mishonka95, к(Р)оки, red_girl, и аз миналата година много исках, уж беше направена тема за обсъждане....но не знам защо така нищо не се получи. Като гледам как всички останали отчетни успяха и си направиха срещичка....някак си ми е тъпо и жалко, че ние не направихме.
Ама както и да е, то с няколко човека не стават нещата явно.
к(Р)оки, при Калина кътниците избиха първи, още преди 2месеца някъде. Честно казано аз чаках едни предни зъби и назад изобщо не поглеждах. В един момент като и видях устата....ами те горните два пробили. )) После започнах да следя и след около седмица изскочиха и долните 2кътника. Но не е бил подут така венеца.
Сега пробиха и долните 2кучешки, там венеца и беше понадут, но не чак толкова.
Като са по-големи венците им са по-твърди и съответно зъбчето трудно пробива. Не мисля че е проблем, че е изскочил така изведнъж, не се притеснявай. ))
При нас иначе нищо ново, преди време бях писала че отпред месцето и е доста зачервено. Ами вече втора седмица почти мажа с какви ли не кремове, стои по пликчета, а не с памперс (като излизаме го слагаме) и особена промяна няма. Вече започнах да я мажа с обикновеният крем на Мустела, че ми писна от другите кремове, а и те са силни. Предполагам, че пак е свързано с никненето на зъбите (и зимата беше така, когато тръгнаха 4зъба едновременно).
Купих ново столче за кола от ибей (категория 9-36кг), и 2дни издирвам транспорт от Германия до БГ, защото германците не искат да доставят до тук, ще каже човек, че сме аборигени (много ме вбесяват за това). Та накрая намерих. )) Сега остава и столчето да пристигне на адрес при майка ми. )) че човека да може да го вземе. ))
За сандалите, майка ми ми купи 2чифта от Германия, и двата са отворени отпред, сега ги чакам да пристигнат, за да видя Калина как ще се справя с ходенето. ) Ако не се получи ще купя от тук затворени (честно казано изобщо не съм обикаляла магазините да гледам какво има, напоследък съм преминала на интернет пазаруване). ))