Турски тв новели, филми и сериали - коментари и преведени серии

• 94 000
  • 469
  •   1
Отговори
# 450
Имало нова а аз ....

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 08:57 от katerina0007

# 451
СОРИ-НЕ ВИДЯХ

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 08:56 от katerina0007

# 452
Здравейте и от мен момичета!
Страхотни сте. Искам да попитам знае ли някой откъде мога да си сваля сериите на новия турски сериал, който върви по нова "Мелодията на сърцето"? Ще ви бъда много благодарна ако някой може да ми каже

# 453
Страхотни сте. Искам да попитам знае ли някой откъде мога да си сваля сериите на новия турски сериал, който върви по нова "Мелодията на сърцето"? Ще ви бъда много благодарна ако някой може да ми каже

Здравей,
има специална тема МЕЛОДИЯ НА СЪРЦЕТО - от 28 май по НОВА
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=398149.0

# 454
така ми се иска да продължа да гледам ,На сбогуване,.Дано се смилят прежодачките и ни доставят това удоволствие Пожелавам ин здраве и желание да ни зарадват  bouquet #Crazy Joy

# 455
  • В тъмната гора.
Моля, не пишете в тази тема, тя е приключена, има нова тема №2
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=398107.0

# 456

Здравей!
Много ти благодаря за информацията. Честно казано бях много учудена че има толкова много почитатели на турските филми. Лично на мен те страшно много ми харесват. Съвсем разли1ни са от бразилските сериали. Много по реалистични.Още веднъж много ти благодаря

Здравей,
има специална тема МЕЛОДИЯ НА СЪРЦЕТО - от 28 май по НОВА
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=398149.0

# 457
  • гр. София
  bouquet

# 458
Препоръчвам този сериал
http://www.youtube.com/watch?v=nJQWs2wctYk
DOKTORLAR го даваха преди време по SHOW TV .
Стратно сериалче е. Не е типично лекарски филм, има любов, драма...

# 459

Ето друг жанр сериал:
DAVETSİZ MİSAFİR-"НЕКАНЕН ГОСТ" с любимеца на повечето от вас, ТАРДУ ФЛОРДУН

# 460
# 461
"Чучулигата/Çalıkuşu"

В главните роли Айдан Шенер и Кенан Калав

Представяне на филма- трейлър

Преводач: Sevi_Nil

********************************************************************************************************

"Elveda derken/На сбогуване"
(ПРЕДСТОИ)

На сбогуване

На сбогуване е филм , разказващ за живота на една жена , която се жертва в името на семейството и децата си .

Лале(Едже Услу )-детски лекар ,е щастливо омъжена жена обичаща съпруга си и двете си деца.
Заедно със съпруга си Еге(Синан Сюмер ) - писател в една продуцентска къща и двете си дъщери , живеят щастливо отдалечени от всички проблеми. До деня ,в вкойто с едно леко замайване на главата ,живота на Лале се превръща в кошмар.

Отивайки в болницата в която работи и по настояване на приятел от медицинският университет , специалист -мозъчен хирург Атеш (Гйокхан Тепе) , се подлага на контролни прегледи. След което разбира , че има тумор в мозъка и времето , с което разполага е много малко.

Зейнеп( Бурджу Кара) е детската учителка на давете момичета на Лале -Едже и Наз.
Зейнеп , претърпява заболяване , в последствие на което не може да има никога деца и все още преживява трагедията.
Преди няколко години , именно поради тази причина се разделя с човека , който обича до полуда и се разминава с женитбата.

Заболяването на Лале , коренно ще промени както нейния живот, така и на семейството и .., на Атеш....и на Зейнеп....

В главните ролите : ЕДЖЕ УСЛУ , СИНАН СЮМЕР , ГЙОКХАН ТЕПЕ И БУРДЖУ КАРА

Продуцент : ЯМУР АЖАНС - ОСМАН ЯМУРДЕРЕЛИ

Режисйор : ХИЛАЛ САРАЛ

Сценарист : ЙОЗГЮР ЕВРЕН ХЕПТЮРК

Музика : ГЮНАЙ УЙСАЛ

В ролите : СЕДА ГЮВЕН ( ЕДА ) , САИТ ГЕНАЙ (СЕЛЧУК) , ФАТМА КАРАНФИЛ (УЛВИЕ) , ТАНСЕЛ ЙОНГЕЛ ( КЕРИМ ) , АЙДАН КАЯ ( ШЕЙДА ) , ЕБРУ БИЛИНГЕН ( ПЪНАР ) , ЪШЪК АРАС ( АДИЛЕ ) , БЕЛИЗ ИНАЛ ( АЙШЕ ) , ГЙОКХАН АЙДЪНЛЪ ( БЕРК ) , СЕЙФЕТТИН КАРАДАЙЪ ( КАСЪМ)

Деца : КЮБРА АЙЧА ТУРАН ( ЕДЖЕ ) , ЧАЛА ШИМШЕК ( НАЗ ) , ЕДЖЕ БОСТАНДЖЪ ( ЗЕЙНЕП - АСУ )

Превел и качил субтитри: Дамла

# 462
моля ви завършете филма на сбогуване много ми харесва изобщо съм очарована от турските сериали   bouquet

# 463
така ми се иска да продължа да гледам ,На сбогуване,.Дано се смилят прежодачките и ни доставят това удоволствие Пожелавам ин здраве и желание да ни зарадват  bouquet #Crazy Joy
Не се притеснявай за филма "На сбогуване". Ще започне по Нова телевизия веднага след последния епизод на "1001 нощи". Би Ти Ви също е закупило много турски сериали, от 15-ти юни от 20 ч.по БТВ започва "Перла", пак турски.

# 464
а къде прочете, че НОВА ще пуснат "На сбогуване"? за бТВ ясно. Поне на 5 места пишеше, че са купили 9 турски сериала.Но за Нова ТВ... не успях да видя инфо. Явно с това ще се конкурират сега... И сигурно ще ги нагаждат в едни и същи часови пояси

Общи условия

Активация на акаунт