

# 277
Бианка - това, което съм слушала за ваканциите на село или в малкия град в провинцията е най-прекрасната картина, която съм изрисувала с ярки цветове представяйки си щастливото детство и свободата.

Наистина ми е мъчно, че и моите деца няма да го изживеят. Просто в София не е възможно подобно нещо.
Щастливи са дечицата, които могат да вкусят свободата.
Прекрасна ваканция на моята любимка Ани  Wink \ така и така вече сте в списъка, пъдчертавам ви дебело\ smile3521

# 278
  • Варна
Честит рожден ден на Боряна и Алекс! Simple Smile  bouquet

Сиси ходи на занимална, чете, пише, смята по малко там. Преполови Пипи, карам я да ми разказва прочетеното а в занималната прави и писмен преразказ. И кодата в момента е на 2 плитки. Добре, че и е интересно и ходи с желание. Чака си лагера.
Чак август и е командировката на 'село'. Едно време Гого прекарваше целите си ваканции там, обаче нея някак не ми се ще да я пускам за толкова дълго.  Tired

# 279
  • София
И аз винаги съм си мечтала за ваканция на село Rolling EyesУмирах си от яд,като някой каже отивам при баба на село,а аз отивах при едната баба на Лъвов мост,а при другата на Пиротска-егати кефа Close
Добре,че нашите взеха една виличка преди 10год,та сега имаме щастието да мръднем извън София,когато можем,но за децата пак няма тази емоция-лято на село. Rolling Eyes
За Росен немога да кажа,че скучае-наслаждава се на бездействието  си ,все пак това е любимото му занимание  Mr. Green

# 280
  • София
Добре, че си имах баба и дядо на село. Онези лета ми бяха най-щастливите.
Дияна няма къде да я пратя. Може би все пак ще отидем за 3-4 дена на село. Свекърва ми е от Сливен, работи. И там не става да я изпратя. Джони каза, че ще й бъде безкрайно скучно.

Стои си у дома и затъпява пред компа. Казала съм й от другата седмица да започва да чете книжки. За морето още нищо не сме решили.

# 281
    Здравейте!
 Нашата занималня работи и през месец юни. Криси ходи с удоволствие, около 10 деца са, пишат, четат, играят. Като приключи занималнята отива на село, при майка ми и баща ми, през август на море. Лятото е организирано.  Laughing

# 282
Прекрасна ваканция на моята любимка Ани  Wink \ така и така вече сте в списъка, подчертавам ви дебело\ smile3521
Hug
Малко я домързява да чете. Обаче е много смешна, защото я мързи да чете книгите от списъка и за да се скатае, чете други книги. Нека. Laughing

# 283
  • София
AnMary,забравих да си препиша телефона ти Blush,та затова не съм звъняла.

# 284
  • София
Ние не отидохме. Аз се успах  Embarassed
Нищо де паричките ще отидат по предназначение.

Общи условия

Активация на акаунт