Хайде да откажем цигарите завинаги!-2

• 20 807
  • 440
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Здравейте, отдавна не съм влизала във форума, но днес специално идвам да се похваля, че днес навършвам 5 месеца без цигари  Peace
Нали 5...спрях на 1-ви януари  newsm78

Бравоооо!   bouquet  bouquet  bouquet
Радвам се дано и аз да се похваля някой ден,че навършвам 5месеца.  Mr. Green

# 286
Привет момичета,минавам само да ви поздравя и да кажа,че да не пушиш наистина е много хубаво и промените все повече ми харесват,за сега нямам промяна в килограмите,то аз от страх да не надебелея сега ям по-малко от преди.Браво на Карамел,5месеца без цигари си е постижение,дано и аз го постигна...все още нямам месец,но съм близо и мисля никога вече да не пуша.Успешен ден на всички Peace

# 287
Здравейте и от мен . БРАВО на всички спрели и успех на всички опитващи се ...ПО ЛЕСНО Е ОТ КОЛКОТО СИ МИСЛИТЕ Аз не пуша от 2 месеца , не ми се пуши и нямам никакво намерение да пропушвам . Единственото нещо а което ме е яд  е ,че не съм ги спряла по рано. Успех на всички

# 288
Здравейте!И аз отдавна не пуша.Опитите да ги откажа бяха многобройни, докато не забременях.Тогава казах "край".От 01.03.2004г. не пуша.Чувствам се чудесно.Обаче...съпругът ми е непушач.Много рядко попадам в компания на пушачи и това много ме улесни.Успех на всички ви! Peace

# 289
Здравейте, отдавна не съм влизала във форума, но днес специално идвам да се похваля, че днес навършвам 5 месеца без цигари  Peace
Нали 5...спрях на 1-ви януари  newsm78

Бравоооо!   bouquet  bouquet  bouquet
Радвам се дано и аз да се похваля някой ден,че навършвам 5месеца.  Mr. Green
Въобще не се съмнявам, че ще се похвалиш с 5 месеца  Heart Eyes
И се надявам взаимно да се похвалим с 5-годишнина.
Нали казват, че до 5 години непушачът все още не може да се нарече непушач.
Четох някаква статистика, че до 5-тата година много висок процент от непушачите пропушват.
Така че събирайте сили, че трябва да минем успешно рисковите 5-години  Hug

# 290
Здравейте и от мен. Аз спрях да пуша на 27 март, до тук два месеца и 4 дни  Grinning Около мене всички пушат и в работата, и в къщи. В началото ме дразнеха ужасно, но сега не ми прави впечатление, даже ми е приятно да ми мирише на цигарки.

# 291
Я да се отбия и при вас  Hug
Чувствам се прекрасно без цигарен дим вече 5 месеца  bowuu И най-хубавото е че моментите на слабост, в които съм се сещала за цигара вече липсват.
Успех момичета!
Тези които не успяват от първия път никога не се отказвайте  Hug

# 292
Аз пък пак пропуших, много съм несериозна. Скарайте ми се! Ще правя втори опит тези дни.  #Cussing out

# 293
Ей така,като пишат момичета дето са ги отказали от повече време много се радвам,действа много стимулирашо и на мен и на такива,дето все още само тайничко четат и обмислят отказване.Голяма работа сте всички тук,да знаете че без вас още щях да си  пуша като комин,а аз вече наближавам първият си месец като непушач newsm68

# 294
Поздравявам всички с успеха ви и при мен става около месец без цигарен дим ,нарочно не запомних датата не исках да броя всеки ден така ми се струва по трудно.RENNIE не се отчайвай вече не помня колко опита съм правила и съм успявала по няколко месеца и всичко почва пак на ново.Иска се много хъс за да ги спеш завинаги,аз много лесно ги отказвам и много лесно ги почвам.То поне да напълнявам че да ги почвам на ново пък аз не мърдам от килограмите си.Пожелавам ви никога да не ги почвате като мен и дано този път за последно да ги спирам.Ще послушам Карамел и ще издържа до 5 години и дано след това да не ги пипна повече.СТИСКАМ ПАЛЦИ НА ВСИЧКИ. newsm10

# 295
Ами и аз тогава ще продължавам да пиша тук всеки ден,5 години...а след това ще спра най-вероятно hahahaКъде се дянахте момичета,темата е много хубава,пишете,хората четат тук и се навиват да ги откажат,а като казах момичета...дано и мъжете се активизират малко,да започнат и те да ги отказват и да пишат,че да се навие и моят мил съпруг,че нещо не мога да го убедя Whistling

# 296
Мото ,и аз като тебе не запомних датата точно,защото си казах,че както не съм брила дните ,през които съм пушила,така няма да броя и тези,които няма да пуша...
Билянчето ме притеснява...никаква не пише!Билянка,ако случайно си ги почнала пак,не се срамувай-влез ще помагаме пак.Или поне пиши,че си жива и здрава!  Hug

# 297
По въпроса с мъжете - моят мъж и той е в кюпа, заедно с мен  Mr. Green
Решихме, че ако той пуше, а аз се опитвам да ги откажа, няма да има резултат, понеже такъв беше нашият горчив опит с цигарите.
Няколко пъти опитвах да ги откажа, но когато той пушеше, не ми се получаваха нещата.
За това решихме този път да опитаме двамата.

# 298
Провалих се  Sad Но пак ще пробвам.

# 299
Провалих се  Sad Но пак ще пробвам.

ТОВА НЕ Е ПРОВАЛ А ОЩЕ ЕДНА КРАЧКА КЪМ УСПЕХА.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт