ФЕВРУАРЧЕТА добрички здравички да бъдат всички

• 19 394
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
  • България
Здравейте и от мен! Hug
Мег,да ти е жив и здрав именника!
Честит празник на всички именници!
Пух,честит ти племенник,да е жив и здрав! smile3525
Мери,дано се оправят дечица бързо,а и вие spoko
Изабелке,ха честито ти возило,леко и безаварийно каране     car003 newsm01
Ние сме добре,по цял ден навън.Утре сме на консултация и ще му бият най-накрая ваксината на Ади.
Хайде ставам пак по задачи,лек и успешен ден! Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 22:03 от Nelly.es

# 166
  • София
Честит имен ден на Методи! Да е здрав и безгрижен! Честито и на останалите именници!
Изабелка, честито ви возило! Колата е страхотна, със здраве да си я карате! На всички снимки сте много хубави, а Ева сама ли прекопа градината? Позволих си да разгледам аватарите ти - супер са!
Пух, честита ви радост! Да е живо и здраво бебчето! А Калоян да бъде батко за пример! Ти как си, поотпусна ли те тази негодница мигрената? А няма ли лек за нея?
thumbsup
Много хубави снимки разгледах! Всички са сладууууури ...и половина!
Ирка, все се каня да те попитам, снимката на втората ти линийката от вашата сватба ли е? Ако да, изглеждате страхотно!

Praynig Praynig Praynig Всички болнички да оздравяват!

# 167
  • Sofia
Честит Имен Ден на Методи, със здраве и късмет да си носи името!

Честито и на всички, които днес празнуват своя имен ден!   bouquet

Пухче, честит ви Николаsmile3525
Много да ви радва, много да ви слушка и много да се разбират с батко си!  Laughing

Изабелко,
паднах от стола като видях на Ева опашката, ама моля ти се да я цунеш адашката от нас!  Heart Eyes
За алергиите не се помайвай води я при хомеопатката, аз пролетно време съм компот в очите от всичко де цъфти, дразни ме, сълзят ми, сърбят ме и ако почна да се чеша се подуват и ми се затварят, носа ми сега като текне и ще спре къде септември, много е гадно, защото чувстваш ужасен доскомфорт, представям си какво и е на душичката, а и не може да си каже.
Колата ви е супер, ти вече на фризьор няма нужда да ходиш  Mr. Green със здраве да си се возите!   bouquet

Тони, Тони, изцеди го до последно този плаж, страхотни са снимките.  Mr. Green
Гледай сега днес като невидяла слънце да изгориш хубавко та утре да ти е мил спомена за плажа пътувайки към София и нямайки не препържена кълка на която да се подпреш.  sun
Кажи кога кацаш, може делегацията по посрещането да те изненада нещо с някой друг транспарант.  welcome
Лек път иначе ви пожелавам!  Grinning

Мери искренно се надявам да се подредят нещата при вас!  spoko

Бубе, ако не се разпишеш тези дни наистина ще ти цъфна на вратата да знаеш.  Mr. Green

Ние сме добре Ева от вчера няма вече никаква хрема, да живее хомеопатията.  Grinning

Кат, все забравям да те питам претегли ли я на кантара преди да и го дадеш този залък?  Laughing
Ирка, много хубави снимки.  Grinning

# 168
Честит имен ден на Методи!!!Весел празник !!!

Пухче,честит племенник!!!Голям да порасне и много да слушка!!!

Изабелка,честита ви нова кола!!!Супер е !!!

Благодаря ви момичета  Hug Hug

Мери, Sad,няма ли да свърши тази серия при вас вече  Sad.Дано се оправят момичетата ,пиши когато можеш  Hug Hug Пиши Иво сега ще търси ли нова и какво търси ,ако можем да помогнем  Hug Росен го зариха с оферти последните седмици(беше кандидатствал на доста места) , но ще видим скоро тази работа която започна как ще е .То работа има ,ама пари дали ще дават ,че и ние сме много назад със сметките  последните два месеца ooooh!
Тони,Дани е голям сладур  Hug ,лек път и да пишеш като пристигнете  Peace
Бубе ,как сте  ?Да не пътувате и вие към БГ Rolling Eyes
Изабелка, пиши какво са казали докитата.И на мен ми прилича на алегрия това ,аз съм от вчера същата работа , сърби ме носа и очите ми парят Confused,много е неприятно.Снимките ви са супер ,ама къде ти е корема  newsm78
Ади,извеждай го на слънце повече , хремата минава ако се понапече малко детето ,давай и вит.Ц и сребърна вода .При нас поне помага.
Пухче,днес как си?Дано нямаш такива тежки дни повече Praynig Аз пък с кръвното не съм добре ,пада ми рязко и приближавам границите  Tired
Ирка ,много сте сладки  Heart Eyes Hug
Кат-чеhahaha Joyизпапа ли целия хляб Вики?
Отивам да правя супа и кюфтета   chef,който иска да заповяда  Wink
Само да се похваля,че от два дни Мони не е сукала ,май е вече отбита  Grinning  Сутрин пие 150 мляко ,вечер 180 ,много й харесва Simple SmileНе търси да суче , много лесно стана при нас ,дано при всички на които тепърва им предстои да стане така  Peace
До после  Hug Hug

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 17:10 от *Ави*

# 169
Кристи (Пухка) - Честит племенник - Никола!!! Да е жив и здрав, много добричък, да не плаче на мама и тате и да радва батко си Калоян. Пиши тази вечер как му е стомахчето и по-добре ли е пухченцето. А твоята глава как е?
Ави - ами какво да ти кажа - честито ви отбиване. Радвам се, че при вас е минало толкова безболезнено. Дай боже всекиму като му дойде времето.
Вал - чудесно, че Евичка вече няма хрема. Ами ти с какво бориш сезонната алергия?
Мег - честит ти именник - Методи.
Честито и на всички знайни и незнайни именяци тук в темата и форума.
Ади - дано не са нещо сериозно сополите. Али също ги влачи една седмица, такова воднисто сополче и само от време на време капе... Дано не се задълбочи при вас.
Мери - съжалявам мила за кофти серията която ви е сполетяла. Пиши ако мога да помогна някак си, както и да е. Дано Иво да си намери скоро работа, защото знам как е когато трудно се скърпват двата края.  Sad  Hug Цункай двете сладурки и бързо да се оправят милите,та да не се тревожиш и за тях.
Тони - Сладура ти е разкошен бонбон, особено на този плаж. А за мача - ами ще има и други, когато ще биете. Винаги има победен и победител, старая се да си го напомням всеки ден, защото всеки ден имаме по някоя малка победа и по някоя малка загуба, но сме свикнали да ги приемаме за даденост, без да извличаме поука от това.  Hug Hug
Сиянка (Изабелка) - честито Ви ново возило - леко и безаварийно да си го ползвате, хи хи   bouquet А двете с Евичка сте страхотни вътре, да и дръпнеш кукуригуто за късмет.
Ирка - разкошна ви е природата, и вие сред нея сте си добре. А как се пазите от гадинките (кърлежи и бълхи) ? Въпроса е към всички де, не само към теб... ? Нас така са ни наплашили че има страшно много кърлежи в градинките, че не смея да пусна децата да поджапат в тревата, за да не им се лепне нещо.  Confused
Лени (Слънчице) - ми защо не пробваш някоя вечер душко да я изкъпеш под душа? Така най-лесно ще разбереш. Тя Таня (Тчара) нали слагаше камен в някакво столче, и с душа го къпеше, нямаш ли нещо подходящо за целта? Ох... обаче много ме кефи банята на Кас с това басейнче, жалко че нямам подходящ размер, иначе бих пробвала при първа възможност.
Роси - разпиши се как е Алекс и батко Боби? Дай малко инфо, а не само 1 ред за запис, липсваш миличка.
Евелинка скоро не е писала, някой знае ли как са нещата при нея? Също и Сенди-Мързеленди, Алекс99, Кокомания, Чара, Джой, Жаси, Камчо и много от преди редовните мами? Пишете, дори и по 1-2 реда на седмица, за да не ви загубим дирите.  Sunglasses
При нас нещата са към подобрение, определено повечето пъпки на Вики почват да завяхват и днес не е вдигала Т. За сметка на това Али беше много кисела следобеда, и незнам как да я успокоявам на моменти. Днес понеделнишки ми е едно криво и ревливо, дано ми мине скоро, но се съмнявам, като чух прогнозата за утре.
Лека и мека от нас, много целувки и до утре.  Heart Eyes

# 170
meg76, Честит имен ден на Методи! Много щастие му желая!

Тони, специално да нацелуваш Дани от мен, много е готин като морски вълк Heart Eyes
Илиянка (Драгонче), в това лятно време за никакви хреми не ща да чувам. Ади, и за вас се отнася Naughty
Ние с Калоян сме екстра, да чукна на дърво. Няма и следа от вчерашното му неразположение, все едно съм му дала някаква енергийна напитка, не се спира изобщо. Търчи като побъркан, танцува на рекламите по телевизията. Достатъчно му е да чуе началото и вече ми обяснява какво ще гледаме (явно се ориентира по мелодиите). Днес му се видя малко да ме храни с олигавени солети и прояви още по-голяма щедрост - извади си от устата шепа "Фин алабаш" на Сънвал и ми го натъпка в устата. Отвратително е на вкус това пюре, но той ме гледаше толкова влюбено и щастливо, че преглътнах - какво да се прави Sick
Оставям ви, защото имам една камара дрехи за гладене. Тия дни ще приготвям за племенничето "памперс-торта" по американски тертип. Ако се получи, ще я снимам и ще ви я покажа Wink Луд умора няма, аз съм доказателството.
P.s.Бременните мами, какви попълнения чакаме? Докладвайте, да не махам пръстче и да посочвам Flutter Нали ще съм и аз октомврийска леля, та съм много съпричастна и искам да ви следя изкъсо и вас.

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 22:37 от Пухка

# 171
Днес му се видя малко да ме храни с олигавени солети и прояви още по-голяма щедрост - извади си от устата шепа "Фин алабаш" на Сънвал и ми го натъпка в устата. Отвратително е на вкус това пюре, но той ме гледаше толкова влюбено и щастливо, че преглътнах - какво да се прави Sick
hahaha Joy Joy Joy
Пухче,радвам се,че сте добре вече  Hug Hug
Драконче , още 2 дни и всичко ще мине при Вики  Peace HugСкоро ще забравите за шарката  Simple Smile
За кърлежите има спрейчета - аз съм ползвала OFF спрей  PeaceС Мони още не съм ,но Петър всяка година му пръсках преди да излезем крачетата и обувките.При нас има много комари вече  Whistling
Отивам да си гледам сериалчето и си лягам ,лека и спокойна на всички  Hug Hug

# 172
Добра среща мили другарки.
Честито на всички с поводи за празнуване!!!
Нещо не ми се пише....тая жега днеска ми изпи силиците. Да не говори че от днес почнах малко по-драстична диета че нещо кг. ги занемарих и те верно - седят си, но има още много какво да се желае. Поне не съм качила....Надявам се да издържа, че на мен ми е малко слаб ангела, та.....
Утре ще водим Люко на консултация и ще дам отчет какво-що за 3месеца.
Като заговорихте за алергии, аз съм със сенна хрема и почва от е те сега до края на октомври. Мани, то са едни шпрейове, стекове с носни кърпи, капки и тям подобни....Ужас, а очите - като китайски дипломат Shocked

Оффф, исках още нещо да ви кажа, ама .... ЕГН-то......

Поздрави

Ееее, сори за размера........

# 173
МНОГО пишете бе мами!Вчера ви четох,но нямах време да отговоря ,та сега:
Бени,и ние сме така.Цяла нощ проплаква,ако няма биба зяряди зъбките.
Кат,твоята сладуранка е голяма колкото хляба!!!! Hug
МиркаМ,Камчи,и аз така съмчувала,че всяка бременност е различна.Ще видя и аз,ама малко по-нататък-сега ме е страх още... Grinning
Ави,блазя ви на морето!!!Ама каква компания са само малчовците Hug Hug Hug
Драконче,като ти четох вчерашните постове ми се доплака и на мен Cry,но виждам,че вече всичко е наред newsm10
Слънце,дай снимки от Котел!!!
Мег76,Честит имен ден на твоя син!Да ти е жив и здрав-това е най-важното!!!
Изабела,честита кола!!!Но дай паролата,че не я знам общата Rolling Eyes
Ади в4,надявам се това с Иво да отмине и да не е нещо сериозно.
Мери,мила,това е много гадно,което казваш!Но ти трабва да мислиш позитивно!Инещата ще се оправят!Стискам палци! Peace newsm10 newsm03Ирка,Марти е голям сладур!Видах ти линийката ти и се чудя на коя дата точно е била сватбата ви?Защото ношата беше на 25 август.Да не би и вашата?

И накрая искам да ви предам много поздрави на всички от Дес26.Тя милата ни чете всеки ден почти,но няма време да пише!
Ох,аз направо заспивам на компа,ама пиша... Grinning Grinning GrinningДа ви попитам-в нас ни изби много влага по стените.И много ме е страх да не вреди на малката.Страх ме е,а не можем да я махнем.Трябва изолация,но до няколко месеца ще сме в ново жилище и не знам какво да правим?Дайте съвет!!!Пръскахме стените,но то си е много? newsm78 newsm12 newsm17 newsm17 newsm17

# 174
Добро утро!
Вчера вечерта имахме ужасно премеждие и сърцето ми се свило пак,изобщо незнам къде се намирам.
Ева падна и се удари в една пейка,помрънка малко,прокърви,видях че и е цепната усната и дотам.
Всичко мина за около 5 мин.После обаче започна да мрънка,дадох и вода-започна да пищи и като погледнах в устата
забелязах че езика и е зверски разцепен,почти на 2,напречно и много дълбоко  Shocked ooooh! Така се панирах че докато
взема решение какво да правя тя се успокои и заспа.В 1ч обаче се събуди и като започна един рев и няма спиране.
Грабнахме я в спешното и се оказа че трябва да я шият,но дежурния лекар не се наемаше да предприема нищо и ни викна днес сутринта,когато целия екип е на смяна.Биха и някаква инжекция за успокоение и се прибрахме. Сега детенце още спи,а аз чакам да се събуди и немога да спра да плача.Стиснете едни палци,защото това шиене ще е с пълна упойка,и това още повече ме тревожи.Много и се насъбра на милата ми.И дерматити и алергий,сега и това...

# 175
Добро утро
Илианка радвам се, че се оправя Вики вече, а ако и али се ошари на нея още по-бързо да и мине. Под душа малко мисията ни е невъзможна. Много се страхува, но все някога и това ще стане.
Честит имен ден на патерици на Методи!
Оххх само въздишаме по тоя Люко, аааа Миме ти току се появиш и ни напълниш очите с прелесния бонбон. Някоя кулинарна бомба не си ли спретнала скоро?
Мери айде Иво да си намери работа по-бързо и куклите да се оправят.
Ох започвам вече работния ден, а така ме мързииии ooooh!
Айде лека от мен.

Изабелка цялата настръхнах  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Дано без проблеми да мине всичка

# 176
Сиянка - стискам палци и копита скъпа, всичко да мине и да замине много бързо. Дано да нямате повече премеждия. Пиши щом се приберете да знаем как сте.  Praynig  Hug
Слънчо - мерси за кафенцето, имах нужда.  Simple Smile
kati4ka - а пробвахте ли с тези влагоабсорбаторите, дето са "Стоп Влага" на Церезит, или нещо подобно? Чувала съм добри отзиви на места. Дано се преборите.

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 08:12 от thedragonbg

# 177
Мерси момичета!  Hug

ПУХКА,моля те ако прочетеш да ми отговориш  Praynig

Изабелка, .... Дерматита на Ева много ме притеснява - това, което описваш го имам от невръстна възраст и никак не е приятно. В сезона на пухчетата ставам на бразди, като се почеша. Затова ме водят "специален случай" и с упойките - реагирам на всички драсвания и не могат да установят кои упойки са подходящи за мен. Нищо специално не са ми давали като малка, дано при Евичка да се хванат нещата навреме.
....................

И Ева става цялата на бразди като се почеше,знам че алергичните хора са по-специални с упойките,камо ли бебета.Затова ми е още по-тревожно.А Ева,определено има някаква алергия според мен.Какво да говоря с анестезиолога,нещо по-специално да му кажа ли?Как определят каква упойка да ти сложат в твоя случай.Тествали ли са ти алергията от какво е точно? Мен преди секциото ме разпитваха към какво имам алергий.При малката сигурно също ще ме питат,а аз като незнам  Rolling Eyes Моля те,ако се сещаш нещо по-специално,пиши,но тук,в темета не на лични.Ако съм излезнала ще влезна през мобилния да погледна.Мерси!

# 178
Ужас! Миличката Ева!!! Стискам палци да мине и замине. Praynig Настръхнах.
За упойката ги накарай задължително да я тестват на място. Ако даде реакция като мен, може да се наложи да изчакате с шиенето. В този случай на мен ми даваха алергозан и още някакви хапчета няколко дни- един вид ме обработват, за да ми сложат упойка, която да не даде реакции.

P.s. Не знам дали трябва да го казвам това, но предпочитам да съм откровена докрай - след тази процедура с алергозана и хапчетата при мен имаше кофти последици. Появи се някаква свръхчувствителност към миризми и гледки. Не ставам за шоуто "Страх". За моя изненада този проблем поизчезна, след като забременях.

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 09:02 от Пухка

# 179
  • София
 Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно! Praynig Изабелка, ти се пази и се опитай да се успокоиш, всичко ще мине Hug

Общи условия

Активация на акаунт