Агънцата малки страх ги лови, ЯНУАРЧЕТО вече чевермето върти!

• 12 600
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
  • София

Да. Щото беше само с приятелка...  Mr. Green

# 181
Здравейте на всички и от нас!
Ние бяхме близо седмица при мама на гости, одеве се завърнахме, отпочинали и освежени, копнеещи за още, но...... уви........рано или късно отпуската свършва Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Гледам, страхотни новини сте наредили тук, така че да почна в хронологичен ред:

Ванче, да ти е жив и здрав големият мъж, да расте обичан и щастлив, и да ви бъде само повод за гордост и радост!

Анджи, честит рожден ден, мила! Желая ти много щастие и любов, много радост и незабравими мигове!
И много сили и търпение, щото явно Супер Любо отсега е решил да ти ги изпробва (жив и здрав да ви е, ама като те слушам колко е палав........ #Crazy #Crazy #Crazy)!

Сетакап - честит рожден ден и на мъжа ти - желая ти цял живот влюбено да те гледа и все на ръце да те носи!

Сту, поздравления за сестра ти и зет ти - явно са невероятни хора!
Елица, честита книжка - да си я ползваш с удоволствие дълго и безаварийно!
На всички, които съм пропуснала по един или друг повод - простете, ама то един акъл за къде по-напред! newsm78 Mr. Green newsm78

П.П: Исках да питам - някой да знае нещо за Цветомира, че се изгуби нещо... Как ли е Ния? И някой ако има новини от Барби - дали си е взела Рая?

# 182
  • Русе
Добро утро, момичета!
Аз нещо много рано се ококорих, а моите хора още спят...Явно ме тресе предстартовата треска за работа  Grinning
Ние днес също ще ходим на куклен театър с Дени. Вчера се видяхме случайно с Норчето и Ева и те казаха, че също ще дойдат. Ще се радвам да се съберем повечко майчета и дечица, да се видят малчовците, че се забравиха  Wink
Елица, браво за кормуването - леко и безаварийно   bouquet
Желая ви слънчев ден  Heart Eyes

# 183
Добро утро  Simple Smile
Само да кажа, че ще дойдем на театъра, към 10 и 45 ще сме там  Peace

# 184
Добро утро... сега се надигам и се мъча да си събера главата...  ooooh! Лелеее снощи пих, пуших и беснях, все едно от днес забраняват алкохола и цигарите  Confused Приятно прекарване на театъра и дано им хареса на куклите!

# 185
Добро утро... сега се надигам и се мъча да си събера главата...  ooooh! Лелее снощи пих, пуших и беснях, все едно от днес забраняват алкохола и цигарите  Confused Приятно прекарване на театъра и дано им хареса на куклите!
Разкажи малко повече за беснеенето след пиенето и пушенето  Flutter
Анджи това на Любака му е от датата на раждане  Wink Нали се сещаш, че Сту и аз сме другите дето се оплакваме основно  Mr. Green Лилита я оставяме на страна - тя е вери спешели случай  Twisted Evil
Веско се е научил да бие децата на пързалката - по-големите от него  ooooh! Като се катерят от обратната страна на пързалката и не го пускат да се пързаля, ги чака малко, повтаря "Пусни мене мина" и като няма ефект, започва да раздава шамари. ЗА сега не го спирам, защото е прав и все пак е борба да си извоюваш мястото, ако видя че не е прав обаче се намесвам категорично. Дано да съм права и да не си отглеждам разбойник  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 13:04 от manana

# 186
  • София
Честит малък Любо на мама Ваня!!! Пожелавам ти, да отгледаш един здрав, красив, интелигентен и чувствителен мъж!!!

# 187
Добро утро... сега се надигам и се мъча да си събера главата...  ooooh! Лелее снощи пих, пуших и беснях, все едно от днес забраняват алкохола и цигарите  Confused Приятно прекарване на театъра и дано им хареса на куклите!
newsm12

# 188
  • Русе
Здравейтееее  Grinning
Гледахме "Котаракът в чизми" с Норчето и Ева. Мисля, че на малчовците им хареса  PartyПосле поиграхме за кратко и се прибрахме за обяд. Дени нещо се разкисна, ама явно стомахът я е болял  Rolling Eyes След като си свърши работата и се успокои. Много ми е нервозно, преди първия работен ден. Не съм ходила на работа от 3 години.
Хайде, утре ще пиша как е минало.

# 189
  • София
rali_m, успех!  Hug За съжаление, бързо ще се адаптираш и лесно ще ти омръзне.  Sunglasses

Софиянкиииииииии, ние само по вински се събираме - я, гледайте аристократичните русенки какви мероприятия си правят!  Sunglasses Срам, ей, пияници!  Crossing Arms
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 190
newsm12

Ха ха, нямаш спомени ли?  Mr. Green
Ние днес се занесохме в Студ. град на едно мероприятие и Миро от Каризма ми радва очото Blush Blush Blush Видяхме и Галя Димова и семейство, но Ая се беше опнала в количката и не отрази никой и нищо - само 3 кебапчета Laughing Laughing Не бяхме ползвали количка от 100 години, ама много и се зарадвах като я скивах в багажника.
Мимозка, добре си се завърнала  bouquet

# 191
Ивонска, заеми се с организацията на 1 срещичка, че не можем да се познаем/забравихме се/.

Стилянска, вече съм спокойна, че сме от 1 партия. Ние бяхме запленени от мача, Вики даже по едно време се развика: "Хайде наште с жълтите гащи." С баща й са с 1 кръв и чувствам, че скоро ще станат неразделни.
А Влади Въргала я покани на сцената, но се наложи да я потупа по рамото, за да разбере, че е до нея а не в тонколоната гласа който я пита "Как се казва?"

# 192
  • София
Какво е това мероприятие, бе?  Thinking Я, бързо докладвайте!  Crossing Arms

# 193
Ивонска, най-интересното беше многото бира разлята от партия "Лидер". Иначе имаше различни игри, музика и много футбол.

# 194
  • София
Ивонска, най-интересното беше многото бира разлята от партия "Лидер". Иначе имаше различни игри, музика и много футбол.

Ааааааааааааааааааааааа, разбрах от половин дума!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт