Отговори
# 210
Честит рожден ден Валентина!!!
Да си здрава и много щастлива Hug
Весел празник утре Hug

кЛАВИАТУРАТА МИ СДАДЕ БАГАЖА ПАК ooooh! нЕ МНОЖЕ ДА СЕ ИЗКЛючИ КАПС ЛУКА Rolling Eyes И С шИФТА НЕ СТАВА, СПЕЙСА БАчКА КОГАТО РЕшИ  Crazy ТАКАчЕ щЕ ПИшА КАТО СИ ВЗЕМЕМ НОВА КЛАВИАТУРА Rolling Eyes

bouquet

# 211
  • София
Здравейте! Отдавна не съм писала Confusedно не съм ви забравила Naughty Влизах на  няколко пъти в темата ,но така и не успях да прочета, нещо времето  не ми стига. Имах  обрати в работата и незнаех на кой свят съм Crazy ....надявам се, че ще е за добро. И сега попрегледах набързо Blush,извинявайте ,но не съм в къщи използвам компа на брат ми докато малката спи.
Диването е добре.Станала е много лоша ,баба и вече се преби гонейки я.Взима играчките на децата ,а за нейните вика  'не  нее Naughty' Не говори добре ,но се разбираме ,много е смешна ,когато се кара  Simple Smile
На гърне сяда ,но рядко.Казва ''ако'' в момента ,когато го прави Crazy
Висока е 90см. и 12кг. яде задоволително
На ясла не е приета с 8 точки е шанс никакъв Close гадна работа ,какво ще правим незнам Confused
Баткото завърши 1ви клас и му се играеее.
Обувки взимам на Чиппо отвътре са с естествена коа ортопедични са и нормални цени .Сандалите/17лв./ са  затворени отпред ,така си мисля е по-добре за да не излизат напред пръстчетата
Валентина чрд! Бъди много щастлива!  bouquet  bouquet

Коки - честито семестриално завършване!

Рали догодина и вие с ученик Crazy .Поздрави от нас!
Джиджа  майка ми вече взе триколка и се мъчи ама като не ме слуша ooooh!
Ей го на пак не мога да довърша Close..... много поздрави на всички  Рали,Меги ,Бибби, Наде,Ушко,Гале, Мишонка ,Коки,Венера, Мирама...... и останалите  newsm78 ако съм пропуснала някой Heart Eyes  bouquet  bouquet Целувки на  палавниците  Heart Eyes

Ще ходя към парка на патиланци след малко ако някой има път натам ... Peace

# 212
Уффф, писах, писах... и дребен ми изключи компа #Crazy

Та сега малко набързо! Embarassed

Много се радвам, че така се е поразвдижила темичката! Hug Няколко дни ме нямаше и сега не мога да ви изчета!!! Hug

Честито на празнуващите!  bouquet  bouquet  bouquet

За сандалите - взехме (купи ги свеки) на Косьо от "Benetton" 39 лв. са - възможно най-отворени са, удобни са му! Hug

За гърнето - доникъде сме и ние, сяда на него, но само с дрехите, иначе плаче и трябва да го залъгваме с нещо, казва си "Аки" и за всичко, но след като е свършил работата в пампите Embarassed но ще се научи няма къде да ходи Wink

За море - ще ходите ли? Ние на 19 или 20 юни заминаваме за 10 дни на Китен newsm44 sun

Ами накратко това е от нас!!! Hug

# 213
Честит празник на всички деца да са здрави и щастливи и едно прекрасно детство им  желая с по-малко пакости и бели

# 214
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДЕЧИЦА!!! ДА СТЕ НИ ЖИВИ, ЗДРАВИ, ПАЛАВИ, ЩАСТЛИВИ И ВСЕ ТАКА ДА ПРАВИТЕ ВСЕКИ НАШ ДЕН БЛАГОСЛОВЕН, ЗАЩОТО ВИ ИМА!!!

# 215
Честит Празник, малки сладурки и сладурковци  Hug
Бъдете здрави и щастливи  Hug

Честит Рожден Ден, Валентина!

# 216
Честити празник на дечицата ни!!!
Да са ни живи, здрави и много щастливи!!!

Момичета, промених 1-ва страничка и заглавието, за да ни е празнична темата!!!  bouquet
Надявам се, че ви допада! Embarassed Wink

# 217

Честит празник на прекрасните ни дечица!!!
И на всички нас - които сме запазили детското в себе си!!!
Желая здраве, щастие, много усмивки
и безкраен купон!!!

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 11:19 от Bulechka™

# 218
Честит празник мили мами на усмихнати деца!

Къде празнувате в тоя дъждовен ден?

Сутринта обиколихме квартала с новата триколка (подарък за празника) и взе че заваля. Реших да я водя на дески клуб, но докато натоваря гигантската триколка в миниатюрната Корса, Диана взе, че  заспа. Сега си спи в креватчето и сънува весели детски празници.
Като заспи навън и я прибера да си отспи вкъщи, после става кисела и реве, че сме се прибрали.

Валентина, Честит рожден ден! Бъди много обичана!

И нас не ни  приеха в държавното ОДЗ. Чакам тия дни класирането в местната ясла и, ако и там не ни приемат, ще търся частни варианти. На есен ще се връщам на работа.

Бубечка, къде продават обувчици Benetton? Купих едни евтини за 17 лв, но стоят на крачетата като тухли четворки. Иначе изглеждат удобни. Мисля да й потърся и по-хубави сандалки, а тези само за ровене в пясъка да ги оставя.

# 219
  • София
Валентина, Честит рожден ден, много любов и здраве ти пожелавам Hug Hug Hug Hug Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ НАБОРЧЕТА НА КАРИHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз съм тук, но нали сега свеки ни е на гости и не ми е удобно да вися пред компа, че таз жена не се спира даже за секунда. Подрежда, чисти, глади, а аз и викам, като свиршиш всичко какво правиш, а тя - еми почвам отночало  Shocked Айде целувки за сега

# 220

ЧЕСТИТ ДЕН НА ДЕТЕТО
НА ВСИЧКИ МАЛКИ,
ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ
МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА

ЕДИН ПОЗДРАВ МНОГО МИЛ ЗА МЕН Simple Smile  http://vbox7.com/play:32fba45c 

Детство мое, реално и вълшебно,
детство мое, така си ми потребно.
Все се мъча света да обърна,
яхнал пръчка, при теб да се върна.

Пак в юмручето ръждив петак да скрия,
пак със кучето да вдигна олелия,
пак с пипер да поръся филия
от хляба чер.

Детство мое, на ръст едноетажно,
детство мое, за мен така е важно
щом студено ми стане да мога
да си взема от детския огън.

Пак в юмручето ръждив петак да скрия,
пак със кучето да вдигна олелия,
всеки ден по една дяволия
да е от мен.

# 221
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА НИ РАДВАТ!

# 222
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА! ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ПАЛАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

До сега свеки ни беше на гости за няколко дни, но тъкмо си тръгна и ми се отвори възможност да поседна на компютъра  Laughing
Радвам се, че толкова много момичета се разписаха да кажат как са, дано още повече да се включат по-нататък.

Честит рожден ден на Валентина! Бъди много щастлива!

По въпроса с морето, ние май ще ходим чак септември, защото мъжът ми няма да има отпуска преди това Sad Обмислям да идем само двете с Калина, но май няма да е голяма почивка... А ужасно много вече ми се ходи на море. До сега преглеждах цени на самолетни билети, за да видя дали ще можем да идем поне за един уикенд, ама много скъпи ми се струват като за два дни престой  Confused Все ще измислим нещо.
Поздрави на всички!

# 223
  • София
Честит празник на всички дечица!
Много, много здраве, усмивки и щури игри за всички!

За празнуване - днес няма да празнуваме  Confused Сега съм на работа, от 19 съм на родителска среща в училището, където трябва да запишем големия в първи клас Simple Smile Не страдам хич де, то днес е такава тарапана навсякъде, че да му се отще на човек да празнува... Това поне показва опитът ми от години Simple Smile

За море, аз и Ивото най - вероятно няма да ходим, Марти и баща му вероятно ще идат сами. Това поради липса на отпуска - пазя си я за тръгването в първи клас на баткото  Heart Eyes Може някое и друго инцидентно ходене до Варна да ми се събере, ако тогава стигна до някой плаж, това ще е Simple Smile Но тъй като тази пролет се счупихме от пътуване къде ли не, в момента никъде не ми се ходи, дори на море не ми се е доходило. Не знам, това е работно решение де...

Валентина, честит рожден ден, малко на патерица! Много здраве за цялото семейство и много любов ти пожелавам!

# 224
Честит празник на всички деца!
Много игри, много усмивки и мноооого подаръци!

Булечка, честит празник и на теб!   Mr. Green

Ние на море...няма да ходим, че много ни е далече  Laughing Laughing Нали знаете, че варненци винаги по бели от другите  Laughing
Вчера празнувахме колкото можахме - зоологическа, влакчета, колички, балони, съответно си объркахме режима, но важното е, че дребен се разнообрази и полудува (въпреки, че на него никога не му е достатъчно).
nelkin, дано "обратите" в работата да са за добро.  Hug А снимки, а снимки???

Да се похваля, утре съм на първата си родителска среща (приеха ни и на двете места).  Crazy Мнооого странно се чувствам и се моля да не задам някакъв неудобен въпрос.  Embarassed  Laughing
Малкия пак болен и направо АБ му изписаха. Sad Надявах се да успея да му пресека настинката (благодарности на Меги и Галето    bouquet ), но не успяхме. И както чувам от останалите майки, всички лекували зачервеното гърло с АБ... Tired
Ами, това е засега Simple Smile Очаквали се дъждовни дни тази седмица, та моля без депресии и очаквам по голямо раздвижване на темичката  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт