Кухни - 23та тема

• 42 905
  • 317
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
 Благода ря на всички,

горе е МДФ лак, а долу е ПДЧ, доста е голяма, шкафчетата са 2.10 от едната страна  и 3м - другата, с 2 дълбоки чекмеджета и едно за прибори, с пантички за меко затваряне и на вратичките, механизми на Blum, излезе 4300лв с монтажа, изработката е на Пловдивски майстор, а проектът си беше мой, като и той даваше идеи, разбира се.

като на венгето малко му личат капките около мивката, но пък с малко бърсане от време на време става Simple Smile важното е да е красиво  Wink

# 151
# 152
Много хубави неща сте показали момичета. Със здраве да си ги ползвате новите кухни   bouquet

# 153
  • ВАРНА
zornich , много много много добре! Страхотна кухня!

# 154
wb, нещо подобно ми се случи на фурната, само че ти си се постарала повече от мен Laughing.
Май няма спасение, ако е надраскано,но ако е лепило, има надежда.
Аз чистя с микрофибърна кърпа .
Преди време си бях купила препарат за чистене на пластмаса, но се оказа, че перфектно чисти инокс .
Е, хвърлих опаковката и забравик какъв беше препарата ooooh!...
Столовете са много елегантни, но кожата не ми харесва ,старите ми столове са с такава тапицерия и понеже е бяла, май прекалих с почистването и резултатът е напукана кожа. Дано твоите да са по -издържливи.
И твоята кухня ми харесва Peace.
zornich, колко струват твоите столове?

Инокс се почиства най-добре с мека кърпа и бебешко олио! Направо е невероятно!Само повърхностите трябва да са почистени с лек препарат на гъбичка с веро да кажем и чак  след това за блясък с олиото!

# 155
tanyatais, благодаря за съвета, ще пробвам  Peace.
Въпреки неясните снимки, кухнята ти е много хубава  bouquet.

# 156
tanyatais, благодаря за съвета, ще пробвам  Peace.
Въпреки неясните снимки, кухнята ти е много хубава  bouquet.
Благодаря Алекс! Изцяло общ  проект ,но изработка на съпруга ми е ,както и останалите неща в апартамента!Дано ти помогне!Аз съм изключително доволна ОТ резултатите !

# 157
  • София
Пусти мерак...все още има за довършване нашата кухня, но доби вид и бързам да ви я покажа. Има да се сложи водобран и да се фугират плочките муду двата реда шкафове, както и да се пребоядисат двете стени около нея, но ето снимки от днес. Много крива се оказа нишата, където е основната част (2.70 метра) - и на ширина и на височина, което наложи корекции, но нямаше друг начин.

# 158
Пусти мерак...все още има за довършване нашата кухня, но доби вид и бързам да ви я покажа. Има да се сложи водобран и да се фугират плочките муду двата реда шкафове, както и да се пребоядисат двете стени около нея, но ето снимки от днес. Много крива се оказа нишата, където е основната част (2.70 метра) - и на ширина и на височина, което наложи корекции, но нямаше друг начин.

М<ного ми хареса!Браво!Икеа ли с мебелите?

# 159
  • Абсурдистан

Е, много ми хареса.
Напарво очите ми останаха по нея.
Много стилна и изпипана.
А и много просторно и светло се е получило.
Със здраве да си я ползваш.
Само кулинарни шедьоври в нея да правиш  Wink

Би ли споделила фирмата, която я изработи.
И евентуално, ако си ползвала фирма за ремонта.
Гледам май сте избивали цени.

# 160
  • София

М<ного ми хареса!Браво!Икеа ли с мебелите?

не, но имат вид на Икейски  Grinning

Би ли споделила фирмата, която я изработи.
И евентуално, ако си ползвала фирма за ремонта.
Гледам май сте избивали цени.

кухнята брат ми ми я докара от Италия, а тук ми я сглоби майстор мебелист.
За ремонта ползвахме фирма за довършителни работи - баня, боядисване, под, полагане паркет.
Избихме 2 стени и изградихме една, елиминирахме и едната баня (която беше където сега е мивката в кухнята) - иначе бяха стаи- кутийки и тясни коридорчета, сега имаме това общо помещение (кухня, трапезария и хол - 40 кв.м.), спалня и детска, 17 и 13 кв.м. Бяха сложили целият дневен тракт на север, ние го направихме така, че да има прозорец и от изток.

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 21:10 от Гуш

# 161
  • Русе
Гуш ,много ми хареса!Много е свежо,чудесно сте се справили!  bouquet

# 162
Гуш, браво!

# 163
страхотна е Гуш   bouquet
а това МДФ ли е  Rolling Eyes ?

# 164
tanyatais, съпругът ти мебелист ли е?
Гуш ,прекрасна кухня   bouquet!