Отговори
# 195
Здравейте пак от мен. )))

mishonka95, к(Р)оки, red_girl, и аз миналата година много исках, уж беше направена тема за обсъждане....но не знам защо така нищо не се получи. Като гледам как всички останали отчетни успяха и си направиха срещичка....някак си ми е тъпо и жалко, че ние не направихме.
Ама както и да е, то с няколко човека не стават нещата явно.

к(Р)оки, при Калина кътниците избиха първи, още преди 2месеца някъде. Честно казано аз чаках едни предни зъби и назад изобщо не поглеждах. В един момент като и видях устата....ами те горните два пробили. )) После започнах да следя и след около седмица изскочиха и долните 2кътника. Но не е бил подут така венеца.
Сега пробиха и долните 2кучешки, там венеца и беше понадут, но не чак толкова.
Като са по-големи венците им са по-твърди и съответно зъбчето трудно пробива. Не мисля че е проблем, че е изскочил така изведнъж, не се притеснявай. ))

При нас иначе нищо ново, преди време бях писала че отпред месцето и е доста зачервено. Ами вече втора седмица почти мажа с какви ли не кремове, стои по пликчета, а не с памперс (като излизаме го слагаме) и особена промяна няма. Вече започнах да я мажа с обикновеният крем на Мустела, че ми писна от другите кремове, а и те са силни. Предполагам, че пак е свързано с никненето на зъбите (и зимата беше така, когато тръгнаха 4зъба едновременно).

Купих ново столче за кола от ибей (категория 9-36кг), и 2дни издирвам транспорт от Германия до БГ, защото германците не искат да доставят до тук, ще каже човек, че сме аборигени (много ме вбесяват за това). Та накрая намерих. )) Сега остава и столчето да пристигне на адрес при майка ми. )) че човека да може да го вземе. ))

За сандалите, майка ми ми купи 2чифта от Германия, и двата са отворени отпред, сега ги чакам да пристигнат, за да видя Калина как ще се справя с ходенето. ) Ако не се получи ще купя от тук затворени (честно казано изобщо не съм обикаляла магазините да гледам какво има, напоследък съм преминала на интернет пазаруване). ))

# 196
  • La casa de Mickey Mouse
момичета благодаря много за помощта и аз най накрая се спрях на първата, сега единствения проблем е, че се чудя кои размер да поръчам, че са на тези американските номерации и сега не знам какво да правя, а е на оферта и не ми се иска да изпусна момента, че за едно подписване не искам да дам луди пари за рокля, нали после ще си има друга
мирама как го правиш номера с нет пазаруването, аз освен на малкия друго не мога да се реша, ами ако е ми допадне материята или не улуча номера или не седи добре, явно съм прекалено капризна знам ли

# 197
ANETT, погледни в сайта, трябва да има гайд за размерите, за да определиш точно за кой си. )))
Ами малко си е риск това с онлайн пазаруването, случвало се е и да не ми хареса покупката на живо, да не ми стои добре и т.н. В такъв случай обикновенно си отлежава в гардероба или гледам да я подаря на някого. )) Но вече си имам сигурни места от където пазарувам и не ме разочароват. ))

# 198
Добро утроооо и от нас.Днес времето пак се очертава жега,така че ще седим в къщи до следобеда.

Жалко за срещата,щеше да е много интересно,но явно наистина няма да стане наща работа,верно,че има доста мами които вече работят,други не пишат,дето се вика останахме една шепа хора,и сме пръснати.

К(Р)оки-Боянски много пораснал,какъв мъж вече и къса коса,не мога да видя снимките отблизо,едвам ми се зарежда туй бг фото,но на малките в страни го видях.За зъбите,много неприятно сигурно го боли детето,на Мила й избиха чат пат без проблеми,като изключим нощното ми неспане,щото прореваваше и много шаваше,нали спи при нас на леглото EmbarassedДано ви избият другите по-лесничко.

Мирама-честито ви столче,и аз трябва д акупувам сега за Бг ,тук имам е 2 ,за двете коли,ама за Бг нямаме.Сигурно ще взема от някой магазин,няма да имам време да поръчвам по нета.Ако не е тайна колко ти излезе долу горе,че те май не са много ефтинки.А с крем здраве опитвала ли си за зачервеното месце,на Мила дупето най-бързо от него се оправя?Понякога старите кремове са по-ефикасни от новите на пазара.

Рали-губиш се и ти по тъча,ама ти е простено,на работа ходиш,ама не си мисли ,че ще се оттървеш от глобата,искаме снимкиии.

Да ви кажа,вчера се изнесохме от площадката за нула врме,имаше 4 деца на две майки,които седяха на една пейка и оправяха клюките,а децата им бяха като изтръвани от лудницата.Мила полудя,чудеше се след кого по-напред да бяга,навираше се под люлките им,абе побеля ми косата за 5 минути.Хващам я да се дръпне ,че ще я цапардосат,тя ме хапе и пищи като луда,и накрая я взех на ръца и я напъхах в количката и ходихме да се разхождаме,ама кви майки има егати,не си погледнаха децата за 1 минута,детегледачките са по-уважителни,по-внимателни,не сядат така на лаф,ходят след децата,и ги учат да споделият играчките си,досега не сме имали случай,детегледачка да се скара на мойто дете,или да не даде играчка на Мила.

Анет-ти кой размер си на европейските?Аз примерно преди си бях 40-42,и тук купувах респективно 10-12.Тез първите номерации ти казвам по дрехи от Зара,а вторите са хамериканските.
За сандалите-купих едни на Мила от тук,отворени са и от пред и от зад,мисля,че ще е по-добре отворени,щото лятото е много топло и по-добре да им „дишат“ краката.На Мила са целите с лепки,стува ми се,че краката й са леко дебелички още.нормалните сандали трудно й влизат краката.
Това от мен за сега.После пак.

# 199
mishonka95 , за столчето, взех на ето тази фирма http://www.kiddy.de/gb/life-pro (съответно това е и модела), немска е и там е доста популярна.
Столчето е категория 9-36кг, исках да си реша въпроса до края, а не след 2-3г пак да купувам (то не е гаранция, че няма да го направя де). )))
И тъй като е модел от 2007г (моделите от 08 и 09г се различават единствено по по-различният цвят на дамаската и нищо повече), столчето ми излезе 150Е с доставката до Германия. Сега ще дам още около 30лв за да го докарат до БГ. ))
Иначе новите модели от тази година започват от 230Е нагоре. Ама сега заради единият цвят не ми се дават 70Е отгоре.
Моето трябва да е оранжевото
http://i9.ebayimg.com/01/i/000/ba/5d/52eb_12.JPG

# 200
Мирама-столчето е супер,и виждам ,че се разделя на две части.Дано намеря нещо подобно и аз в Бг,че няма да купувам всяка година.Ще разгледам бг нет магазините д аимам малко представа.

# 201
Здравейте, здравейте! Пак ни нямаше сума ти време.

Малко за принцесата и се връщам отначало поне тази тема да изчета :

Диана има вече 20 зъба, до един изстрадани. След триумфалното излизане на последния, мама с  разочарование установи, че детето просто е злоядо.  Sad 10 кг с мокър памперс е, но затова търчи непрестанно. Това седенето не е за нея. Диана или тича, или спи. На площадката се пуска от най-високата пързалка. 
Сутрин се събужда и се залепва за прозореца, да види дали са излезли "дитата" и се започва мъкнене  и обуване на дрехи и обувки за навън. Вече си обува сама панталоните, чорапите и обувките, с блузите още не може да се оправя.
Затова пък с гърнето сме до никъде. Много настоява да стои по гащи, върши работата в гащите, после тича, носи гърнето и сяда на него с блеснал от гордост поглед.

Толкоз засега. Липсвахте ми много. Пак ще пишем скоро.

# 202
Здравейте момичета!
Да взема да се разпиша и аз че темата вече е към края си гледам.
За среща да кажа че ще бъде много интересно да се  да се съберем! Но как да се организираме е въпроса? Ако е надалеч някъде си трябва преспиване, защото този дълго във столче не седи и става нервен! Ако някой има идеи нека сподели  Peace
Мирама - столчето изглежда супер! Със здраве да си го ползвате като дойде  Peace
Тонито - нищо че е дребничка малката, важното е да е здрава!А за зъбите и вие се наредихте от първенците!
Мишонче а пък при нас времето ще е сополиво цяла седмица и аз лично не се виждам у нас със този дивак ама въобще  ooooh! А явно тези мами по площадките просто са им здрави нервите или пък са непукисти някакви и са си оставили децата на самоотглеждане докато бистрят политиката, но виж аз не мога така! Подскачам и все моя глас се чува да викам по Алехандро  Embarassed
А за столче можете да си вземете нещо втора употреба ако има добро разбира се  Peace
Венера - да поздравиш отличника Крис! Много е сладък! Все така да му върви и в училище и в живота  Hug
Честито и на Марти завършване на предучилищна!Поздрави на голямото момче!Рали целувки за Ивото и теб  Hug И ние не сме приети в ясла  Confused

Коки - честито семестриално завършване!Ще избуташ и държавния то се знае  PeaceА след това от  сърце ти пожелавам да си намериш и добра работа и да ти носи удовлетворение!
За зъбките на Боянски мога само да ти кажа че общо взето така избиват  Confused Мажи там с нещо и дано не го боли много детето! Много е сладък и много голям ми се види!
Мпуле да ти кажа много добре те разбирам относно агресията на Сани! И Алекс беше по едно време точно такъв  Embarassed толкова зле се чувствах но да не се постотвам  Mr. GreenСега е сякаш малко по-спокоен тука от седмица-две  Rolling Eyes посяга но вече много рядко и Гинчето твърди че си имал причина  ooooh! например Катенце не я бяхме виждали от сто години и се събрахме с идеята да се наиграят, а той понеже се занасяше със Софи и си правеха - Ку-Ку зад едни дръвчета и Катето отиде при тях и тя прикляка милата и се радва , тоя дивак директно я удари в лицето а след това я нащипа и одра през лицето  newsm61 е как да седя безучастна ви питам? Пуфнах го по памперса и го наказах до едно дърво , но дървото се почувства по-наказано от него  ooooh! Но като съм по-спокойна аз и той сякаш е по-спокоен  newsm78 но много пъти аз съм си била съвсем у ред а той на черешата! Абе ще мине рано или късно!
Анет и на мен ми харесва повече първата рокля! Страхотна е!!!Еййй ще си имаме булка  Hug Hug Hug
Аз пък замислям църковен брак но на морето newsm78 ей така романтично, само ние децата, и свидетели!
Ох много съм изтървала и ми се губи нишката отново  Blush Но ви гушкам всички подред  Hug Hug Hug
Меги, Биби, Джидже, Галенце Hug Hug Hug Hug Hug

# 203
здравейте мамчета Simple Smile
не съм ви чела , но ще наваксам след няколко дни
минавам да ви почерпя за РД,който беше вчера
имаме и годишнина от сватбата утре
 и също така утре ще кумуваме
приятен ден на всички

# 204

Ч.Р.Д Валентина!
С пожелания за здраве, щастие,късмет и много сбъднати мечти!Освен това още много години дълъг и щастлив семеен живот!Наздраве!

# 205
# 206
Честит празник Валентина

# 207
Честит рожден ден, Валентина! Честит ви празник и утре! Много щастие ви пожелавам!

Мпуле, Рали, не бях запозната много с неволите ви по детските градини, но скоро се запознах с една мама, та тя ми обясни за великото точкуване и тем подобни чудесии. При вас поне е добре, че може да си избирате в коя градина/ясла да записвате, а тук сме по едресна регистрация - детенце се води точно към една градина, а яслите са по квартали  Whistling Стискам палци и на двете да стане номера и да ви приемат, че наистина е трудно ако няма кой да ги гледа.
Наде, няма ли как да наемеш една детегледачка да идва в седмицата 1-2 пъти, за да се разнообразяваш и почиваш? Пък на Алехандро да му нахапиш палавата гъзинка  Laughing Много поздрави да пратиш на Гинка и много целувки на сладкото Кате.

Вчера пък си останхме в нас заради тъпото време и днес Крис с някъв сопол моля ви са  ooooh! Просто ми се преобърна всичко кат се сетих за 3те месеца боледуване. Сега ще го натъпча с разни имуностимуланти и сиропи, та да пресечем квот има.

А, и момичета не купувайте на децата си от тези триколки, големи са боклуци (да не говорим колко се неудобни)  Twisted Evil

# 208
Честит рожден ден, Валентина! Много обичана и щастлива! Hug

Весело прзник утре. Винаги влюбени  Heart Eyes

# 209
честит рожден ден Валентина.Да си жива и здрава,и утре весел празник с някоя приятна изненада от половинката.  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт