След празника на А, Бе, Ве във ваканция ще сме! (1кл.)

• 21 836
  • 316
  •   1
Отговори
# 285
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА, НЕКА РАСТАТ ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО
С МНОГО ЛЮБОВ И УСМИВКИ  Hug Hug Hug Hug Hug

# 286
  • София
Честит празник на всички деца
и на всички възрастни, успяли да
съхранят в себе си по нещо детско!

Безгрижно детство и много щастие!
И не бързайте да пораствате...

# 287
Честит празник на всички деца! Весело и безгрижно детство!

# 288
Живи и здрави да са ни всички дечица!!!
Да са много усмихнати и да помнят винаги прекрасните мигове от детството си!!!

smile3540 smile3540 1swing baloni baloni dancing dancing  bigdance2 Tada

# 289
  • София
Честит празник на всички деца Simple Smile Да имат най-безгрижното и усмихнато детство Simple Smile

Моята щерка преди малко съвсем празнично щеше да отнесе пердаха. Почти й се размина.

# 290
  • София
Честит празник на всички дечица baloni Да растат здрави и усмихнати. Ние нашите ще ги водим на цирк.Мислех да не им казваме къде ще ги водим докато пристигнем,но Роско ме изнуди да му кажа каква ще е изненадата и аз си признах..без бой Mr. GreenМного се зарадва,дано и представлението да им хареса.

# 291
Честит празник на всички деца - малки и пораснали! Желая ви много слънчеви дни!!!
Малкият днес беше в театър "Ариел" - доволен е, има подарък книжка и цяла стая с балони....

# 292
  • София
Отдавна се съм сколасвала да се разпиша.
Кирил завърши успешно учебната година, с моного вълнения. След това беше на зелено училище. върна се много доволен, с много впечатление. Бяха във Велинград, водили са ги на пещерата "Снежанка", на басейни, на дискотеки /не е канил момичета на танци, защото нямало бавни/. Върна се с 50 ст`инки ресто и без нито една загубена вещ. Да не повярваш!
Освен това имаме сърдечни вълнения към една девойка, водят се разгонови по телефона и си урежда срещи. Говори си и с майката на момиченцето по телефона, за да пита, дали е позволено да си ходят на гости. На въпроса "Как си говори с майката на А.?", той ми отговаря :"Ми на "Вие"!  Crossing Arms"
Вчера сестра му имаше балетно представление. Горкият! С тай сестра поне веднъж годишно ще трябва да изтърпи по един балет.
Ето малко снимки, за съжаление техниката изневери и не са много, а и не са качествени.

Весела ваканция! Много веселби, пакости и трапчинки от смях!

# 293
  • София
Мислех Дияна да не я записвам на лятна занималня, но у нас се не трае.
Пречи на брат си, той не спи и мрънка. УжасТ.
Днешният ден ми е кошмарен.

# 294
AnMary а не пробва ли да ги разделиш. В смисъл докато той спи на нея да и дадеш да чете, рисува .... нещо такова.
Лъчи сега ходи на занималня, компромисно решение от което не съм доволна  Naughty Но до 15,06 нямам много поле за маневри. След това мисля да го пратя малко в позната среда и при свестни хора, където знам че е в добри ръце - пак частни занималня. Но си мислех след като родя да си го оставя в къщи, да сме си компания. Дано не бъркам де  Crazy, че и той е един кротушан  #Crazy #Crazy #Crazy

# 295
  • нейде там, където ....
Къде ходи на занималня сега и от къде си доволна и ще го пращаш после? Аз уж съм избрала, ама ... тази седмица си имаме баба  Grinning

# 296
  • На черешата
 Дарина миналата година ходи в Медиа, бях много доволна.
 Тази година обаче си е в училище, Юли ще отиде за малко при баба и. Август ние сме отпуска, Септември ще видим. Вече можем да се похвалим с първата прочетена книга, първа част на "1001 нощ".  Mr. Green

# 297
  • Linz
И у нас не се трае като са заедно- викове, писъци, обиди... А в момента, в който ги разделя и изпратя едното при майка ми, започва мрънкане да ги събера.

# 298
И у нас не се трае като са заедно- викове, писъци, обиди... А в момента, в който ги разделя и изпратя едното при майка ми, започва мрънкане да ги събера.
smile3511 и при нас е така как ще я караме лятото незнам  Tired

# 299
  • Linz
Ще бъде дълго лято Tired

Общи условия

Активация на акаунт