След празника на А, Бе, Ве във ваканция ще сме! (1кл.)

• 21 869
  • 316
  •   1
Отговори
# 300
  • На черешата

Mr. Green Пращай я някъде на занималня, лагер и т.н...

# 301
Къде ходи на занималня сега и от къде си доволна и ще го пращаш после? Аз уж съм избрала, ама ... тази седмица си имаме баба  Grinning

jd сега ходи в една частна занималня в Младост 2. Както ти казах не съм особено възторжена, от 15.06 мисля да го пратя в Пумпелина, но за сега просто нямам физическа възможност да го водя и да го взимам.

# 302
  • Linz

Mr. Green Пращай я някъде на занималня, лагер и т.н...
Миналото лято изкараха на село с майка ми- по цял ден на двора. Бях им занесла басейнче и къщичка и беше голям кеф. Надявам се като излезе в отпуска пак да ги заведе. Или поне едно по едно.
С голямата имам проблем- че нищо не яде (ти виждаш, то си личи от километри), как да я пратя? Tired Ние й знаем магарийте и я държим по 1 час на масата за да изяде някакво минимално количество, иначе тя за храна почти не се сеща ooooh!

# 303
  • София
И моите вампири ще са лятото на бабин дом, по паркове, по Витоша.
Кирил иска да ходи на лагер в края на юли и имайки предвид добрия опит със зеленото училище, смятам, че ще изкара добре.

# 304
А къде мога да видя за летен лагер - в нашето училище не предлагат нищо. Направо съм в чуденка за лятото, единият месец съм го организирала, но останалите...

# 305
  • София
Vague,виж тук и тук

Нашите пък чудесно се забавляват заедно.Е това не значи,че е мирно и кротко и няма писъци Mr. GreenНяма да организирам нищо конкретно за лятото,освен за малко на море,разбира се Laughing ,защото така или иначе винаги има човек в къщи заради малкия,та не се налага допълнително да търся и за баткото.

# 306
  • нейде там, където ....
Занималнята в читалището би трябвало вече да работи. Петьо ще е там другата седмица, четвъртък и петък. Нататък - ще видим.

В училището ни имаше частна занималня, сега са организирали и те нещо за лятото, но предпочитам да сменим обстановката малко. Там ще е само ако няма на къде. Поне командировката на тате свършва, та ще се занимават и с него честичко.

# 307
Занималнята в читалището би трябвало вече да работи. Петьо ще е там другата седмица, четвъртък и петък. Нататък - ще видим.
Да и затова мислих, но може би ще я пробвам по-късно. Иска ми се малко да попадне сред своя среда и хора, които знае че го обичат. Нещо не ми се вижда много щастлив тук - записах го компромисно, хем да ги провам като евентуален вариант за догодина, хем да ми е по-близо. А и там ходи едно детенце от неговия клас, с което принципно са дружки.
При нашия татко и лятото работата не намалява / от една страна добре де/ така че ще трябва аз да компенсирам, а в сегашната си форма ми е вече малко трудно. Както вчера констатираха дружно "Еееее мамоооо, ама вече и топките не можеш да гониш за баскета  Embarassed Blush Tired"
Което естествено си е живата истина де  Mr. Green, с таз топка дето съм я глътнала  hahaha bowuu никаква компания не съм  Flutter

# 308
  • На черешата
 Нашите баби са ентусиастки да гледат внуче, ама внучето нещо не ги играе, не ще да ходи при тях... Rolling Eyes, искало сприятелките си. Аз го разбирам детето, ама тати нещо го играе обиден, как така не иска при родителите му. ooooh!

# 309
Фантич, дали биха приели известно разнообразие от внуци  Joy Joy Joy
Временно, докато твоята кукла размисли  Crazy Flutter

# 310
  • София
На Дияна й бяха изпратили писмо от фирмата, я която ходеше на ски в градината.
Но са доста скъпи всякакви лагери и т.н.
Може пробно да я запиша на лятна занималня в тяхното у-ще.

Нещо започна да се "дветинява" покрай брат си. Имам си две бебета у дома Simple Smile

# 311
  • На черешата
Фантич, дали биха приели известно разнообразие от внуци  Joy Joy Joy
Временно, докато твоята кукла размисли  Crazy Flutter

Mr. Green Не пречи да питам.

# 312
Здравейте и от нас.Ние ходиме на английски  ,карате и четеме усилено от книгитве който са ни дадени 10 са сега имаме малко от 2 рата.Остават ни 8.Малко ми е трудно да се справям ама няма как

# 313
  • София
Аз пък съм се заела да чета едни книги,в които пише, че е голяма грешка да се дават домашни на децата,даже и през ваканцията.Та сега обмислям на къде да се насоча,да го карам ли да чете,или да го оставя да прави каквото си иска Rolling Eyes.Така или иначе може да чете от петгодишен,решава задачи,проблеми не е имал в училище,чете комикси...,та май ще го оставя да почива.
Да се похваля че от 02.07 заминаваме на море bowuu,ще ходим с детската градина,аз на работа,децата на почивка Wink

# 314
  • Варна
Кои са тези книги?

Общи условия

Активация на акаунт