1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 70

• 24 901
  • 457
  •   1
Отговори
# 150
  • В тъмната гора.

Момичета, да знаете чия е музиката от трейлъра....плийз

http://vbox7.com/play:ce911d54

# 151
слу4аино намерих 2ри траилер на филма ето и линка

http://www.youtube.com/watch?v=hOVw_CMUD24

# 152
  • Варна и...духом на Босфора
 HugГюнайдън къзлар! Комитова благодаря за линка! Горе вдясно ми се струва че пише големият финал след 8 дни но нека Мишел или Севи да го видят и те. Желая ви приятен ден! Hug Hug

# 153
  • Атлантис, Галактика Пегас
Добро утро момичета! Съдейки по клипа Шех ще тича по коридорите на болницата... Да не би все пак Каан да се разболее отново?
Или пък Сабанджи да вземе да утрепе Енгин?  Shocked А и това че Енгин целува ръка на Шех, прилича като на прощаване. Възможно ли е да изиграе ролята на помирител?  Thinking

# 154
Ето превода на трейлъра на 89 който е дала  комитова

ИДВАЯ КРАЯ НА ЕДНА ПРИКАЗКА.  остават 8 дена до финала

ОНУР-----ТОЗИ ДЕН ДОЙДЕ.ЛЮБОВТА КОЯТО Е ПО ГОРЕЩА ОТ АДСКИЯ ОГЪН,КОЯТО ИЗГОРИ И ИЗПЕПЕЛИ СЪРЦЕТО МИ  ТОЗИ ДЕН ДОЙДЕ.ПО ТАКЪВ НАЧИН ДНИТЕ СЕ ПРЕВЪРНАХА В БЕЗКРАЙНА НОЩ.СВЕЩТА НА НАДЕЖДАТА УГАСНА.
ХЕЙ...ПОСТЪПВАЩА ЖЕСТОКО ,ДИШАЩА В ЛИЦЕТО МИ  ЛЮБИМА.
РАДВАЙ СЕ ,В СЪРЦЕТО МИ ПРЕВЪРНАЛО СЕ В  ШЕПА ПЕПЕЛ НЯМА МЯСТО ЗА ТВОЯТА ЛЮБОВ.
НО ЗНАЙ ЧЕ В  ЖИВОТА  ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ.
ЗАСПАЛА В ЧУЖДИ РЪЦЕ ЩЕ СЕ СЪБУДИШ ОТ СЪНЯ СИ  В КОШМАРИ
ЖЕСТОКОСТТА С КОЯТО ПОСТЪПИ КЪМ МЕН ЩЕ УХАПЕ И ТВОЕТО СЪРЦЕ
ХЕЙ ЛЮБИМА ТВОЙ РЕД Е
А СЕГА ТИ ЩЕ ГОРИШ.

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 09:06 от sevi_nil

# 155
  • Атлантис, Галактика Пегас
Шех ще "гори" значи?  newsm78

# 156
Това не звучи никак добре. И този епизод май ще ни мъчат. Не се вижда щастливата развръзка. Дали ще има светлина в тунела? newsm78

# 157
Това не звучи никак добре. И този епизод май ще ни мъчат. Не се вижда щастливата развръзка. Дали ще има светлина в тунела? newsm78

Е, няма как щастливата развръзка да дойде преди "ГОЛЕМИЯ ФИНАЛ". Между другото това, че анонсират 90-и епизод като "големия финал", дали значи, че серията ще е по-дълга и по-специална както беше 66 епизод?

# 158
Да съм знаела какъв вирус ще ме "цапне" да съм замършила архитектура.Ето- в момента в холдинг"Биняпъ" има свободни места-Еда я няма,Бену не й се ходи на работа,Шех работи на друго место-щях да отпраша за Истанбул и да утеша Онур... newsm78

Майтапа настрана,но страх ме е да гледам довечера-направо ме е страх-то ...пак нищо....И какво-дори да е щастлив финала мен какво ме "топли"-няма да се насладя на щастливите е романтични моменти... newsm78

# 159
След този трейлър "свещта на надеждата" угасна и за мен. Ще се намери ли някой отново да я запали? И кога? И как?

# 160
  • София
Добро утро на всички!   

Севи, благодаря за бързия превод! 

Чакам серията тази вечер, за да гадая следващата.
Като знам как анонсират сериите - това, което са ни дали е извадено от контекста на всичко, което се случва - картинки от двете последни серии. 
Не им се плаша, но .... 

Довечера ще видим и ще гадаем.

Приятен и спокоен ден за всички!
Среща тук, довечера!

# 161
# 162
Инка, дано си права и да ни показват само гадните сцени, а да са пропуснали хубавите моменти.

# 163
привет момичета  Hug
весел ден
събирайте сили за довечера

инка мерси за кафенцето   bouquet

Много объркващ този трейлър  Thinking. Добре, че всеки път са им такива заблуждаващи и не му се връзвам много засега. След серията довечера пак ще се гадае много  ooooh!. Май не се предвижда да ни успокоят и поне малко  Crossing Arms. До последно ще съм  #Crazy

Севи благодаря за бързия превод  newsm51

# 164
Гюнайдън Къзлар!
Как ще изтраем до довечера? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Онур и Шех както виждам на трейлъра имат среща пак на `Пиер Лоти`... Кой знае какво пак ще ни сервират...

Едно турско кафенце и от мен! Събирайте сили за довечера Hug

Общи условия

Активация на акаунт